Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a cenzúra nélkülit elküldöd pm-ben ? Láttam már durvábbakat is, úgyhogy ezt megnézni csak rutin feladat lesz. xD

a #4550 hsz-re ment volna

errõl a balesetrõl láttam a többi képet ahol látszik a sofõr, nincs semmi se kitakarva megvan az oldal is ahol van, de nem teszem be mert nagyon durva 2 darabba van az ember

Nem egyszerû...

autoszimulator
azért érdemes megnyitni új oldalon a zsutubot, mert ott a description:

"at the track some idiot rolled his car, which ended up on top of my brand new 92k gtr "

.: mobilize.hu :.

solo
Nahm, enynit errõl: D
Aki nem tud vezetni annak mind1, hogy amcsi 450 lovat vezet, vagy japán 450 lovas "útfogót".: D
Még szerencse, hogy nem amcsi taligát tört össze:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

autoszimulator
és valószínûleg színvak is és süket is, hogy a vonatot nem észlelte a piros ellenére.

desigo
09 NISSAN GTR R35 SKYLINE CRASH TOTALED , DEATH OF A GTR

3 héttel késõbb xDDDDDD
erõs volt na xD

Máté94
13 éves,hogy mer motorozni.Csak 14-tõl lehet jogsi rá!
Szép képek születtek még nem voltam. Nincs kedvem mindegyiket kommentezni, de háth mind mind emberi figyelmetlenség...

Azt meg sohase tudtam megérteni ha piros a lámpa, és jön a vonat, ezeket elvileg látnia kéne annak aki a sínekre lép/hajt... De háth így járt, hülye volt, és az életébe került.

desigo
hát még a vonatok...

piros ellenére sínekre menni <#falbav>

Segédmotoros fiút gázolt el a vonat - áll a vasút
Willi Betz
Ebben senki sem kételkedett.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Szabi84
ezek a kamionok nem viccelnek<#szomoru1>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

pszihopata
mi van ha egy hátul ülõ gyerek ilyenkor meghal?

végülis ez nyereségvágyból elkövetett utólagos emberölés-nem?

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Máté94
Ezek igaziak!
pszihopata
nem biztos hogy gyorsan ment,de hogy két kocsiból hekkelték össze az szinte biztos!

keleteurópában újabban elég gyakori az ilyen gyanúsan kettészakadt autó,engem a régi apácás Louis DE FUNÈS filmekre emlékeztet

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
egy ilyen is eléggé sokkol lehet

Máté94
Vannak kepek amiken rajta vannak
TheRock18
szétroncsolódba,cafatokban?!

BMW Über Alles!

ocskoszilard
bakker, hol lehet ilyenkor az ember... rossz belegondolni is

TheRock18
szép...ahogy elnézem a szgk-ban túlélõ nem volt :S

BMW Über Alles!

desigo

desigo
ez meg jól kilapult <#wow2>

TheRock18
így is kell 😄

BMW Über Alles!

desigo
akciós új autót valaki? <#hehe>

TheRock18
látom,ma mindenkinek beszólsz...

BMW Über Alles!

"remélem nem az volt"

miért ha az volt akkor mi van ?

autoszimulator
kb, én nem vagyok lelkizõs típus, de akár hogy is nem én voltam a hibás, kinyírni egy családot, fõleg két gyereket, hát durva érzés lehet....

kis c merci

Willi Betz
Régebbi C-osztály volt ez.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

TheRock18
CLS-re hasonlít a felnirõl ítélve...remélem nem az volt

BMW Über Alles!

ladics
megjelenik-e?

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

desigo
gyorsan ment-e?

TheRock18
légyszives,ne ezt a topikot basszátok szét...hanem lehet menni ide --> itt nem zavartok senkit
itt a játszótér

BMW Über Alles!

desigo
pssszt <#ejnye1>
ladics
soz for owned újélet srác

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
😄😄😄 vérpistike? nézzed már meg kivan régebb óta regisztrálva meg hasnolók hogy ki mit gondol rólam és rólad. Téged szinte az összes forumban oltanak baszogatnak valamiért utálnak, és ez a kurva stílusod az oka meg a hozzáállásaid , jöhetsz a monitor mögé bújós szövegeddel nem leszel jobb senkinél, de büszke lehetsz rá hogy befenyítesz 18-25 évesen 1 17évest te aztán sztárvagy öcsém, de ha úgy alakul attól függetlenül letolhatunk egy találkát és akkor nem lesz monitor hõs szereped te szarrágó geci.Nézzé küröl hogy hány fórumban kinem állhatnak te vérpistike:]

Én vagyok megmondóember ? <#mf2>
Sajnálom hogy ez a vérpistike ladics nem szúrja ki a szemedet 😊
Azt meg mégjobban sajnálom hogy egyesek monitor mögé bújnak, mert úgy védve vannak a segberugástól és beszólogatnak másoknak 😊
De itt egy hsz is (#4524) amiben én már befejeztem a vitát, ezek után még jön az erõlködés... De elviszem a balhét, mert sg-n, és amúgy is érvényes egy mondás és aki picit is értelmes az tudja 😊

atomboy
A busz serulese oldalrol:

Eleg durva, ugy nez ki, a vazszerkezete is megserult, es mehet bontoba...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

befejezhetnéd ezt a "megmondóember" szerepet...

TheRock18
befejezhetitek :S

BMW Über Alles!

ladics
neked meg szájkosár :]

Itt meg jól jött volna a biztonsági öv... Szerintem nem kötötte be magát !

A csaj csúnyán vérzett...

Guszta... <#wow2>

No problem, remélem ok nélkül most jól megmondtad, örülj magadnak, részemrõl az off-nak vége ! Csak mielött "magas lóról" írsz másnak, olvasd el az elõzményeket, ezzel megelõzöd az esést.