37102
  • csabush
    A másik meg az, hogyha a mostani autóddal 160al előzöl, akkor onnan nem sokkal több már a 220 mondjuk egy Porsche volánjánál... 160-nál is megdöglesz, meg megölöd a másikat, meg 220-nál is. Ha nem írtad volna, hogy 160al toltad neki, jogos lenne az ellenállás, hogy márpedig te nem nyomnád egy sportkocsinak, így viszont tényleg álszentkedés, akár elveszítettél valakit balesetben, akár nem (természetesen sajnálatos tény, hogy ez megtörtént).
  • cement
    nem halt. porschém lenne, biztos nem 130al mennék a sztrádán. ennyi. aki azt mondja hogy nem nyomná neki az álszentkedik, vagy még sosem ült gyors kocsiban
  • DJKonya
    Tudom ez milyen szar érzés, és is majdnem elveszítettem barátnőmet autóbalesetben. De most azt mondod hogy nem száguldoznál, biztos vagyok benne hogy be is tartanád. De ha ilyen gazdagnak születtél volna hogy 17, szülinapodra megkapod a 911-est, szerintem te is tépnél mint állat.
  • Ulvar
    Majd ha a te legjobb barátod hal meg autóbalesetben mond ugyanezt...
  • cement
    jó hát lehet itt álszentkedni
  • DJKonya
    Viccelsz? az mióta olyan mint a Need For Speed?
  • Ulvar
    Igen, ahogy mondod, ha Porschém lenne akkor tényleg 200 felett mennék. Csak nem az M3ason, hanem kibaszott zárt pályákon, mint a ring, meg Euroring, meg Rábaring, meg Pannonia ring vagy egy alig használt reptéri kifutó pályán vagy amatőr gyorsulási versenyen de nem AUTÓPÁLYÁN! Mert ha arra a verdára van pénzem akkor arra is hogy lefoglaljak magamnak egy pár órára vagy körre egy zárt pályás részt vagy a teljeset, vagy Nyílt tesztnapra mennék ki.
  • Totti5
    A közút nem versenypálya. Azért vesznek mert jól mutat és lehet benne feszíteni vagy imádja a a formáját a hangját, viszont akkor irány a pálya ahol ki is tudja használni. Nem véletlen döglenek meg ezek idővel, mert nem tudják hol a határ és könnyen elvesztik az uralmat az autó felett és máris kész a baj... inkább versenypályán törje össze, ott talán meg ússza.
  • cement
    porschét nem azok vesznek akik lassan akarnak menni
  • Totti5
    Ha erős autód van azzal csak 200 felett lehet menni közúton?
  • cement
    ha neked is lenne egy porschéd te is ugyanígy mennél
  • Ulvar
    Agyfaszt egy 200 feletti tempóval jövő? Ember 160al mentem! És a tükörben kurva gyorsan közeledett...Gyűlölöm a kamionokat és ezért szeretek autópályán minél gyorsabban elhaladni mellettük. És ha jól tudom a KRESZ- szerint a folyamatos haladás a jobb oldalon történik és nem a bal oldalon...ez meg végig ott ha voltak mellette ha nem...ja és utána még jött egy 7es bömös...
  • Banano007
    Lefékezett volna ha nem mész le,ha meg már kint van a füvön akkor kétlem h elég gyorsan ment volna neked az az előzés xD,mert gondolom agyfaszt kapott már mögötted.
  • öregember
    Frontálisan karambolozott egy autó és egy mikrobusz a ferihegyi gyorsforgalmi út XVIII. kerületi szakaszán egy keresztirányú kőhídnál. A mikrobusz áttért a menetirány szerinti bal oldalra, egy ember meghalt, három másik pedig súlyosan megsérült. A buszban ketten utaztak, a sofőr a helyszínen életét vesztette, utasa könnyebben megsérült, a helyszínen el tudták látni sérülését. Az autóban hárman voltak, súlyos sérülésekkel szállították őket kórházba. A sérülteket csak fél órai munkával tudták kiszabadítani a roncsokból a tűzoltók.

• DJKonya
    Csóri srác, fiatal volt még...
  • desigo
    basszus de szerencsétlenül jött ez össze :/
    RIP
  • Ulvar
    Peter Lenz. :((
  • n003
    a verseny előtt meg a 13 éves gyerekre emlékeztek aki egy hete vagy mikor halt meg?! :(( nyugodjanak békében :((
  • USAMEN POWER
    Aztaqrwa. :O
  • DIESEL DOG #11045
    Áhh... fickó rohadt nagyott kapott...
  • solo
    RIP:(
  • Ulvar
    Halálos Moto2es baleset...Nyugodj Békében Tomizawa :((((((
  • pszihopata
    délután adtam el a robogót,be lett üzemelve és úgy beszéltük meg a vevővel hogy kiviszem neki zárás után

szerencsére elég rugalmas volt így is kellett neki,egy hátsódobozért meg egy sisakért azt mondta elnézegeti a sérüléseket/persze kicsit helyrepattintottam a műanyagokat/

az az én károm,meg a gumi
  • Ulvar
    Baszki, hát nekem tavaly volt egy élményem M3on.

Előzöm a kamion sort ahogy kell rendesen szabályosan, egyszer csak azt veszem észre a tükörbe pillantva hogy egy Porsche igen nagy tempóba jön mögöttem. Annyi reakcióm volt hogy 2 kamion közé bepróbáltam magamat szorítani, mert biztos csatt lett volna ha nem teszem, mert a Porsche kicsit kiment a fűre bal szélre és full padlón ment tovább...hát ott beszartam... unokahúgom hátul meg anyám apám mellettem...ott szidtam mindent...de hála az égnek nem lett baj.
  • desigo
    bazz
    nem szeretnék hasonlót átélni pedig sokszor kell az út szélére húzódnom,hogy az idióták elférjenek

:/
  • USAMEN POWER
    És ilyenkor mi van ? Veled fizettetik ki a kárt ?
  • pszihopata
    áh azt se láttam ki ült benne,örültem hogy nem borulok fel
  • DJ RX7
    bár gondolom ha nem volt szemtanú akkor nem ér semmit az egész.
  • pszihopata
    legalább nem ölt meg senkit,bár rohadtul nem rajta múlott
  • DJ RX7
    rendszámot legalább sikerült lejegyezni?
  • Varenga
    Sztem nem volt bekötve, legalábbis van még bőven hely a vezető ülésen, hogy bekötve túlélhette volna.
  • SötétBarom
    Nem írta a cikk, hogy be volt-e kötve, de valószínűleg igazad van..
  • Varenga
    pfff. frankón ő volt? Amúgy ha be van kötve, valszeg túléli...
  • pszihopata
    én két napja mentettem meg egy hasonló idióta /polós/ életét mikor belehajtottam az ivecóval az árokba így elfértünk 3-an

persze elzúzott nekem szétment a gumi meg egy vadiúj motor a raktérben
  • w77d
    hát ez a honda is volt törve már párszor.. nem kicsit volt kigittelve az orra...
  • SötétBarom
    Ez kemény. Tegnap ment előttem a honda a győri úton (a törött segge miatt maradt meg bennem), és azon agyaltam magamban, hogy a hülyegyerek milyen fasz módon közlekedik.. Tipikus seggébe megyek mindenkinek vergődök ide-oda stílus... Erre mára meghal ( ._.)

• w77d
    de azt csak focimeccs idején...
  • OrioN the S
    nem mellesleg focimeccseknek köszönhetően ellenőrzés alatt kell tartani a villit.

flame off ,,I,,
  • OrioN the S
    elhalad a népstadionnál is az 1-es... te halmozottan... -.-

és ott van a készenlétiseknek a központLYuk.
  • solo
    Lágymányosinál központi ojjektum?: D Az kicsit messzebb van: D