37102
-
#10983 Nem tudom mi lehetett ennek az oka, de egy biztos nem a megfelelő utat választotta. -
öregember #10982 felgyújtotta magát... -
Héeder #10981 Ja csak nehogy magadon kívül még mást is kinyírj! -
#10980 hálistennek... -
Jamaika king #10979 zenefüggő barátom. Néha a rum and coca colát hallgatom akkor inkább ritmusosan közlekedek ha mást akkor meg izé, hát zenefüggő érted. Nekem már nemsok van hátra én élvezem a vezetést meg az utazgatást. -
#10978 Mc haver kedvelő a srác
Jamaika ha ugyan úgy száguldozol tovább akkor még nem ütötted meg magad igazán!
Majd ha nem csak a hátad törik el hanem a hasad is akkor talán majd elgondolkodsz, persze ha túléled.
De addig sem szeretnék veled találkozni az utakon! -
Jamaika king #10977 énse, mert midig fingok tőle. -
shumika #10976 nekem ne főzzél semmit majd hozatok pizzát
am a babot nem szeretem -
Jamaika king #10975 de főztem nekeeed száazbaboooot elleeeegeeet, hadddd eggyeeen a romacsávóó meleegeeet, de szááánooom-báánoom, elhaggyooot a páárom jáááj de szégyelem magam... -
#10974 Volt neki, csak pont most mesélted el helyette -
#10973 te vagy a hanta király ecsém XXD olyan sztorid nincs, hogy egy repülőt vezettél, nekicsapódtál egy toronynak, majd a földbe fúródtál. leszakadt a fejed, de túlélted? XXXD -
shumika #10972 kretén TE EGY FAIL VAGY -
#10971 -
#10970 hogy jön ez ide? -
Jamaika king #10969 én fénnyel táplákozom. -
#10968 legalább nem szaporodsz... -
shumika #10967 ha bárki betesz akármilyen képet neked volt olyan baleseted ezt nem értem akkor hogy vagy még életben? mindeggy lényeg hogy a jobb felső sarokban lévő X-et használd ajtóként és nem kell visszajönni nem kapsz meleg tejet :D -
#10966 Hogy mid tört el?? A hátad? :DDDDDDDDDDD
Hagyjad már magad -
#10965 Nesze neked új autó... ma fél 6-kor jöttünk haza a szokásos Miskolc-Budapest-Miskolc kanyarról és az otthonunktól 1km-re a szomszéd faluban a szakadó esőben egy köcsög kis vidéki rallymatyi egy éles jobb kanyarban belénk durrant frontálisan. Szerencsére a mi teherautónknak semmi baja nem lett mert masszív vasból van a lökhárító, csak még is bosszantó mert alig egy hónapja hoztuk haza...az ő talicskájában szerencsére jelentős kár keletkezett. Csak annyi szerencséje volt hogy nem ütöttem le hogy egy rossz szót nem mert szólni, és mindent elismert, elvégre ő tért át a szembejövő sávba.
Ezzel dózeroltuk le ezt.
Így a félhomályban nem csináltam a miénkről képet, de azon eddig nem láttam semmilyen sérülést. -
öregember #10964 kár h az agyad is sérült.....de szerintem ez születési rendellenesség -
Jamaika king #10963 haggyál már békén semmi bajam. felépültem. -
öregember #10962 orvossal nézesd meg magad, ez már súlyos......... -
Jamaika king #10961 Még mindig nincs családom, remélem majd holnap megtalálom az igazit :) ha nem lett volna baleset lehet már apa lennék. De hát fiatal voltam és hülye. Ne hajtsatok gyorsan!! De engem már nemérdekel, összevissza megyek gyorsan lassan, Szállok az autóval a harmatos lenge széllel. -
Jamaika king #10960 ezt nem kellett volna belinkelned :(
92 ben volt egy hasonló balesetem, nagy sebességgel mentem városba, nyálkás vizes volt az út, megcsúsztam ennyire emlékszem. Az én koscim is kb így nézett ki a baleset után. A hátam eltört és agyvérzést kaptam. Tiszta heg lett az arcom. Emiatt akkor elhagyott a barátnőm is. Azóta megfontoltabban vezetek. De még mindig látszik rajtam a baleset nyoma. És ezt komolyan mondtam. -
öregember #10959 -
öregember #10958 muszáj neked itt rontani a levegőt ???????????
-
upet #10957 Na ezt már nem hiszem, talán egy L60-nal, azt meg nem nézem ki belőled. -
upet #10955 Szegény autó, sofőr, utas, de a speaker... hozta a formáját. -
#10954 izgalmas kör lett na :) -
Apus77 #10953 Nézz magadba menő!!!Te vagy ebben az esetben a legnagyobb HIBÁS!!! -
Jamaika king #10952 jó már a csajnak. 5 ezer forintért kapott jó adag G-erőt, meg egy kis figyelmet, és izgalmat :D -
Jamaika king #10951 lol mekkora láma :D:D
drift taxi? -
Szabi1991 #10950 -
#10949 LOL.
Ekkora zuhanás után kész csoda, hogy nem lett komolyabb baja. -
n003 #10948 áúúú -
Héeder #10947 Mivan mentél már ennyivel hogy így tudod?:D
Szerintem a választ még senki se tudja, csak egy elmélet -
6:08-tól :D -
Jamaika king #10945 fiatalodni?? hát téged beetettek. A fénysebességet nem lépheted át, ahhoz hogy fiataslodj,a múltba kéne menned, ami lehetetlen az ok-okozat összefüggés miatt. De ha elviszel, és csak egy pelust kérsz akkor indulok is megvenni. -
Héeder #10944 fénysebesség* -
Héeder #10943 Én úgy tanultam, hogy a fénysebbeség az egy olyan érték amit ha átlépsz ha átlehet lépni, akkor elkezdesz fiatalodni. De szívesen elviszlek csak hozzál pelust