Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"at the track some idiot rolled his car, which ended up on top of my brand new 92k gtr "
.: mobilize.hu :.
Aki nem tud vezetni annak mind1, hogy amcsi 450 lovat vezet, vagy japán 450 lovas "útfogót".: D
Még szerencse, hogy nem amcsi taligát tört össze:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
3 héttel késõbb xDDDDDD
erõs volt na xD
Azt meg sohase tudtam megérteni ha piros a lámpa, és jön a vonat, ezeket elvileg látnia kéne annak aki a sínekre lép/hajt... De háth így járt, hülye volt, és az életébe került.
piros ellenére sínekre menni <#falbav>#falbav>
Segédmotoros fiút gázolt el a vonat - áll a vasút
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
végülis ez nyereségvágyból elkövetett utólagos emberölés-nem?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
keleteurópában újabban elég gyakori az ilyen gyanúsan kettészakadt autó,engem a régi apácás Louis DE FUNÈS filmekre emlékeztet
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
miért ha az volt akkor mi van ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
itt a játszótér
BMW Über Alles!
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Sajnálom hogy ez a vérpistike ladics nem szúrja ki a szemedet 😊
Azt meg mégjobban sajnálom hogy egyesek monitor mögé bújnak, mert úgy védve vannak a segberugástól és beszólogatnak másoknak 😊
De itt egy hsz is (#4524) amiben én már befejeztem a vitát, ezek után még jön az erõlködés... De elviszem a balhét, mert sg-n, és amúgy is érvényes egy mondás és aki picit is értelmes az tudja 😊
Eleg durva, ugy nez ki, a vazszerkezete is megserult, es mehet bontoba...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka