Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#10135: Utolsó képen van egy adag vér az úton...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
esztergomban minden évben lebontottak egy szép kerítést amit a tulaj szépen ismét megcsinált .. aztán az utcsó 2évben már csak ilyen vásárolható betonoszlop+dróthálót csinált .. gondolom megunta 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Felüdülés képpen 😄 Nagy részét még nem láttam, remélem ti sem. 1:27-nél vajon mi volt az elképzelés?XD
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Mostanában nagyon hullanak ám a motorosok, mondhatni mint a legyek.. :/ ( nem az, hogy nem szeretem õket, mert bevallom néha irigylem is, de némelyikért nem kár! /szerintem/ )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Körforgalomban beállni?(KRESZ szerint jogos?)
Add2:
Ha tudták, hogy mi lesz a szitu, miért nem elõre gondolkoztak. A kapkodás ellenére is.
Amúgy RIP a hülye esetért, a fórumozókat meg ne küldd el a melegebb éghajlatra, hiába kommenteztek arról ahol ott se voltak.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

:) Semmi okosság :P
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
jópár ember napját
Szerencse,hogy nem ártatlanokat csapott el.
Mennyivel is elõzte a sort,hogy így néz ki az autó?
sokan nem hitték el ezt a mondatot😛
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE