Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté94
Már láttaM😄
desigo
Tegnap, Detroit külvárosa...

bosco05
Értem amit írsz és bizonyos szempontból igazat is adok, de amit állambácsi nélkül is tudnánk tenni egymás védelme érdekében, azt miért nem tesszük meg? Miért nem figyelünk egymásra és fõképp saját magunkra az utakon? Miért kell mindenki száguldozni mint az állat? Miért kell a piros jelzés ellenére még gyorsan átslisszanni a vonat elõtt? Miért kell beláthatatlan kanyarban elõzni? Ha ezek nem lennének a balesetek 90%-a eltûnne, a bajom az, hogy amit te írsz az a 10%. Nem a szükségességét kérdõjelezem meg a jó utaknak és a megfelelõ felfestéseknek, hanem a szerepük súlyát. És külön örülök, hogy végre valakivel lehet beszélgetni ezen a fórumon vita nélkül 😊
desigo
ez kegyetlen lehetett <#wow2>
autoszimulator
Igen, ez mind szép és jó, csak mivel létezõ probléma ez, amit vázolsz, hogy az emberek (és én sem) nem tudnak vezetni, nem autóversenyzõk (de még õk is hibáznak ám). Ez alapján amit mondasz, nem kell a kocsikba se semmilyen biztonsági eszköz, az ember megoldja, meg óvatos lesz. Ez nem így, az ember hibázik, legyen az meggondolatlan elõzés, elalvás, bármi. Ezért kell a külsõ tényezõk által minimálisra szorítani a kockázatot, elég nagy kockázatot jelentünk mi magunk. De ha sokat jársz a nyolcason, akkor pont ismered például a négyes elágazót Pápa felé, ott majdnem egy kilométeren tragikus az út minõsége, esküszöm a falukba vezetõ földutakon élvezetesebb menni, talán azért nincs itt baleset egyedül, mert 4 sáv van, és nincs éles kanyar. 85-ös megy Gyõr felé a 84-rõl, ha jól emlékszem, azon ritkábban járok, de volt már hozzá szerencsém, és mit mondjak. Azért jobb, mint a vele majdnem párhuzamosan haladó, kamionokkal tömött 86-os, mely itt van a házunktól egy kilométerre, naponta azon járok, megértem, miért is ilyen fos, ennyi kamiont milyen út bírna ki. Azaz nálunk milyen út bírna ki, más országokban megoldható.

Szóval akkor tegyük fel, te az állam oldaláról vonsz felelõsségre embereket, én meg a másik oldalról, a használói oldalról. Mert azt látom, hogy mennyi pénz megy az államnak évente csupán abból, hogy van egy autóm, és urambocsá néha használom is azt. És akkor 90-es szakaszokon akkor kátyúk vannak, hogy ha nem ismeri az ember az utat, akkor vagy beletöri a kerekét, vagy elszáll a búzamezõbe. És õ nem hajtott gyorsan, vagy talán akkor fogjuk rá, hogy az útviszonyoknak nem megfelelõen vezet? Mindegy, majd valaki bejelenti a kátyút, rá két napra kitesznek 50-60-70 körüli korlátozótáblát, s egy héten belül ellepik a mérõautók a szakaszt, hogy akkor már haszon is legyen. Ez így egészében a felháborító, hogy nem is igazán kell szabályt szegned ahhoz, hogy ezek a trágya utak bajt okozzanak.
Azt pedig továbbra is tartom, hogy a képeken is látott út nem való egyszámjegyû fõútnak, nem egy helyen még at út széle sincs felfestve, nem hogy padka lenne. Mert ha már itt a baj, legalább megpróbálná elkerülni az ember, mint a BMW-s is, és HA van normálisan kialakított padka, vagy elég széles út, ma is élnének, nem lenne a másik kocsi utasa kórházban, nem köröznének egy citroent. that's all

.: mobilize.hu :.

bosco05
Az a vicc hogy az emberek nem tudnak vezetni, nem flamelni szeretnék most veled, de itt a környéken is van egy útszakasz Preszteg bevezetõ, ahol van egy kis sziget és meghaltak már ott nemtudom hányan és mindenki az utat okolja. Esõben ilyen fagyban olyan bla bla bla. A 8-ason is végigmentem százszor, meg a 85-ösön is ezerszer. Persze aki nem tud vezetni az foghatja a fejét és mondhat akármit. Most ez nem rád irányul, de általában balesetek után mindíg minden és mindenki szar, csak a sofõr nem. Mikor jópáran meghaltak úgy hogy piros jelzés ellenére hajtottak a sinekre akkor is a MÁVon át a GYSEVig mindenkit szidtak, csak éppen azt felejtették el, hogy naponta több ezer ember átkel ott gond nélkül és minden berendezés kifogástalanul mûködik. Érdekes az emberiség. Viszont jólenne ha olyan lenne az út mint amit mondtál, de hidd el sokra nem mennénk vele, mert az emberi butaság és tudatlanság szüli a baleseteket.
autoszimulator
járok erre elég gyakran, és csak jelezném hogy ez a nyugati régió egyik fõbb fõútja. meg lehet nézni az út minõségét, szélességét, padkát (azaz annak teljes hiányát) VICC

alapvetõen akkorának kellene lenni egy fõútnak, hogy ilyen szituációban három autó, esetleg két autó és egy kamion elférjen egymás mellett anélkül, hogy egyiknek félig az árokban kellene mennie.

áztáku.....

cikk, képek

szegény ezeröcsi <#szomoru1>

többi kép

fook
tõlem kb 500méterre van :| 😄 te is idevalósi vagy ?😄

desigo

desigo
#4622: "Egyes információk szerint az autón különbözõ méretû kerekek voltak különbözõ felnikkel, s egyesek azt feltételezik, hogy esetleg emiatt következett be a baleset." <--- Na végre ezt õk is észrevették !

Amig idejársz alaptalanul másokat fikázni, ugyanúgy szétbaszod te is a topikot szal ne fényezd magad. Másrészt az egészhez semmi közöd, minek szólsz mások dolgába ?

ladics
én nem is akarom és nem is fogom szétbaszni de ez az újéletsrác produkálja magát kb ennyi az egész a 2 vagy 3 emberrõl.. :]

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

TheRock18
faszt veszekedtek már megint :S
elég baj,hogy ennyire pörög a topik,mert akkor baleset volt,de,hogy ez a 2 v. 3 ember marja magát..ez már unalmas...
linkeltem nektek a játszóteret múltkor,ott megölhetitek egymást felõlem,de ezt a tápigot ne basszátok szét!
köszi

BMW Über Alles!

Black Ghost
akkor így: Link
súgok valamit : ha a képekre kattintasz megnyitja nagyobb méretben <#nezze>

atomboy
Halálos baleset Szegeden - kerekesszékes asszonyt gázoltak

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Benel
Ja ezt néztem és nem vágom hogy most mivan

"A szlovén rendszámú kamion vezetõfülkéje leszakadt, a sofõr kirepült. A balesetben az õz elpusztult, a nyerges vontatók vezetõi nem sérültek meg."

Szerintem elírhatták, ha leszakad a fülke az ember meg kirepül akkor azért megsérül. vagy meghal.

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

ladics

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

ladics
újéletsrác alakíííííííííííít n1.
De itt 1 baleset:

több kép

autoszimulator

Pipör
basszus ez is itt van tõlem nem messze :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Willi Betz
Veled ilyen naponta elõfordul nem? XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
a nõ könnyebben sérült
mákja volt...
autoszimulator
jah, bár én nem sokat mentem, de a légkondi tepert rendesen. fáj is a fejem tõle, de inkább, mint bekómálás út közben...

amilyen álmosító meleg volt, nem csodálom.

Masszív hûtés kellett az arcomnak hogy ne bóbiskoljak el :[

autoszimulator
hetes bömöst hitelre venni, khm.

aztán meg ittasan vezetni, majd széttörni. szép munka katona.

autoszimulator
érdekes ott balesetezni, mert a kanyarodósávok miatt 4 sáv van ott egyszerre, és VP felõl tök egyenes is.

SötétBarom
Lehet, hogy multicar volt 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
kegyetlen nap volt ez ma...

Halálos baleset a 8-as fõúton

érdekes,hogy a teherautó sofõrje halt meg és nem a személyautóé...
Csabesz6
szegény MR😞

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

desigo
Rendõrök helyszínelnek összetört autónál a Gyulát elkerülõ 44-es számú út szélén, miután a személygépkocsi frontálisan ütközött egy kamionnal. Az autó vezetõje életét vesztette.

SötétBarom
Én utólag mindig rájöttem, hogy kivülrõl valószínûleg végtelenül gyanús egy olyan autó, ami kizárólag kis utcákban közlekedik és sosem lépi át a 30-at 😄D Sõt egyszer mentem úgy is haza (akkor valami miatt nagyon paranoid voltam), hogy minden nagyobb keresztezõdés elõtt megálltam, kiszálltam, és körülnéztem nem állnak-e valahol <#idiota>

Aztán persze nyilván jöttek szembe (ami amúgy természetesen nem ijesztõ), engem meg levert a víz 😄DDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
voltam már én is így. Szép szabályosan mentem hazafelé mellékutakon, nehogy valami feltûnést keltsen.

cement
legalabb fizette a reszleteket a mocskos cigany es nem lopta 😄 az ilyen meg is erdemli. regen en is beultem kemeny alkoholos allapotban volan moge de olyankor eszembe sem jutott gyorsan menni, inkabb slisszantam finoman nehogy a zsernyakok lekapcsoljanak

respect to the man in the ice cream van

SötétBarom
"hogy már a részleteket sem nagyon tudta fizetni"

De szerencsére kedvenc viszkijére és benzinre volt della.. HÚ, tudom, hogy halottakról vagy jót, vagy semmit, de ez kicsit bicskanyitogató :C

Pipör
– Ricsi a fiam barátja volt, imádta ezt az autót, még úgy is ragaszkodott hozzá, hogy már a részleteket sem nagyon tudta fizetni – mondta szomorúan László. Ricsit Esztergomban sokan szerették, azt azonban sokan szemére hányták, hogy a volán mögött túl vakmerõen viselkedett. Információink szerint Richárd korábban elütött egy biciklist.

Értesülésünket a rendõrség nem kommentálta. A szörnyû baleset egyik túlélõje Ricsi unokatestvére, Sz. Péter az esztergomi kórházban fekszik, az egyik lába szilánkosra tört. Az autó másik utasa, K. Dániel nem tartozott a baráti társasághoz, csak véletlenül csatlakozott Richárdékhoz. Õt most lélegeztetõgép tartja életben. Koponya-, csigolya- és bordatörést szenvedett, a fejében vérömleny keletkezett és a tüdeje is megsérült.
– Reméljük, hogy Dani felépül – sóhajtott a fiú nevelõapja.
– Nekünk senki sem szólt, hogy mi történt a gyerekkel. Egy kocsmában dolgozom, a vendégektõl tudtam meg, hogy a nevelt fiam is a kocsiban ült.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Pipör
hát nem...
nagy sebesség,öv nem használata,alkohol...
"– Csak annyit mondhatok, már nem voltak szomjasak, a baleset elõtt egy órával találkoztam velük. Ricsi az utóbbi idõben a tûzzel játszott, gyakran ült a volán mögé ittasan, és úgy vezetett, hogy az ölében volt kedvenc viszkije, amit idõnként meg is húzott – magyarázta a fiatalember egyik ismerõse. Egy másik férfi épp ottjártunkkor gyújtott gyertyát a baleset színhelyén."

SötétBarom
A lényegen mit sem változtat.

Pipör
Nem P.Richárdnak hanem T.. Richárdnak hívták a srácot tudtommal

desigo
cement
defektes volt elotte a rendes

respect to the man in the ice cream van