37102
-
#10462 ismerős, undorító az az egész szakasz. szombathely veszprém szakaszon szoktam utazni oda vissza, és a pest felől érkező gyors mindig fél órákat késett. és ezen a szakaszon is sokszor lassan, alig 40-50el döcög... de enélkül is, szombathely pest szakasz még IC-vel is 3 óra, kocsival két óra alatt felérek pestre. vicces. És lassan olcsóbban is, főleg ha nem egyedül megyek és leosztjuk a költséget. -
#10461 Fának ütközött a feltört autóval egy éhes barnamedve
-
#10460 Igazad van.
Egyébként valamelyik országban az ilyen átjáróknál a vonatok lassítanak ( lassítaniuk kell ), lehet ez MO-n is így van, én még ahányszor vonaton ültem, ezt nem tapasztaltam. Szerintem nem egy rossz gondolat.
Hiába az autós a hibás ( ez sem feltétlen van mindig így, pl: jelző lámpa is szar lehet! ), azért a vonatnak is egy jóval kisebb sebességről könnyebb megállnia ( vagy ha még puffan is, akkor sem akkora erővel ), mintha menne 80-90km/h-val. ( fogalmam sincs mennyivel mennek a vonatok, csak tipp. ) -
#10459 Van valami az elavult sínhálózatban, viszont nem tudsz mit csinálni...jó pár milliárd kéne. Most csinálják, vagy csinálták Székesfehérvárnál is az újítást!!...
Mondanom sem kell szánalmas hogy 400 kmeset távot vonattal nem tudok nem nyári időszakban 5 óra alatt megtenni. De még nyári alatt se mert nem indítanak csak gyors vonatot ami fél órát késik vagy a pálya hálózat felújítása miatt vagy amiatt ami a Balaton környékén van, még pedig hogy egy vonal van és kabbe hogy te gyorsan akarsz megtenni 90kmes távot, mert bizony minden tetves háznál megáll a vonat. Ezzel arra akartam lyukadni hogy még ez is probléma és még hol van az hogy keresztezi az úthálózatot...az a legkevesebb.. -
#10458 ha egy olyan japó csoda betalál 500-al akkor sztem tök8, hogy van-e ütköző :D -
#10457 talán ha nem elavult sínhálózat lenne ami fél kilométerenként keresztezi az úthálózatot akkor nem mennénk annyit a sínre
plusz jön még a sok noob aki a piros ellenére ráhajt -
#10456 Hát a modern mozdonyokat elnézve ezeket már leszarják. Ne menj a sínre ennyi...
Csak linkekben...
Ez ruszki előző Japán
Ez a miénk...
Német
Amcsi
NE MENJ SÍNRE SZÉTNÉZÉS NÉLKÜL MAJD PADLÓ! és nem lesz ilyen. -
#10455 ha középen találja el akkor az finomat művelne... :| -
#10454 ezért kéne a vonatokat felszerelni olyan ütközővel, hogy ha találkozik a szgk-val akkor valamelyik irányba eltolja. hasonlóképpen mint a hókotró..
-
USAMEN POWER #10453 "Egyébként ennyit a nagy töréstesztekről.." ---> Szerintem egy autó tervezésében nincs benne az is, hogy egy vonattal való ütközést is kibírjon.
Másrészt olyan ütközésben, ahol az utasteret nem látod sérültnek, vagy kevésbé, viszont az autóban lévő személy(ek) meghaltak, magyarázható azzal hogy pl. nem volt bekötve, a test szabadon csapódik ide-oda a járműben, esetleg kirepül. Vagy be volt kötve, és olyan nagy erő éri a testet (milyen irányból, talán az is számít), ami esetleg halállal végződik (főleg a nyak, ami érzékeny). Ezenkívül még sok egyébb tényező is van, ami közrejátszik.
Továbbá pedig nem sok jóra enged következtetni, ha a mozdony ütközője nagy sebességgel benéz az ablakon. -
#10452 Nem nagyon értem, hogy halt meg.. ( vagyis persze felfogom), mert a 4-5. képen nekem annyira nem tűnik töröttnek a belseje.. de biztos valamit rosszul nézek!
Egyébként ennyit a nagy töréstesztekről.. lehet az szerintem bármilyen jó, 345435 millió csillagos, vonat meg kamion alól nem sok embert vakarnak ki, akit igen annak szerintem piszok nagy mákja van, mindegy milyen márka/típusú autóban ül. -
#10451 jah vonat nem viccel... -
öregember #10450 papírházak... -
öregember #10449 megint erősebb volt a vonat.... -
öregember #10448 szgk vs tgk
kiba...... mákja volt a hátsó ülésre repült a sofőr.....
-
n003 #10447 ó basszus :O :((( nagyondúrva a kerékpárt hogy beleverte az épületbe :O -
az rendesen aprít
-
#10445 uhh ma robogóval voltam, árpád hídról lehajtva már kocsik között lehetett csak jönni, be volt állva a szentendrei.
Filatorigát felüljáró után az Auchan-os lámpánál egy autó becsúszva középre + egy kettészakadt motor
letereltek mindenkit a rakpart felé :S -
#10444 rosszkor rossz helyen. szopás az ilyen. -
Szabi1991 #10443 de ha nem erre esik, valószínű egy másik autó lett volna ott, akár anyuka apuka 3 gyerek.. -
USAMEN POWER #10442 Mekkora fail már, 1 másodpercet se késett vagy sietett a beton, vicc. -
öregember #10441 Egy magyar származású svéd állampolgár halt meg abban az autóban, amelyre egy teherautóról rázuhant egy betonelem csütörtökön a 81-es úton Kisbér és Kerékteleki között.
Az 58 éves svéd állampolgár a bérelt kocsival Kisbér felől Győr irányába haladt, amikor egy szemből érkező nyerges vontató mellé ért és a teherautó rakománya, egy 3,1 tonnás betonelem a személygépkocsira zuhant. -
#10440 az 1ső kép valami eszméletlen "jó!" -
USAMEN POWER #10439 Qrwa élet... :O -
#10438 Azdedurva:| -
#10437 5 nappal ezelőtti kínai olajcső felrobbanás utáni képek
-
#10436 Egy fiatal nő, és egyéves gyermeke ült abban a személyautóban, amely egyelőre ismeretlen okból átrepült az M3-as autópálya szalagkorlátján, és a szemközti oldalon landolt.
egy éves gyerekkel szépen közlekedik... -
#10435 az szépen elolvadt -
-
Szabi1991 #10433 harmadfokú égési sérülések az arcán, nyakán és a jobb karján, meg persze kisebb füstmérgezés.. a sisak plexije meg ráolvadt az arcára :S
de látszik a videón is hogy kormos.. :/ -
#10432 ezt valaki plz.
Ota was taken to a hospital in Gotemba where he was treated for third-degree burns to his face and neck area and minor burns to the rest of the body, but was fortunate to survive. He required plastic surgery to the nasal area as a result of the visor melting on his face. He also suffered from intoxication from the fumes he inhaled from the fire.
He was unable to function his right arm, right shoulder and fingers properly, causing an end to his professional career" -
#10431 :|||||||| az kemény.... ezt egy pár crash mixben láttam és a haverokkal mindig szörnyűlködtünk, hogy ez bizony halál... közbe mégse. -
Szabi1991 #10430 szerk: közben megtaláltam a magyar wikipédián is :D
"Az 1998-as JGTC szezon Fuji-ban megtartott versenyének második közén szakadt az eső, és minimális volt a látótávolság. A felvezető kör után a biztonsági autó 150km/h-órával haladt át a célvonalon, majd hirtelen fékezett. A 910 Racing Tomohiko Sunako által vezetett Porsche 911RSR autója a hirtelen fékezés miatt belecsúszott Kaoru Hoshino 911GT2 gépébe. Yasushi Hitotsuyama BMW M3-asa ki tudta kerülni a Porsche-t, kicsúszott a fűre, és visszajött a pályára, de a Porsche beragadt a korlát alá, és megállt a füvön. Elkezdték lengetni a veszélyre figyelmeztető sárga zászlót.
Másodpercekkel később a Japán Team Ferrari Club Ota által vezetett Ferrari 355-öse lelassult, felúszott a vizen, balra csúszott, egyenesen neki a füvön álló Porsche-nak, azonnal felrobbant, egy óriási tűzgolyót eredményezve. A Ferrari a falnak csúszás után átment a pálya másik oldalára és megállt a boxutca kijáratánál. Egy másik Porsche sikeresen kikerült Ota égő autóját.
Rviddel ezután az RE Amemiya RX-7 pilótája, Shinichi Yamaji megállt a Ferrari előtt, míg a többiek továbbhajtottak. A pilóta elkezdte oltani a tüzet a saját kocsija tűzoltópalackjával.
Szerencsés módon az eltalált Porsche vezetője ki tudott mászni a kocsiból a törött lába ellenére, és gyorsan el tudták látni.
Ota körülbelül 90 másodpercre bennragadt az égő autóban, kitéve a 800 fokos lángoknak. Másfél perc alatt tudta kihúzni egy pályamunkás, lefektette a fűre, a sisak napellenzője beleégett az arcába. Ota megpróbált felkelni, elsőre elesett, a következő próbálkozásánál észrevette még egy pályamunkás, és egy pályakarbantartó kocsiba ültették (mentő helyett). A versenyt azonnal lefújták, és az eredményeket törölték. Ota harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a teste egész felületén, de túlélte. Az arcán bőrátültetést kellett végezni, a beleégett napellenző miatt. Mérgezést is szenvedett a belélegzett mérgező gázoktól. A jobb karját, jobb lábát és ujjait nem tudta a baleset után rendesen mozgatni, és ez a profi versenyzői karrierje végét jelentette." -
#10429 Na..ha ez nem mázli akkor nem tudom mi... -
Szabi1991 #10428 [center]1998
Shinichi Yamaji the HERO :) -
#10427 szerintem nem borult vele, hanem így rakták rá. minimum a tréler visszapillantójának le kellett volna hullania, de sértetlen és azt az árnyékán is látni.
-
#10426 szerintem is borult vele a tréler... -
#10425 Nekem 4G Civic-em van, de ez a fehér nem az volt.
Nem áll össze a kép a hátsó lámpánál, a lökinél, a pótféklámpás szárnynál és a hátsó ajtónál se.
Ha 5G lenne annak is más a segge.
De jól látom hogy magán a tréleren lett szarrátörve?
-
#10424 naja :\ -
spect16 #10423 Tudod, hogy milyen kemény munka az néhány balfaxnak?
Inkább előre néz és a fékezést meg a többit rábízza a másikra.