Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fook
õ azt mondta hogy már két éve megvan neki az A1😄 ezzel jól beégetted magad 😄 :
3. Min. 2 éve meglévõ "A1" vagy "A korlátozott"

Az Ön esetében egy kiegészítõ tanfolyam elvégzése szükséges.

Jelentkezéshez szükséges:

* 2 db igazolványkép
* személyi igazolvány
* vezetõi engedély másolata

itt nincs 21 év minimum 😊

cement
😄WAÖKDSÚA?Foad_d_sd_d

mostakko elhiszed má ?😄😄😄😄

Az "A" kategóriás jogosítvány több módon szerezhetõ meg:

1. Még nem rendelkezik más "A" kategóriás jogosítvánnyal és betöltötte a 21. életévét
2. Rendelkezik "A1" vagy "A korlátozott" kategóriájú jogosítvánnyal, de kevesebb mint 2 éve
3. Több mint 2 éve rendelkezik "A1" vagy "A" korlátozott kategóriájú jogosítvánnyal

respect to the man in the ice cream van

ja és itt vannak a képek a bmw-s rõl is

képek

hiába vitáztok, hogy egyik a hibás avagy a másik...

mindkettõ, szvsz a motoros nem 50 el jött, a bicajos meg letekert a zebrára...

a bicajos meg lett büntetve, a motoros meg majd meg lesz

LINK
Ezt olvasgasd

cement
nem. hidd mar el. tobb haverom van akinek 18 evesen mar nagymotorja volt jogsival... hayabusa meg ilyesmik. 18evesen akkor mehetsz korlatozottra ha nem volt meg 16evesen az a1-ed. utana tenyleg 21 evesen mehetsz csak a-ra.

Pontosabban A korlátozott-ra, max 25KW<#nezze>

cement
nem vagy képben látom.

ha 14évesen lerakod a mopedet és 16évesen az A1 jogosítványt akkor 18évesen mehetsz A-ra.

Mert az nagykategóriás motor és csak 21 éves kortól lehet vezetni.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

"..két személyGautó.." <#idiota>

cement
ennyi... biciklit csak tolni lehet a zebran es szinte 100% h ez a no rajta ult mivel ha tolta volna akkor jol szet tud nezni es felmeri hogy a motoros gyorsan jon. szerintem rajta ult elnezett jobbra á még messze van azt letekert lenduletbol...

cement
miert is ne lehetne?

Ettõl függetlenül biztos meghurcolták a motoros gyereket is ,tekintettel arra, hogy 19 évesen nem lehet még 600-as motort vezetni.

SötétBarom
Bazmeg ne legyetek már ti is ilyen idióták. Az nem tûnik fel senkinek, hogy biciklist ütött el a zebrán?? Csak azért mondom ezt, mert velem már nem egyszer megesett, hogy valami faszt majdnem ledaráltam, mer az istenbarma a járdán megy, de úgy gondolja, hogy ugyan olyan elsõbbsége van mint a gyalogosnak, ezért képes lendületbõl ráfordulni a zebrára, ahol is csodálkozik, ha gumicsikorgatva ledudálom a fasz fejét.. Mert ugye megközelítéskor nézi az ember a zebra két véget, nincs ember, go. De arra a kutya se számít, hogy valami lendületbõl 20al rámegy. (nem beszélve arról, hogy szerencsére ebben a helyzetben nem az autós a hibás)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pipör
rohadna meg az a kis geci !!!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Jólvan, értem én, csak rosszul értelmeztem. Vagy csak a kibaszott motorost magamra vettem, nem tudom 😄

Varenga
De miért kell szaros 19 évesen ilyen mocit alátenni? <#szomoru1>

desigo
Felelõtlen egy idióta gyerek
kíváncsi vagyok,hogy milyen ítéletet fog kapni...
autoszimulator
õ nem a motorosokat mondta szemétnek, hanem a konkrét motorost 😄 de amúgy meg:

kibaszott autósok

😄

.: mobilize.hu :.

w77d
bámmeg én nem a motoros társadalmat minõsítettem, hanem azt az egy szemét állatot. Azért írtam hogy kibaszott motoros, hogy tudni lehessen hogy kirõl van szó... nem írhattam kibaszott autóst, mert motor volt az állatja alatt....

Szerintem eddig több autó ütött el zebrán gyereket/felnõttet/öreget, mint "kibaszott motoros". Azok még sem kapták meg a "kibaszott autós" címet. :\

Félreértés ne essék, én nem védem a motoros csávót, csak könyörgöm, ne általánosítsunk mááááááááááááááááááár!!! 😊

w77d
azért ne essen meg bárkivel, hogy a zebra közepén ilyen sebességgel elbasszon valakit. Ha ez tényleg ilyen mindennapos az már régen rossz!

RelakS
A linkelt fórumon egyesek a motorost védik. Mitõl? A bringa rátekeredett a motorra! Ezen lehet, az sem segített volna, ha légelhárító fényszóró van rajta...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Szabi84
bárkivel megeshet, elég egyszer nem figyelni

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Varenga
fog...nem is keveset :c

w77d
kibaszott motoros. Innentõl szívbõl kívánom hogy egy szenvedés legyen az egész élete....

autoszimulator
lassan mehetett, látva hogy beépült a bicikli a motorba. grat.

Szép kis vérfoltok vannak az úton is... És fura belegondolni, hogy mit érezhetnek a gyerekei, mert azért egy 6 éves feltudja fogni hogy meghalt az anyja :S

errõl itt vannak a képek.

képek

Varenga
az....felnirõl levágós

szép .. egy kupac fémbõl a vipert felismerem de egy tucatautót nem 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

autoszimulator
jaja

atomboy
1. Nem egett ki a szeme, hanem az arca szenvedett egesi serulest. Arrol a balesetrol itttobbet tudhatsz meg.

2. Nem szakadt le a feje, az Gilles Villeneuve balesete, ezen lathatod, hogy lelegzetessel probalnak ujraeleszteni.

A videokon vannak jopar olyan balesetek, amiknek a tulelesi eselye egyenlo nullaval. Meg olyanok is, ami masodik szulinapnak lehet nevezni, mint pl a 2. videon 2:50-n.
Szalagkorlatos baleset: 3. video, 1:00. Nemtom, mi lett a soforrel...
4. video, 0:50-nel nemtom, mitol robbant fel oly konnyen a kocsi. Megserult a tartaly?
Btw a 4. video leirasa szerint mind halalos balesetek. Egy-ket baleset kevesbe megraztato, megis belehaltak...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

megane (??)

de télleg miaz a másik? fiat vagy miaszar? 😄

#4059 az elsõ2 kép az tényleg viper

errõl van szó csak nincs annyi agya h észrevegye -,-

infórádión úgy van fent a kép neve hogy DODGE_02.....

autoszimulator
de az más kocsi, amit tesznek fel a trélerre... több helyen is vipernek mondják, remélem akkor nem az akit ismerek :S

autoszimulator
ekkora tappanccsal sem tapadt be :o

ladics
akkor subaru

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
Szerintem 2ajtós fiat :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

barnie1990
Vipernek nem ilyen az ajtóbetét, eleve nem 4 ajtós.

Zene nélkül mit érek én?

sztem viper

Varenga
Szóval akkor milyen autó is volt ez? Mindenki látja, hogy "sportkocsi"(volt).

khm.. bírom az ilyeneket 😊

Egy vélhetõen túl gyorsan haladó sportkocsi csapódott a fák közé a 64-es számú fõútról Enying és Balatonbozsok között szombaton délután. A baleset következtében az autó egyik utasa életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte Páli Richárd, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Az ütközésektõl szétroncsolódott sportkocsi darabjai több száz méteren szóródtak szét.