Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

"A József körúton szenvedett balesetet ez a szép autó. Esõs, csúszós idõ - 590 lóerõ a hátsó keréken - és egy kövér gáz harmadikban. Felugrott a járdára, magával sodorva két autót és egy padot. Szerencsére személyi sérülés nem volt, mint ahogy gyalogos sem a környéken. A szakadó esõben viszont a helyszínen nem tudtam képeket készíteni, csak a végeredményt lehetett megörökíteni késõbb, az esõ csillapodásával. Miután a járdán állt meg két autó között, és alatta egy paddal, csak daruval lehetett leemelni további sérülések nélkül."
többi kép
Meg kéne nekik mondani hogy Allah kurva mérges rátok amiért így végzitek ki az összes kurva jó verdát! 😄
Amúgy van ott pénz szarnak õk a verdára meg magukra...
Opel Movano 2.8DTi
Amúgy volt.
Friciék a 13. szakaszon leestek az útról.
A 44 kilométeres gyorsasági vége elõtt két kilométerrel egy Jobb3-ban elfogyott alóluk az út és 30 méteres zuhannással elõbb az orrán, majd a tetején landolt a Ford Focus WRC, amely végén 'lábra esett'.
Mindkét versenyzõt a Tarragona-i kórházba vitte a mentõhelikopter. Fricinek a kulcscsontja tört el és agyrázkódása van, Zsiros Gabi zúzódásokkal megúszta. Mindkettõjüket kiengedték a kórházból, már a szállodában vannak.

Az meg hogy forgalomban csinálják, egy nagy kérdõjel... Arrafele nincs rendõrség, nem veszik el a jogsit, vagy van egyáltalán ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
:) Semmi okosság :P
megint bebasztál??!!! 😄D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ez megvan nekem játékban, v8 challange 😄D
mennyit játszottam ezzel évekkel ezelõtt.. omg😄D
meg is keresem a cd-t,aztán megyek kört😄D rohadt nagy game. XD
amúgy fail amit csinált.. 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
<#whatever>#whatever>
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(ZÖLD VERDA figyelni mit csinál 😊)) )
ma összetörték az autóm 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hatalmas szerencséje volt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Én várom de nagyon.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
20 centi és a nothing toxic-on nézzük<#zavart1>#zavart1>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?