Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha te mondod...
ha mégis besikerül..akkor teló,vagy fényképezõgép..és megnézzük hogy sikerült összetörni 😄
BMW Über Alles!
1.5 füst 😊 kis ccm, cserébe megy mint barom és keveset eszik. Csak csattanni nem szabad vele, mert akkor itt köt ki az fórumon. <#nevetes1>#nevetes1>
ijjó 😊 tetszik
hány ccm?
bár õszintén...nem szeretem a coupe-kat..meg a 3 ajtósokat se 😄
hány ccm?
bár õszintén...nem szeretem a coupe-kat..meg a 3 ajtósokat se 😄
BMW Über Alles!
áhh, csak poén volt, nem kell jürgen verda(bár megborítanék egy X5-öt), maradok a saját kis Hondámnál 😊)))
itt nem messze a házunktól
egy fekete M6-os bömös áll
egy subaru impreza,de nem átlagos,hanem,amiket a plakáton látni 😊
nah meg egy várorésszel arréb egy új ford mustang gt...királykék színben 😊
egy fekete M6-os bömös áll
egy subaru impreza,de nem átlagos,hanem,amiket a plakáton látni 😊
nah meg egy várorésszel arréb egy új ford mustang gt...királykék színben 😊
BMW Über Alles!
és,hogy még mohóbb legyen...én leszek a kocsid sofõrje..de csak én vezethetem😊 jó? amúgy hanyas bömös lesz?
BMW Über Alles!
ijjóó 12+ ba van olyan kép...a barbie girl kicsit leharcolva szétment fejjel...ide való inkább<#idiota>#idiota>
BMW Über Alles!
Azt en is lattam. Itt volt a szomszed haz falan, volt am moka boven a tuzoltok reszerol...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Hááh...EVO x EPIC fail..
És itt ugye megint bebizonyosodik, hogy a pénz =/= a vezetési tudással.
Motor-ülések-fékek-felfüggesztés ilyenek jöhetnének, és mennének bele egy e28 as bÍmerbe 😊Azt eladném valami driftesnek, abból meg venném az OT amcsi vasat 😛
És itt ugye megint bebizonyosodik, hogy a pénz =/= a vezetési tudással.
Motor-ülések-fékek-felfüggesztés ilyenek jöhetnének, és mennének bele egy e28 as bÍmerbe 😊Azt eladném valami driftesnek, abból meg venném az OT amcsi vasat 😛
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
nem igazán röhögtek,mert egy tûzoltóság,mentõk,rendõrségi kivonulás nem olcsó mulatság...
BMW Über Alles!
egyszer én is láttam ilyet...hídra volt kirakva,de olyan magasan,hogy még a tûzoltók ordibáltak neki fel,hogy ne ugorjon le xD
BMW Über Alles!
euronics-nek volt régen olyan reklámja hogy egy munkásnak öltöztettet baba lóg az állványról, a plakát elõtt 😄
én láttam ahogy kijöttek a tûzoltók mert egy mammer kihívta õket XD
én láttam ahogy kijöttek a tûzoltók mert egy mammer kihívta õket XD
tuti csak reklám része, de jó lenne ilyenek látni itthon is, mint az egyszerû paraj reklámokat...
lehet,de hogy...mégis mit reklámoz? 😊 "vegyél muffint,vagy összetöröm az autódat" 😄 hehe
BMW Über Alles!
ehh
azok a képek 😄 jobbnál jobbak...
kirúzsozva a 3-as bömös
a legutóbbira meg rázuhant egy muffin...de még kajakra megvan csinálva a muffin alja is 😄
kirúzsozva a 3-as bömös
a legutóbbira meg rázuhant egy muffin...de még kajakra megvan csinálva a muffin alja is 😄
BMW Über Alles!
ahogy nezem kaptak azok is rendesen. lehet nem is lehetne kiegyensulyozni oket
respect to the man in the ice cream van
Kerekek <#szeret>#szeret>
"Mit beszél?Nem olyan rozzant ez ember!Ugyan mi kell neki?Egy kis festék...na jó meg egy kis üveggyapot!"😄DDD
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
de kár érte 😞
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.