Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
lesz benne sok telekfelvásárlás,alagút fúrás
szal sokan jól fognak járni belõle
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
Az új M0-ás szakasz nagyon jó,lehet rajta haladni frankón de a régi szakasz az halál.Ha ott mûszaki hibás autó van vagy baleset akkor azt nagyon be lehet szívni hisz nincs leállósáv.
Ha tudom,hogy nincs csúcsidõ akkor inkább a városon megyek át mert az jóval rövidebb.
Az M0-ás nagyon jó lenne ha beljebb lenne de így a reptér miatt elég nagy kerülõ.
Az lesz jó ha elkészül az északi része mert arra jóval rövidebb lesz eljutni az M1-es,M7-esre.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
#10260, #10261: Nagybátyám pofozott már össze olyan autót, aminek nem volt eleje... Azthiszem hogy egy Wolksvagen Polo kombi volt, persze elismerem hogy az már gyengébb mint a gyári, továbbá az közúton volt / van használva.
A kabin úgy összelapult,hogy ki se tudott szállni a sofõr.
Motoros rendõr bekötötte neki az infúziót és úgy várták a tûzoltókat.
durva látvány volt,hideg egybõl kirázott
respect to the man in the ice cream van
én nem szeretem kimit mindig is lewis fan voltam eleg eroteljesen, de hogy itt lesenkizitek az szanalom
respect to the man in the ice cream van
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
:3
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"gázolás után a vezetõ elhagyta a helyszínt, majd fél óra múlva otthonából felhívta a rendõrséget és közölte, õ okozta a balesetet, mehetnek érte "
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!