Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
egy kevésbé kivilágított területen ha 50el mész és az utolsó pillanatban látsz meg egy ilyen csicskát mindenféle lámpa, mellény nélkül, dönthetsz hogy elrántod a szembejövõ elé -> anyagi kár, talán meghalsz, vagy elütöd a csicskáját -> börtön...
.: mobilize.hu :.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
van h nekem van elsõbségem, de inkább intek a kocsisnak h menjen...van normális aki megköszöni, illedelmes stb...de van amelyik tahó paraszt...
pl esténként benyomom a villogót azt úgy karikázok, mivel jó a helyzetmegoldó képeségem, feltalálom magam és gyorsan tudok dönteni, ezért nem volt még autós balesetem 😊
de pl azokat a bringásakat nem értem, akik városon kívül bringáznak..na nekik kell az a fikazöld szar, meg a villogók sora...
piroslámpa..2 kocsisor között 1kerék..az mekkora feeling 😊
amikor tehetem megy a mutatvány 😊
eddig (kopkopkop) nem volt bajom a yarddal..de sztem nem is lesz 😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Nézd már meg azt a pólót
szerinted mennyivel mehetett?
Az se tünt fel senkinek,hogy a robogós felrugta a jobbra tartást,és a kamion elött a sáv közepén szerencsétlenkedett!
Ha annyira erõs gondolta magát huzott volna át egy másik sávba!
A Fõ utcán a Dombrád felõl Tiszatelek irányába haladó Volkswagen Polo a Petõfi utca keresztezõdése után a bal elejével nekiütközött a Szabolcs Volán szembõl érkezõ, menetrend szerinti buszának a bal elejével. A személyautó a hátuljával az út menti vízelvezetõ árokban állt meg. A Volkswagen sofõrjét a tûzoltók szabadították ki a roncsok közül. A 36 éves demecseri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az Ikarus buszon tizenöten utaztak, közülük senkinek sem esett baja. A személyautó egy kivilágítatlan kerékpárost megelõzve tért át a szembejövõ sávba, ahol összeütközött a menetrend szerinti autóbusszal.
A Bükkszentkereszt felõl Bükkszentlászló felé haladó, farönköket szállító Aro kisteherautót a keskeny hegyi úton a szembõl érkezõ személygépkocsi leszorította az útpadkára. Az utat határoló rézsûn az ARO megbillent, majd a bal oldalára borult. A kisteherautó üzemanyag-ellátó rendszere megrongálódott, s a kifolyt üzemanyag lángra lobbant. A sofõr idõben ki tudott szállni a jármûbõl. A tûzben a kisteherautó motortere és vezetõfülkéje teljesen kiégett.
A Piliscsaba felõl Pilisvörösvár felé tartó Citroën Xsara a pilisszentiváni elágazó közelében felborult, balra letért az útról, kidöntött egy fát és lezuhant a körülbelül 8 méterrel mélyebben lévõ vasúti pályára, ahol a kerekein állt meg. Az autót a tûzoltók daru segítségével emelték vissza az útra. Az autó alatt egy róka teteme volt, feltehetõleg az állattal való ütközést akarta elkerülni a sofõr, de félresikerült a manõver. A Citroën vezetõje - egy középkorú férfi - súlyos sérülésekkel került kórházba.
A sok elõítélet..
#1568 itt pl. egy BMW-s szedte fel sorompót a sínekrõl, pedig õk köztudottan bunkó parasztok, ugye?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Sorompót letörõ kamion Szombathely határában (nyugat.hu)
Charade GTti
Én ugyan csak motorral szoktam közlekedni városban, de teherautót még alig látom már húzódik le hogy elférjek pl.
Autósnak meg ha libeg az oldalsó szélvédõje, még akkor se jut eszébe néha. Na nem mintha kötelessége lenne, csak apróság, odafigyelés.
a motoros nem iparkodott elõtte...nem az út közepén kell menni...
ezzel az erõvel én is halálba kívánhatnám az összes autós, motorost mert gyorsabbak mint én... -.-