37102
-
n003 #6232 csak úgy a bezúzással kapcsolatban :) .. az integráér kár de a többi csak tucatszar civic volt -
USAMEN POWER #6231 Mák -
USAMEN POWER #6230 -
#6229 Ekkora balesethez már földöntúli gondviselés kell,hogy túlélje valaki... -
#6228 -
DeenQa #6227 akármennyire is hihetetlen, de karcolások nélkül úszta meg a söfőr!
Amikor R8-om volt akkor sokat olvasgattam az R8 owners club-ot, és ott volt róla még pár kép meg video is a kocsi maradványairól. Egy 20éves dubai fószer szállt vele el Abu Dhabiban. És kirepült az autóból a vezetőüléssel együtt........ Kiszakadt a kocsiból valahogy... Durva... De a videot feltették a youtubera is... És az audi letöröltette, mert nem nyíltak ki a légzsákok (1sem)... Azóta van neki egy mattfekete/arany színü exkluziv r8a... -
#6226 Ok, de hogy jön ez ide?:D -
#6225 csak azért reagálok rá,mert az ilyen beszólásokból derül ki hogy lövésed sincsen mi a különbség a két anyag között,de még az oktánszámról sincsen
cetánszámról hallottál?-kicsit guglizz bele nem fog ártani! -
#6224 a nitrós kocsikba a nitro azért kell hogy plussz oxigént vigyen be a hengerbe amihez aztán lehet mégtöbb üzemanyagot adagolni
nem tudom hogy jön ide egyátalán kerozin,max segédanyag hogy a nitro könnyebben adagolható vele amit amúgy is nehéz pontosan belőni
igazából a kerozin semmit nem csinál ilyen sűrítésen
nem néztem végig unalmas -
#6223 Jó, hát most mi a töknek mondjam? De megint nem a lényeget emeled ki. -
#6222 kerozin oktánszáma
-
#6221 Tudom.És most rá is kerestem, mert mintha még egy dokumentum filmben is láttam volna.És meg is van.Kicsit tré minőség, de nem az a lényeg,
hanem amit a kommentár mond közbe, hogy nem tisztán kerozinnal megy, hanem nitró és kerozin keverékkel.
Tessék itt a video 3. része. Elejétől nézzed végig.
Amúgy azt még én is tudom,hogysimán kerozinnal nem indul be a talicska, még a dízel is elég nyőgve nyelősen, mert a kerozin oktánszáma valahol 80 alatt van egy kicsivel. -
#6220 áh.. ugyan,sőt a kommersz-et is most hallottam először
igyekszem itt magamba szívni a tudást:) -
#6219 hmmmm...akkor szarul fogalmaztam. Vagy tudsz valamit amit én nem. -
#6218 'addig ment"-mifelénk másra mondják -
#6217 sima "benzines" motor. A nem indul az pont elég: addig megy a vas.
Teccikérteni? -
#6216 kommersz? Wtf?
semmi baja nem lesz,csak nem megy vele és kész 1:10-nél szarik berobbanni -
#6215 Hát ha kerozint raksz kommersz motorba (nem turbinás autóba) akkor addig ment az a vas. -
n003 #6214 a topgear-s részt nem láttad amikor egy drogdíler micu evo-ját kellet tönkretenniük mert a bíróság vagyonelkozást rendelt el a csávó ellen és be kellett zúzni a kocsit?! :D úgy ment a kocsival a colos hogy vérzett a szívem a kocsiért .. aztán szétlőtték a hős katonák :((( -
#6213 tudod te mi az a kerozin?
gázturbinába való finomított gázolaj,max a dízel megy vele -
#6212 Jajah.
Képeken láttam már olyan 5 littyós mustangot, ami kerozinnal meg nitróval ment.
És ugye azt nagyon nemszeretik a yardok, mert ha a kerozin keveredik a nitróval egyből robban.Nem is kicsit: D -
#6211 kerozin?:D -
#6210 Hát, igazából áltban rizsrakétákra vonatkozik, mert ott a kompresszor nemsűrűn számít tuningnak, de a kerozin, és a nitró az igen. Bár, már mustangot is láttam ilyen zúzdában.Amúgy, ez nagoyn kevés helyen van...california..És ott is csak 1-2 helyen ha minden igaz.Nemtudom.
Ott nemlehet versenygumi az autón.Nem terpeszthet egy bizonyos mértéknél többet egyik kerék sem.Beleszólnak, ha kályhacső van a verdán, mindenbe beleszólnak kaliforniába.
-
#6209 Azért tegyük hozzá hogy 1 bizonyos államban (államokban?) van ilyen eljárás, illetve nem csak a "rizsrakétákra" vonatkozik, szerintem. -
#6208 Mondtam én ilyet? -
#6207 Hát, úgy mindjárt más.
Hát jah, akkor még tudtak autót csinálni. -
#6206 na ez egy példa volt hogy egy rövidkabinos pickup tetejének mit kéne kibírnia
azért nem kommentáltam hogy miért raktam,mert túlbecsültem a képességeidet -
#6205 l200-rol is csak Te -
#6204 Ez most hogy jön ide?
Senki se beszélt itt silverado ról. -
#6203 Összes illegális versenyen elkapott, illegálisan átépített rizsrakétára ez vár.
Azért, azt a 95 ös Hatchback et elfogadtam volna.Még ha japán is..valahogy a civiceket mindig is elviseltem. -
#6202 (L200-at nem találtam) -
#6201 ez biztosan:)
-
USAMEN POWER #6200 Ezek lefoglalt tuning verdák ??? :O Elsehiszem mit művelnek ! -
#6199 Hmm, szépen tolta...De sajnos az a betonfal xD
Amúgy, nem sok baja lett.:] -
#6198 Mert?Majd a micu l200 jobb nálla? -
#6197 nah ebbol kis se kellett szedni... -
#6196 -
#6195 -
#6194 -
#6193 Kicsit off meg lehet hogy láttátok már, de elég durva. Főleg a motorkitépés :(