Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
ebben az esetben egy kibaszott lándzsa módjára felnyársalta a teherautót .. mert a szalagkorlát önmagában arra van (ismét leírom) hogy a gépjármûvet az uttesten tartsa ... magyarországon én még nem láttam ehez hasonló megoldást csak azt hogy a szalagkorlát végét befordítják a talaj felé hogy a felnyársalás esélyét elkerüljék .. mellesleg ebben sem a szalagkorlát adja a biztonságot hanem azok a vizestartályok ...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Volt róla egy mûsor asszem discoveryn 😊😉
mellékutakon pedig fa talapzaton vannak és ilyen van a végén:
kép
de van ahol mûanyag stb, de az a lényeg h van vmi a végén
IMG]http://gallery.atomboy.hu/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=16075&g2_serialNumber=1[/img]
Ha nem rakja be a kepet, akkor itt a link.[
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
.: mobilize.hu :.
durván néznek ki
utoljára ilyet a románoknál láttam
ott is hagyták az út mellett a szétégett pótot...
Nagylakon az egyik sofor masodfoku egesi serulest szenvedett:
Szentesen:

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
<-- nem megy?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
http://www.autoblog.hu/videok/video_megfigyelokbe_csapodik_a_busz.html
ja, egyébként ezen az oldalon a videok menüponton belül a balesetek tag-re kattintva jó sok ide linkelhetõ tartalom van http://www.autoblog.hu/videok/video_elbenazott_orosz_kommandos_tamadas.html
ez nagyon nagy 😄
Így:
Energia elnyelõ szarság.
(Remélem érthetõ a szemléltetésem😄)
mondtam h érdemes lesz odajönni a Rooseveltre, mondtam v mondtam ?!
Hogy átszúrta a korlát baszki :C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Gundel egy elég erõs suli, kevés barazillal, kivéve akik a dzsordzsóból perlaszkaszarból vonultak át..-,-"
Am viselhetõ suli..És jövõévbe lehet trimbolni mindent, mert 2 év mulva új suli lesz :]Szal költözik a suli😛