37102
-
#10542 felfogom, hogy az életért kockáztatja értem.. de nem a két szép szememért teszi.. és ezt arra írtam, amikor valaki írta, hogy minimálbér vagy az sem..
egyébként nagyon jól tudom mennyire számítanak, volt már autóbalesetem ( sajnos ), és ha nem lettek volna " hiperszupergyorsak", akkor most lehet nem írnék ( sőt, 100%, hogy most nem írnék.. )
Tehát, hogy érthető legyen: nem lenézem őket, elismerésem is van nekik, de anyagilag egyet se fogok sajnálni... és bármit mondtok, ez így marad!
na de ne offoljunk tovább -
#10541 még mindig nem fogod a lényeget, hogy miért kéne tisztelned őket egytől egyig.. ők gondolkodás nélkül berohannak egy égő házba érted míg te ezt nem tennéd meg... neteznek meg tv-znek? na és? így is komolyabb, fontosabb és felelőséggteljesebb munkát végeznek mint az emberek nagyon nagy része... -
#10540 Nem nézem le őket, vagy kicsinylem le őket, mert szerintem minden szakmát lehet jól és rosszul csinálni, mindenhez kell "ügyesség". Én úgy gondolom, hogy biztos ahhoz is kell "ész, ügyesség", hogy strandon jegyet árulj.. ezért senkit nem nézek le, dolgoznak ezt tisztelem bennük, nem pedig elvárják, hogy mások ( az az mi ) eltartsák őket.
De amit írtam, hogy neteznek, tv-znek. stb ezt fent tartom!
Egyébként nem hiszem, hogy bunkó lennék.. -
USAMEN POWER #10539 -
#10538 lehet nincs sok meló de akkor az életüket kockáztatják... Bemennek oda, ahonnan más menekül és emberéleteket mentenek. Ilyen lekicsinylően beszélni erről a szakmáról meg egy nagyon nagy szintű bunkóságot feltételez sajna... -
#10537 Minimálbér????????:D:D
Szeretnék én olyan minimálbért kapni, mint ők, de elég lenne a fele is.
Jó.. néha kimennek ilyen esetekhez, de nem az az elterjedt, hogy 2 percenként rohangálnak, meg nyáron oltanak egy kis bozóttüzet, amúgy meg basszák a rezet a tv, net, xbox előtt..
( lehet szidni (!!!), ismerősöm ott dolgozik, tudom mit beszélek.. ) -
#10536 he ez már a hanyadik?!?! -
#10535 Életveszélyesen megsérült egy kamionsofőr, amikor egy vitorlázógép túl alacsonyan próbált leszállni, és szárnyával az 55-ös úton érkező kamion vezetőfülkéjének csapódott. A gép angol pilótája sérülések nélkül megúszta a balesetet. -
#10534 off
az csak gyerekeknek való vicces oldal ehhez a filmhez képest
Philosophy of a Knife
4,5 óra -
#10533 fizetős lószar -
#10532 Puruttya extrém az semmi a documentingreality-hez képest. -
#10531 puruttya extrémet nézzétek inkább. vagy inkább ne! :D -
#10530 Nem tudtam mi az a rotten, rá gugliztam de már bánom. -
USAMEN POWER #10529 Rottenre most felmerészkedtem, 3 képet megnéztem azt elég is volt. :) -
DIESEL DOG #10528 erről a rottenről már hallottam... -
#10527 "ajánlom" az orosz (ukrán?) lezuhant mig-es(?) videót még... Azis guszta...
ja, és a rottenpontkom a barátod. Én egy évben egyszer elzarándoklom oda, ledöbben, befordulok, besokkolok, hogy mi vannak... -
DIESEL DOG #10526 azt hiszem hogy ez eddig a legdurvább felvétel amit eddig balesetről láttam... -
USAMEN POWER #10525 Már ha van kinek mondani, ugyanis egyik se volt eszméleténél. Egy olyan embernek akinek már a fél bele az úton van, mondhatod. -
#10524 hát lehet én is sokkot kapnék
de biztos jobb lenne úgy meghalni ott,hogy van melletted valaki és mondja neked azt,hogy nem "nem lesz semmi baj,a mentők már úton vannak,minden rendben lesz" -
USAMEN POWER #10523 Most őszintén mit lehet csinálni az olyan emberekkel, akik már szakadtan fetrengenek az úton ??
1 - 2 ember volt ott menthető, a többi az koporsó, még aki az árokba csúszott kocsiban volt, azt is már csak az ideg rázta, a másik meg már ko. Volt egy még az úton, amelyiknek a lába mozgott, azon lehetett volna még segíteni, látszólag menthető volt, a többi mind szét volt szakadva. Nem kell orvosnak lenni hogy az ilyeneket meg lehessen állapítani egy videóból. -
#10522 jah meg mondjuk az nem kocsival volt, de nem messze tőlem kapott túladagolási rohamot tavaly egyik este az utcán egy fiatal csajszi... én hívtam hozzá a mentőt aztán a rendőrök még engem vittek be kikérdezni... frankón azt hitték hogy valami díler vagyok... -
#10521 jah, napokig szarul voltam mondjuk utána... de legalább megálltam, a többiek inkább gyorsítottak, ne is lássák... -
#10520 szerencsétlen öreg
lefagyott úton árokba csúszott csajoknak álltam már meg kétszer,hogy kell-e segítség
elküldtek a picsába,hogy "már úton van a segítség"
-
#10519 inni iszok de nem vezetek akkor XXXD
amúgy én meg tudok álni ha baj van.. 2 éve épp láttam, hogy a járdán összeesett egy idős bácsi, azonnal áltam félre. Sajnos segíteni már nem tudtam rajta, meghalt mire kiértek a mentők.... -
#10518 nah akkor itt az ideje,hogy példát mutass nekünk
ne vezess többet gyorsan,ne igyál... -
#10517 az a baj hogy mára velejéig romlott az egész társadalom.. azt isszük hogy húúdeemberségesek vagyunk, egyébként lószart.. egy undorító faj lett belőlünk.. -
#10516 lassan az jön,hogy át is hajtanak szerencsétleneken... -
#10515 he ez már megint mi?!
csávó ott fetreng a földön és leszarják magasról. a másik ugyanígy van az autóban. szánalom már, hogy mindenki lazán elhajt és ha meg is áll valaki csak nézi őket.
[apro] éljen a kommunizmus! -
#10514 ma a 71-esen vagy 200körül húzott el mellettem egy sportmoci, utána vagy 3 rendőrmotoros... a sportmocin a hülyegyrek mögött ült egy csajszi is fürdőruhában!! -
#10513 Kábé annyit kapnak a szerencsétlenek. -
#10512 Tűzoltónak minimálbér??? -
#10511 Kaja előtt vagyok (milánói lesz). :)
Gondoljatok bele, hogy a tűzoltók naponta több ilyet is látnak és nekik még ki is kell onnan kanalazni őket...
Mindezt mo-on minimálbérért vagy egy kicsit többért... -
USAMEN POWER #10510 Már láttam régebben, de dúrva nagyon. (Amúgy pár perce fejeztem be a kajálást.) -
#10509 Irigylem a kameraman halálos nyugalmát... -
n003 #10508 ezt csak az aki bírja gyomorral :(( -
n003 #10507 lol milyen találó a neve :D -
#10506 -
DIESEL DOG #10505 ez durva... -
#10504 Ahogy mondani szokták, építettek egy parkolót Budapest köré. -
#10503 Kettévágott egy motorost egy munkásgép Debrecenben
aúúú