Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
:OOO
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Amúgy,sajnálom azokat az embereket akik szerint nincs kiút és feladják:/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
HÛÛÛÛÛÛÛÛÛ.... élõben moziztam végig a Szabadság-hídra felmászó idiótát ahogy felgyújtja magát a Turulmadár tetején majd leugrott......
on
-OLLLcsóóó
-De én úgy mondom h ÓCCSÓ. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
versenypályákon már tört elég :)

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Þór vígi þessi rúnar
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Nagyon szépen csinálja:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE