Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
2.Nem látok a golfon hátul semmi sérülést
3.Az opeles ment át szerintem a golfos sávjába.
#9708: Viccen kívül, szánalmas ami itt folyik... <#szomoru2>#szomoru2>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Én ezen már csak nevetni tudok...
"bármikor ismét süllyedni kezdhet az út, ezért 24 órás figyelõszolgálat van a helyszínen"
Russian banker’s son crashes $460,000 Ferrari into parked cars

amúgy meg vótmá
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
/bmw-baleset-kalifornia
"egyik kanyar után három állatot pillantott meg az úton a szerencsés sofõr. Hirtelen a fékre taposott, ettõl elveszítette uralmát az autó felett"
végre egy állatvédõ BMW-s<#taps>#taps>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Árvízhelyzet: teljes útzár Felsõ-Göd és Vác között"
A 2-es fõúton teljes útlezárást vezettek be Felsõ-Göd és Vác között ( 26-33 km ), a forgalmat a kosdi és a gödi csomópontok között az M2 autóútra terelik
Teljes útzárat rendeltek el az M2-es fõút 26-os kilométerénél autóbaleset miatt. A helyszínelés alatt félpályás lezárásra lehet számítani.
Teljes útzár van az M2-es fõút Budapest felé tartó szakaszán a 26-os kilométer közelében, mert két személyautó ütközött - mondta Kovács Viktória, a Pest megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.
Az ügyeletes közölte: a magyar és a szlovák rendszámú autó eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze fél kilenc elõtt pár perccel, a balesetben négyen könnyebben megsérültek.
A sérültek ellátásának idejére teljes útzár van ezen a szakaszon, a helyszínelés idõtartamára pedig félpályás útlezárásra lehet számítani.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.