37102
-
#10339 azdedurva
szerencse,hogy nem gyalulta le a nő fejét fullra...
Kisteherautó platója nyársalt fel egy kisáruszállítót Székesfehérvár közelében
-
USAMEN POWER #10338 Ezentúl elkerülöm a víztornyokat. :D Eddig nem gondoltam volna, hogy egy víztorony robbanásveszélyes... -
#10337 ez mekkorát pukkanhatott -
#10336 Szimulátorban emlék futamot rendezünk miatta, ahogy Szobi Balázs emlékére is fogunk majd a jövőhéten.
-
#10335 Meg abban is segíthettek volna szerintem hogy pontosan hol történt, hanyas km-nél, nem biztos hogy tudta a faszi aki telefonált. Amúgy szembe az a kisbusz megállt szerintem, mintha oda is szólt volna valamit.
Többmindenben lehet ilyenkor segíteni -
#10334 hát szarni rá hogy ki merre tart, nehogymá a mai világba az emberi élet másodlagos legyen.. gusztustalan nna, én az ilyenekte akik nem álnak meg szó nélkül nem embernek nézem.. mi az hogy nem bírja a vért? én sem bírom a vért mégis megáltam tavaly is az árpád hídon felborult peugeotnak. Segítettem neki kiszállni majd hívtam az illetékeseket... -
USAMEN POWER #10333 Na valami ilyesmire számítottam Mark Niver esetében is, úgy tűnik most a kaszás a drag racereket szemelte ki magának. -
USAMEN POWER #10332 Na ja, ez is egy tényező hogy súlyos sérültet nem lehet csak úgy mozgatni, persze ha kigyullad a jármű akkor nem árt kihúzni az illetőt, de elötte meg kell próbálni megfékezni a tüzet. -
#10331 Dedurva:|R.I.P
Pedig már "eléggé" lelassult.:S
Scott kalitta 300 körül csapódott a végén a homokba, túlélte azt is, a robbanást is, és a kórházban halt meg:S -
#10330 Ennyi. Ezért nem áll meg sok ember. Akivel ütközött az valószínű már hívja a mentőket meg mindenkit, aki meg megáll az meg csak bámészkodni tud, nem tud semmit csinálni ha egy ilyen nagy baleset van. -
#10329 Igen,és ezé van mindig 30km-es sor az M7-esen,mert történt egy koccanásos baleset,és mindenki lelassít 20-ra.Baromi élvezetes..jó,ha lenne egy ilyen eset mint ami a videón volt az más..de két kilométerről lehet látni hogy csak összefutottak,és már kint azt autó előtt beszélik meg a dolgokat,akkor aztán baromira menni kell segíteni.Főleg hogy Budán van a sor vége.
Egyébként ok,ennél a balesetnél megálltam volna valszeg,de nem fogok supermeneset játszani,hogy aztán a saját hülyeségem miatt a csávó egész életében ne tudjon majd járni,max azonnal hívom a mentőket és megkérdezem h jól van e,már ha eszméleténél van,mást amúgy se igazán lehet tenni,kiszedni egy ilyen kocsiból szinte lehetetlen,és ha esetleg lebénul akkor meg téged csuknak le. -
USAMEN POWER #10328 Szintén egy értelmetlen halál... Arra számítottam mielött megnéztem a videót, hogy egy qrwa nagy csatt lesz, erre laza sebességgel becsúszik a verda a drótháló alá. Ezek szerint így is meg lehet halni. -
USAMEN POWER #10327 Csak általánosságban írtam, a többségnek valószínüleg ez az egyik oka, a másik pedig hogy mindenki tart valamerre. Minden útnak / embernek meg van a prioritása, aki siet az nem fog valószínüleg félre állni, aki meg ráér annak fennáll hogy nem bírja a vért, így nem sokan maradnak akik félreállnak egy ilyen helyzetben. Én valószínüleg félreállnék.
Példának feltudom hozni pl. mikor két ember balhézik az utcán, buszon, akárhol. Akár ki is nyírhatnak, mert mások totál leszarják. Majd kijön a rendőrség, a mentő, és elintézik. Az emberek nagy része gyáva féreg, ez a helyzet. -
#10326 kicsit off most, de ez már mekkora!! Arra sétálsz és felrobban a komplett víztorony :D -
n003 #10325 ez mindig egy nagy kérdés hogy egy szakképzetlen (esetlegesen a látványtól befosott) 'segítség' valójában az e? persze az aki meg sem áll az tényleg egy eltaposni való féreg :( -
#10324 bazdmeg XXD -
n003 #10323 nothingtoxicon fennt van a video :( -
#10322 Előtted van, ahogy a családtagodat egy női autóból kipattant félrészeg tag a kurvájával nekiáll ráncigálni? :DDDD
no offense, Weednek teljesen igaza van ;))) -
DIESEL DOG #10321 -
#10320 az nem indok.. lehet éppen azon múlik egy élet, hogy te kihúzod-e vagy valamit segítesz e... nem lehet azt mondani, hogy bocs de nem bírom a vért... ilyenkor mindig abba gondoljon bele az ember, hogy ha a saját szeretett hozzátartozója lenne ott, és az élete múlna azon hogy odamegy e az a bizonyos valaki segíteni, mit szólna ha egyszer csak elrohanna az illető emrt nem bírja a vért... én személy szerint legyilkolnám.. gondolkodni kell emberek és emberségesnek lenni -
#10319 akkor is megallok bazmeg ha latom h most tortent egy baleset
en mindig megalltam eddig es ezutan is meg fogok -
USAMEN POWER #10318 Nem mindenki szereti a szakad test látványát. Ez után az esés után nem lehetett valami szép látvány az ipse. -
#10317 Segítség nyújtás elmulasztása miatt ezeket nem lehet elővenni ilyen esetben? Szörnyű ez a közöny. -
#10316 fú bazz
az KO :/
szemetek meg meg se állnak... -
#10315 a rendőrség helyében a felvételen megállás nélkül elhaladó összes szarfaszú állatot aki nem ált meg segíteni, rendszámról beazonosítanám és olyan amgyar forintba mérve 5-6millára büntetném.. oszt onnantól csak eszébe jut majd legközelebb, hogy mit jelent az embernek lenni... -
USAMEN POWER #10314 Megdobta valami, tele volt szórva szeméttel az út. Látszik hogy átment valamin, ami megemeli a verda hátulját. -
#10313 Senki nem áll meg segiteni pfffff -
#10312 Az inkább busz volt:/ -
DIESEL DOG #10311 bazdmeg O.O
de az az autó beletaposott volna a fékbe vagy mi?... -
#10310 aztaroha**mo**osku***életbe ez nagyon nem jól fest...
(amúgy ott is sokan megállnak segíteni...) -
#10309 Hinnye bazdmeg
-
USAMEN POWER #10308 Én sem álltam volna le még keresgélni fényvisszaverő mellényt, főleg látva hogy jönnek a pályán, egyértelmű hogy mire észrvesz egy kivilágítatlan valamit az út közepén, addigra már késő lesz. Hívtam volna a segítséget, a roncsot meg hagyom a picsába, az a qrwa autó nem ér annyit mint az élet. -
#10307 Annyi esze lehetett volna hogy még nincs kint semmilyen megkülönböztető jelzést használó autó addig inkább kimegy a szalagkorlát mellé és hagyja a picsába az autót. -
#10306 bámmeg ez pech :( túléled a szalagkorlátnak csapódást erre elbasz egy másik kocsi :(( -
#10305 Félrevezető cím, mivel elbaszták. :\ -
#10304 A szalagkorlátnak csapódott és a helyszínen életét vesztette egy negyvenkilenc éves nagykanizsai férfi az M7-es autópályán. -
#10303 Kb. -
USAMEN POWER #10302 Ejnye, a nézők qrwa szar helyen állnak. Szervezés látom 0. -
#10301 azigen -