37102
-
DIESEL DOG #8691 hát azokon a könnyűszerkezetes házakon minden gond nélkül végig gangol egy ilyen több tonnás dög... -
#8690 Pff,de itt legalabb egy haz megallitotta,Amerikaban hany hazat elvitt volna.... -
DIESEL DOG #8689 pfff... nem semmi O.O -
n003 #8688 hát ez szép :O -
#8687 lezúzott egy házat a pótkocsis teherautó
-
remélem látni...
@Helyszínen szerzett elsődleges információink szerint és szemtanúk elmondása alapján haladt egy villamos a belváros irányába a Hermann Gimnázium utáni szakaszon, amikor egy hölgy az egyik láncnélküli korlát mellett a tömegszállító elé vetette magát. A villamos vezetője nagyon gyorsan meg tudott állni, ez, és a jármű alá szerelt terelőnek köszönhetően nem lett nagyobb a baj.
A hölgy beszorult a terelő és a kerék közé, a tűzoltóság munkatársai szabadították ki a jármű alól. Úgy tudjuk, súlyos sérüléssel szállították kórházba a mentők. A leállt villamos forgalmat, buszokkal pótolta az MVK Zrt a helyszínelés ideje alatt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.
--- akkor most nem lett nagyobb baj vagy súlyos sérülése lett?...ez a boon :) -
#8685 Ötven méterről zuhanhatott le a nagykanizsai kisrepülő
ismerős volt :( -
#8684 Ezt mondják asszimterikus hadviselésnek
-
#8683 sajóecseg felé nincs is út, esetleg földút, ott simán nem vehette észre, de általába arra cigók járnak, kitudja mit művelt. -
#8682 fát is alaposan leépítette. -
#8681 jaja. -
#8680 Még jó, hogy üres volt a gyermek ülés... -
öregember #8679 brava spec. edition a jobb 1en is van kalaptartó -
#8678 a kalaptartó mintha nem az eredeti helyén volna -
#8677 Illetve, hogy nem volt utas. -
#8676 AAAWwwwwwwwwww :C
Btw. Epic mák, hogy életben maradt. -
#8675 Beszorult sofőr a fának csapódott Fiatban Kék és Nyírbogdány-Gyártelep között
-
#8674 Köszi. Ez a link ment kedvencek közéé:D xD
De aztán végül nem ittam egyáltalán semmi alkoholt.. szerintem így a korrekt. (Y) ( mi családunkban nem divat vezetni, ha már ittál bármennyit is..:D )
Az én meglátásom az, hogy minden sofőrnek így kellene ebben az ügyben gondolkodni!! -
#8673 Tuti halál :/ -
#8672 -
#8671 be kell perelni a rendőrt hogy miatta esett el,egy jó ügyvéddel amerikában simán -
#8670 Meglátta a rendőrt és azért esett el XD
Volt egy másik video ugyanez a kanyar csak egy autós akart gyorsan menni :D Egyből meg is állt miután megfordult a rendőr :D -
USAMEN POWER #8669 Ez meg medencére ment, nem csodálkozok ha eltört, vagy megrepedt neki... -
USAMEN POWER #8668 És pont a zsernyák elött esik el... :D Nem elég hogy a motort összebaszta, még büntetést is kell fizessen... :D -
Szabi1991 #8667 ez fájhatott :/
-
Szabi1991 #8666 heh srác 9hónapja rakta fel az első vidijét ebből a kanyarból.. jópár videója van már de ez hatalmas.. :DD
-
ZsirosKenyer #8665 ez az oldal egész jó erre a célra
Saját tapasztalat pedig az, hogy 0.5L sört az utolsó korty elfogyasztása után 59 perccel már nem tudta kimutatni a szonda. Persze ha többet iszol akkor ne úg számolj hogy n x T, hanem 2 sör az már kb 2 és fél óra. (85 kg voltam, amikor többször is megszondáztattak 1 sör után) -
öregember #8664 ez baszott sok mindentől függ, testsúly, magasság, stb stb
meg h ettél e, ill h mennyi idő alatt dolgozza fela szervezeted a piát........ -
#8663 Hali, szerintetek ez igaz? Fontos lenne, mert én úgy tudtam, hogy minimum egy éjszaka kell, hogy kimenjen.. e szerint pedig 4 óra max pihenés.. de az sehogy sem egy éjszaka..:D
Tehát: ha iszok, mennyi idő múlva vezethetek leghamarabb amiért nem büntetnek( nem csak a büntetés miatt, hanem magam miatt is. )??!!
Köszi
-
#8662 Uhh, ez sem volt még szerintem -
#8661 pácccssss -
#8660 Busz vs. Teherautó
Reggel én is láttam a vidéki buszról, a Volvoban keletkezett 20ezer forint kár, az MAN-ben meg egy milliós -
USAMEN POWER #8659 Link ! -
#8657 Sokan mondják h nézzen mindenki a visszapillantóba, de, azért, ő előre is nézhetett volna..... -
#8656 -
DIESEL DOG #8655 holy shit! O_o -
Szabi1991 #8654 o.0 -
#8653 Több busz is elgázolt egy hajléktalant a Normafánál
Az ötödik buszvezető vizsgálta csak meg mi okozza a döccenést a Normafa végállomásnál. A testet teljesen széttrancsírozták. -
öregember #8652 motor vs szgk -
Szabi1991 #8651 ehh.. >.<