Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A szörp nem ömlött ki a tartálykocsiból."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
#10613 - a cigojnereken dumán meg akkorát röhögtem gáháhá de olyan tipikus beállásuk van tényleg XD
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
az utóbbi idõben kezdek én is ráfanyalodni a motorozásra, pedig sosem voltam motor párti...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Viszont az ilyen marhák miatt én szégyenlem magamat.
Ráadásul ha elkap egy autót így oldalról, akkor kivégez mindenkit az autóban. Nem lehet azt mondani, hogy csak a saját baja.
#10588: Háth a csávó nem most kezdte a motorozást az 100. Higgadtan kerül eggyet, majd mintha mi sem történt volna gyorsítva továbbhajt.
:) Semmi okosság :P
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C