Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Készülget a gép lassan, de biztosan..
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Csak sajnos az autósok nincsenek felkészülve a gyorsan közeledõ motorosra, és akkor megtörténik a baj...
Mercedes E320 kaszinó rójál
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
és az erkölcsi kár ??????????
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
everything's better with music
nekem multkor a visszapillantót vitte le a szembe jövö sötétedés után. ugy, hogy egymásután jött vagy 3 autó, és az utolsó vitte le. gondolom elõzni akart, sietett, vagy kátyút került. ha én mentem volna át, már az elsõvel csókolózunk, talán a többivel is<#csodalk>#csodalk> szerencsére csak egy "10"sbe fájt. van egykét kép majd teszek fel késõbb.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Nem figyelsz es/vagy tul közel vagy.<#hehe>#hehe>
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Valahogy együtt érzek veled, nem olyan rég engem is össze törtek...
De kijövök otthonról, ránézek, és szar kedvem lesz egybõl 😄 Amúgy a képen nem látszik, de a bal sárvédõ is más színû 😄
Szal rövidesen megy mûtétre. 😊