Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval akkor tegyük fel, te az állam oldaláról vonsz felelõsségre embereket, én meg a másik oldalról, a használói oldalról. Mert azt látom, hogy mennyi pénz megy az államnak évente csupán abból, hogy van egy autóm, és urambocsá néha használom is azt. És akkor 90-es szakaszokon akkor kátyúk vannak, hogy ha nem ismeri az ember az utat, akkor vagy beletöri a kerekét, vagy elszáll a búzamezõbe. És õ nem hajtott gyorsan, vagy talán akkor fogjuk rá, hogy az útviszonyoknak nem megfelelõen vezet? Mindegy, majd valaki bejelenti a kátyút, rá két napra kitesznek 50-60-70 körüli korlátozótáblát, s egy héten belül ellepik a mérõautók a szakaszt, hogy akkor már haszon is legyen. Ez így egészében a felháborító, hogy nem is igazán kell szabályt szegned ahhoz, hogy ezek a trágya utak bajt okozzanak.
Azt pedig továbbra is tartom, hogy a képeken is látott út nem való egyszámjegyû fõútnak, nem egy helyen még at út széle sincs felfestve, nem hogy padka lenne. Mert ha már itt a baj, legalább megpróbálná elkerülni az ember, mint a BMW-s is, és HA van normálisan kialakított padka, vagy elég széles út, ma is élnének, nem lenne a másik kocsi utasa kórházban, nem köröznének egy citroent. that's all
.: mobilize.hu :.
alapvetõen akkorának kellene lenni egy fõútnak, hogy ilyen szituációban három autó, esetleg két autó és egy kamion elférjen egymás mellett anélkül, hogy egyiknek félig az árokban kellene mennie.

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
elég baj,hogy ennyire pörög a topik,mert akkor baleset volt,de,hogy ez a 2 v. 3 ember marja magát..ez már unalmas...
linkeltem nektek a játszóteret múltkor,ott megölhetitek egymást felõlem,de ezt a tápigot ne basszátok szét!
köszi
BMW Über Alles!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
"A szlovén rendszámú kamion vezetõfülkéje leszakadt, a sofõr kirepült. A balesetben az õz elpusztult, a nyerges vontatók vezetõi nem sérültek meg."
Szerintem elírhatták, ha leszakad a fülke az ember meg kirepül akkor azért megsérül. vagy meghal.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Masszív hûtés kellett az arcomnak hogy ne bóbiskoljak el :[
aztán meg ittasan vezetni, majd széttörni. szép munka katona.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Halálos baleset a 8-as fõúton
érdekes,hogy a teherautó sofõrje halt meg és nem a személyautóé...
Életét vesztette az a motoros, aki összeütközött egy személyautóval a 10-es fõúton; a helyszínen teljes útzár van érvényben.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aztán persze nyilván jöttek szembe (ami amúgy természetesen nem ijesztõ), engem meg levert a víz 😄DDD
respect to the man in the ice cream van
De szerencsére kedvenc viszkijére és benzinre volt della.. HÚ, tudom, hogy halottakról vagy jót, vagy semmit, de ez kicsit bicskanyitogató :C
Értesülésünket a rendõrség nem kommentálta. A szörnyû baleset egyik túlélõje Ricsi unokatestvére, Sz. Péter az esztergomi kórházban fekszik, az egyik lába szilánkosra tört. Az autó másik utasa, K. Dániel nem tartozott a baráti társasághoz, csak véletlenül csatlakozott Richárdékhoz. Õt most lélegeztetõgép tartja életben. Koponya-, csigolya- és bordatörést szenvedett, a fejében vérömleny keletkezett és a tüdeje is megsérült.
– Reméljük, hogy Dani felépül – sóhajtott a fiú nevelõapja.
– Nekünk senki sem szólt, hogy mi történt a gyerekkel. Egy kocsmában dolgozom, a vendégektõl tudtam meg, hogy a nevelt fiam is a kocsiban ült.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
nagy sebesség,öv nem használata,alkohol...
"– Csak annyit mondhatok, már nem voltak szomjasak, a baleset elõtt egy órával találkoztam velük. Ricsi az utóbbi idõben a tûzzel játszott, gyakran ült a volán mögé ittasan, és úgy vezetett, hogy az ölében volt kedvenc viszkije, amit idõnként meg is húzott – magyarázta a fiatalember egyik ismerõse. Egy másik férfi épp ottjártunkkor gyújtott gyertyát a baleset színhelyén."