Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
baszki...ennyire még sose ijedtem meg kocsiban...éjszakázni voltam apámmal pesten mert õ csomagot szállít éjszaka, ma késésbe voltunk és már világosba értünk miskolcra. Miskolcon leadtuk a futároknak a szombat délelõtti meg az éjszakás csomagokat mert azokat ki kell vinniük a többit meg hagytuk a platón. Jövünk haza Besenyõ és Vámos közt járunk és van egy olyan híd ami kanyarba van, a csávó a puntoval szembõl jött jó gyorsan nem számított rá hogy jeges és megcsúszott elõször úgy indult meg a kocsi hogy neki menetirány szerint jobbra de ellenkormányzott akkor meg elindult felénk, na akkor ijedtem meg mikor felénk csúzott aztán sikerült még a csávónak majdnem kiegyenesíteni a kocsit így a bal orrával vágta be a kocsit az árokba ahol még vágott egy bukfencet és fejtetõn állt meg. Épphogy megálltunk kiugrottam gyorsan a kocsibol odaszaladtam a kocsihoz elõször kérdeztem hogy jólvan-e válaszolt akkor elkezdtem rángatni az ajtót nem nyilt ki mert megvolt csavarodva a kasztni addigra apám is odaért õ a másikat rángatta az se nyilt ki, aztán a csomagtartót próbáltuk az se nyilt ki aztán a csávó már kiszedte magát a biztonsági övbõl, ki akarta ütni az oldalsó ablakot, mondtuk neki hogy inkább adja ide a kulcsot kinyitjuk a csomagtartót, ide adta azt kinyitottuk ott tudtuk kiszedni, kiszedtük a csávót és hálistennek nem volt semmi baja az ijedtségen kivül amit nem csodálok hisz én is megijedtem....csak az volt a szerencséje hogy öv volt rajta mert elég csúnyát bukott azért, azt viszont mondtuk neki hogy simán kérhetne a kocsira egy vizsgálatot mert a kocsiban két légzsák volt és eggyik se nyilt ki pedig ilyen ütéstõl ki kellet volna neki nyilni..... aztán mikor már kiszedtük a csávót néztem a kanyar fele jött egy csaj az is gyorsan jött de fékezett a kanyarba és õ is megcsúszott, mondom az lett volna szép ha berepül oda közént vagy a kocsinkba....

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

járjon mindenki busszal 😛

w77d
nem sokáig, hanem míg megvárod míg elmegy a busz az is sok idõ, ha azt hiszed beférsz elé... bár szerintem a Polos inkább megcsúszhatott ezért kapta el a buszt...

Willi Betz
Miért állnál be mögé tötyörögni? Nem azt mondtam,hogy kövesd végig az utad alatt-.-...

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

autoszimulator
mindig akkor kapok pirosat egy vasúti átjárónál, mikor idõre megyek 😄

.: mobilize.hu :.

w77d
nem egyszer volt már nekem is, hogy elment az idõ, mert valahol dugó volt, vagy közbecsúszott valami... mondjuk ez nem indok az ész nélküli hajtásra, de az ember itt-ott próbál egy kis idõt nyerni, mondjuk azzal, hogy nem áll be egy bicikli mögé tötyörögni...

Willi Betz
Dehogynem! Eleve ha arról van szó,hogy odakell érned valahova,akkor az egy adott idõpontra értendõ.

w77d
nem tudhatod mikor vagy idõben 😉

Willi Betz
Idõben kell elindulni...

sehol se írják, hogy gyorshajtás volt.

w77d
az a másik..

Ha 50-el megy az is elég egy ilyen ütközéshez. elég ha a busz is 50-el megy, az már olyan mitha 100-al mennél neki valaminek...

w77d
lehet kibaszottul sietett valahova, azt hitte még befér.. vagy megcsúszott..

Willi Betz
Mondjuk itt azért a Polos is fasz volt,elöttem már leírták azt,hogy nem 50-el ment,de bazmeg a faszért kell kimenni a busz elé? Nem látja,hogy nagy éa sárga,ha ennyire tyúk esze van,megérdemli,hogy megdögöljön. Tudtommal mindegyik autón van fék,lelassít a biciklis mögött és megvárja míg elmegy a szembejövõ,ennyire egyszerû. De így megszívta a faszparaszt...

autoszimulator
lámpa lámpa lámpa

egy kevésbé kivilágított területen ha 50el mész és az utolsó pillanatban látsz meg egy ilyen csicskát mindenféle lámpa, mellény nélkül, dönthetsz hogy elrántod a szembejövõ elé -> anyagi kár, talán meghalsz, vagy elütöd a csicskáját -> börtön...

.: mobilize.hu :.

Szabi84
erre annyit mond a rendõr is hogy: követési távolság

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

w77d
de nem gondolod hogy azzal hogy visszaelõzöd a kocsisort szivatod õket?? aki szivatja a kocsisokat az ne lepõdjön meg, hogy visszafelé is hat....

w77d
az igaz, hogy a Polo is vétett, mert kibaszott gyorsan érkezhetett meg a biciklis mögé.

szerintem meg épphogy a nagyobbnak kell a kisebbre figyelni és vigyázni .. ez a barom meg lakott területen ment nem kevéssel szal ebben a szituban nincs igazad

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SimaSuna
többéve bringázok, mondhatom jól...
van h nekem van elsõbségem, de inkább intek a kocsisnak h menjen...van normális aki megköszöni, illedelmes stb...de van amelyik tahó paraszt...
pl esténként benyomom a villogót azt úgy karikázok, mivel jó a helyzetmegoldó képeségem, feltalálom magam és gyorsan tudok dönteni, ezért nem volt még autós balesetem 😊
de pl azokat a bringásakat nem értem, akik városon kívül bringáznak..na nekik kell az a fikazöld szar, meg a villogók sora...

piroslámpa..2 kocsisor között 1kerék..az mekkora feeling 😊
amikor tehetem megy a mutatvány 😊
eddig (kopkopkop) nem volt bajom a yarddal..de sztem nem is lesz 😊
krisztianp16
Úr isten,ilyen álatoknak minek jogositvány nem tudom.Inkáb fejbe kellene löni öket.Én szerintem jó lesz ha bevezetik a pszichológust.Amielöt megkapja a jogsit.Én is most teszemle a jogsit de én a szabályokat betartom.Csak az a baj essem elég mert nagyon sok hülye söför van az utakon...:S

Idioták kiméljenek!!! :)

desigo
Lakott területen belül talán már hagy biciklizzen már aki akar...
Nézd már meg azt a pólót
szerinted mennyivel mehetett?
w77d
akkor arra nem kell biciklizni... a srác azért halt meg, mert kikerült egy biciklist. Veszélyes nagyon, fõleg ilyen keskeny utakon... ide kéne egy biciklivel behajtani tilos tábla, ja meg az úton slattyogó gyalogosokat is büntetni kéne. Sokszor tényleg olyan szituációk alakulnak ki hogy életveszély. A faszért nem lehet megérteni, hogy az autó gyorsabb, kerülgetnie kell a biciklist. Meg a másik amikor végre kielõzöm a biciklist és lámpánál visszacsorog. Épp tegnap szóltam egynek hogy húzzon vissza a kocsisor végére a saját érdekében is....

Máté94
DE ha nincs bicikli út:/
w77d
a biciklisek... kibaszott veszélyesek az autóúton....

És még mindig a kamionosok a hülyék mi?

Érdekes mindenki a kamionost szidja,hol ott a közlekedés többi résztvevõje hiszi azt hogy a kamionból mindent látni.
Az se tünt fel senkinek,hogy a robogós felrugta a jobbra tartást,és a kamion elött a sáv közepén szerencsétlenkedett!
Ha annyira erõs gondolta magát huzott volna át egy másik sávba!

inkább kikerülte

DJKonya
hát nem 50-el az biztos

RelakS
kerékpárost elõzött. No de mennyivel? kéccázzal?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJKonya

A Fõ utcán a Dombrád felõl Tiszatelek irányába haladó Volkswagen Polo a Petõfi utca keresztezõdése után a bal elejével nekiütközött a Szabolcs Volán szembõl érkezõ, menetrend szerinti buszának a bal elejével. A személyautó a hátuljával az út menti vízelvezetõ árokban állt meg. A Volkswagen sofõrjét a tûzoltók szabadították ki a roncsok közül. A 36 éves demecseri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Ikarus buszon tizenöten utaztak, közülük senkinek sem esett baja. A személyautó egy kivilágítatlan kerékpárost megelõzve tért át a szembejövõ sávba, ahol összeütközött a menetrend szerinti autóbusszal.

DJKonya

A Bükkszentkereszt felõl Bükkszentlászló felé haladó, farönköket szállító Aro kisteherautót a keskeny hegyi úton a szembõl érkezõ személygépkocsi leszorította az útpadkára. Az utat határoló rézsûn az ARO megbillent, majd a bal oldalára borult. A kisteherautó üzemanyag-ellátó rendszere megrongálódott, s a kifolyt üzemanyag lángra lobbant. A sofõr idõben ki tudott szállni a jármûbõl. A tûzben a kisteherautó motortere és vezetõfülkéje teljesen kiégett.

DJKonya

A Piliscsaba felõl Pilisvörösvár felé tartó Citroën Xsara a pilisszentiváni elágazó közelében felborult, balra letért az útról, kidöntött egy fát és lezuhant a körülbelül 8 méterrel mélyebben lévõ vasúti pályára, ahol a kerekein állt meg. Az autót a tûzoltók daru segítségével emelték vissza az útra. Az autó alatt egy róka teteme volt, feltehetõleg az állattal való ütközést akarta elkerülni a sofõr, de félresikerült a manõver. A Citroën vezetõje - egy középkorú férfi - súlyos sérülésekkel került kórházba.

"ezért utálom a g*ci kamionosokat"

A sok elõítélet..
#1568 itt pl. egy BMW-s szedte fel sorompót a sínekrõl, pedig õk köztudottan bunkó parasztok, ugye?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Smicy2
http://www.youtube.com/watch?v=0Qk6V9HpGus&feature=related

Charade GTti

Smicy2
http://www.youtube.com/watch?v=DIiNYo7O6Os&feature=related

Sorompót letörõ kamion Szombathely határában (nyugat.hu)

Charade GTti

desigo
nem sok maradt belõle :/
járjon mindenki vonattal, busszal. kevesebb lesz a baleset...

pointer4
Kamionos-teherautós mind jófej.
Én ugyan csak motorral szoktam közlekedni városban, de teherautót még alig látom már húzódik le hogy elférjek pl.
Autósnak meg ha libeg az oldalsó szélvédõje, még akkor se jut eszébe néha. Na nem mintha kötelessége lenne, csak apróság, odafigyelés.
SimaSuna
nemhiszem..a sorompó csak 1 mûanyag rúd...
szerintetek leesett a motorról?

DJKonya
ne szídjad a kamionosokat mert nyakonbaszlak...kössz

ez se semmi. baleset belülrõl, persze nem volt bekötve.

nézd meg, milyen közel került a robogóshoz, és még akkor se lassított... meg szerintem ennyi volt a max sebesság a robogónak.

SimaSuna
miért vétkes a kamionos?
a motoros nem iparkodott elõtte...nem az út közepén kell menni...

ezzel az erõvel én is halálba kívánhatnám az összes autós, motorost mert gyorsabbak mint én... -.-
egyik fasszopó köcsög se állna meg... ott helyben kellett volna kinyírni a kamionost.

ez milyen durva már! ezért utálom a geci kamionosokat.

DJKonya
hát az alvázak nem különböznek de az fixx hogy kibaszott masszívb alvázak, motorikusan is jók bár nem szabad 120 lovas motort venni, minimum 150-es kell a 120-asba elõl hátul van hajtáslánc és a hátsó kis hajtslánt hamar tönkre megy. Annyi van hogy van a Daily 50Cxx annak erõsített rúgózása van

A dailyben végülis teljesen mindegy melyiket veszed,mert csak a típus szám változik,de az alváza az összesnek ugyanaz!