Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 20 kiló kokainhoz; utálom a drogos köcsögöket!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Weed: nem értek veled egyet miért ne versenyezzen ha egészségügyileg alkalmas rá .. minden tiszteletem az övé hogy még 67évesen is a volánt csavarta .. sajnos már nem fogja 😞
az autósport (élet)veszélyes és ez kortól független
Ezúttal egy 67 éves brazil versenyzõ, Paulo Kunza volt az áldozat, aki szerdán halt bele a sérüléseibe.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Egyikünk sem azt mondja, hogy nem stabil. Hanem azt, hogy ha történik valami elõtted, ezzel is neki mész és megdeglesz, meg egy Daewoo Kalózzal is..
Szóval azért mert te egy BW-ben ülsz nem vagy halhatatlan...
És ekkora tempónál ha történik valami akkor végig nézed milyen szépen neki mész az elõtted lévõnek...
Mi sem vagyunk hülyék, tudjuk hogy egy jó autó jó autó.
Nekünk egy TDCI Mondeonk van az is megy 200-fölött. És igaza van w77d nek mi is megpróbáltuk mit bír..
De kurvára nem errõl van szó..
Downhill!!
mercedes E320 CDI owner
még a fõváros körül sincs egy darab körgyûrû se
minden nagyobb város köré kellene
botrány...
MO-n meg lehet kispórolnak belõle dolgokat-sõt tuti-de még osztrák ismerõsünk is mondta h kurvajó a pályánk és az M1esen "elengedte az Audit" 😊.
respect to the man in the ice cream van
135 kilométeres sebességig tudta az a 20 autós a szimen elkerülni az ütközést. E fölötti tempónál mindegyik balesetet szenvedett.
Az autóversenyzõ tudta 200 körüli tempóig megcsinálni ugyan ezt..
Szóval nem most találtam ki itt a kaross székben..
És egyébként õk is csak addig mennek 200 al amíg nincs baj.. Lehet nem nézel híradót:😄 Asszem pont ott volt a múlthéten akkor baleset amiben kb 100 autó vett részt, és lett vagy 16 halott..
Downhill!!
Pont azt írtam, hogy remélem hamarabb veszik el a jogsid mielõtt megcsinálod a zrít.
Egyébként én nem ismerlek, csak eddig nem arról volt szó, hogy egyszer kipróbáltad, legalábbis ahogy beszélsz nem.
A többi viszont általánosságba megy.. Aki ekkora tempóval megy az hülye. És ezen nincs vita. Egy átlag ember képességei 140 km/h nál elfogynak.. Egy autóversenyzõé mondjuk 200-nál. Onnantól addig van nyugi amíg minden a megszokott kerékvágásba megy. Amint történik bármi csak utas vagy, és mivel nem verseny autóban ülsz, ami merevítve van és erre van tervezve, valószínüleg ott is maradsz..
Volt sajnos egy két haverom akiktõl már egyszer végig hallgattam ugyan ezt. Annyira mondták, hogy õk vigyáznak, és hogy vele sose és hogy stb...
Az egyik egy fán végezte, mégse jött össze.. A másik meg egy teherautó alatt, õ sajnos vitte a másikat is..
Szóval engem nem kell meggyõzni, és még egyszer mondom senkinek nem kívánok rosszat, de ez felelõtlenség és hülyeség..
És tök mindegy mi az az autó.. Egy passatban ugyan úgy kifingasz mint egy daewoo-ba.. Csak más jelvény hagy lenyomatot a kamionon ez a difi..
Downhill!!
A második részt meg valaki úgy is levezeti. 😊
De egyébként ez kurvára érdekes,ha jobban belegondolsz nagyon nem mindegy hogy teljes erõbõl futva belemész valakinek az arcába,vagy õ is teljes erõbõl fut és útközbe ütköztök 😄D mert a második szerintem fájdalmasabb mivel összeadódik a két erõ.
De ez csak szimplán fizika....
Régen én is ezt hittem. De itt bebizonyítják az ellenkezõjét.
A videó elején lévõ narancs színû kocsi 80-nal ment a falnak, míg a citrom 160-nal. Késõbb két egymásba rohanó kocsi 80-80-nal ment. Engem meggyõzött.
Nekem semmi gondom velük.Jó autóval nem lehet 130-al menni mert nem arra lett kitalálva..és ha jobban belegondolunk országúton már a 90 is veszélyesebb mint a pályán 200.Hogy miért? Elég egy idióta aki elszámítja magát és mondjuk ugyancsak "SZABÁLYOSAN" 90-el belédrongyol.Természetesen frontális ütközésrõl beszélünk és ekkor hiába mész 90-el ha szembõl is annyival jöttek mivel az már olyan mintha 180al mentél volna bele egy,,falba".Ezt autópályán igencsak nehéz kivitelezni,még ha nem figyelsz és beugrasz elé a belsõ sávba.Mivel te 130-al mész õ 200-al,még az is csak 70km/h különbség,azaz annyival ütközöl ráadásul csomagtartóba megy a "rakomány"...
Ahhoz hogy összehozd az országúti 90+90-es ütközést 310-el kell mennie neked pedig 130-al...és még ekkor is több esélyed van mert hátba megy,persze ez már nem lenne kellemes😄 de országúton legalább "szabályosan halsz meg"😄DD
nnna és mehet tovább hogy remélem megdöglök mostanság meg hogy fúúúúúú a w77d a sátán kutyája, ha nem is egybõl a sátán. Sok sikert hozzá én meg addig megyek és dobok egy sárgát..
A lada kb a végsebességét érte el akkor és bömböl a motor, nagy a kormány holtjátéka, és azt érzed, hogy nem vagy ura az autónak, és bármikor leeshetsz vele az útról.
A passatba mindez (elöl) vagy akármilyen új középkategóriás autóba ÉSZRE SE VEHETÕ.
Látszik hogy erre tervezték az autót.
Pl 140-nél 2000-es fordulat, stb.
Amúgy meg egyet részben egyet értek veled.
Én speciel városba tartom a 60-at, annál többet nem megyek a traffi miatt se, meg felesleges.
Országúton viszont néha keveslem a 90-es korlátozást.
De ez is eltérõ, mert van olyan, ami olyan széles mint az autópálya, ott olyan 120 körül megyek tempomattal, azt most nem mondom mennyi volt a leggyorsabb amennyivel mentem, mert az senkit sem érdekel.
Autópálya meg megint más helyzet, ott meglepõdve tapasztalom, hogy sok család, anyuka a belsõ sávba utazik komótosan.
Azzal nem si lenne gond, mert én általába ott utazok, de elég rossz 160-ról lefékezni ilyenkor 90-100 ra!!!!!!-mert ilyenkor annyival tötymörögnek.
Nem lenne egyszerûbb, ha mondjuk visszaváltana, lepadlózná felgyorsulnak akár 170-re és mikor megelõzték akit akartak visszalassulnak 130-ra??
Így sok dugó megszûnne, meg másoknak se kéne miattuk "megállni".
Egyépként én vigyázok magamra és az autóstársaimra is, szóval én ilyen helyzetbe is türelemmel kivárom a sorom, tudom, hogy õk nem sietnek, stb.
Azzal nem érnék semmit se, hogy villogok mutogatok, ilyenkor legjobb ha vár az ember míg elállnak elõle.
Mégpedig azért mert az is szabálytalan, hogy én utazok a belsõ sávba 160-al, mint az is, hogy õk 90-el elõznek több kilométren át, és nem sorolnak vissza.
A 260 viszont már tényleg extrém.
230 nál többet én sem mentem, felesleges.
A stílusával a srácnak nagyon nem értek egyet a mondandóval viszont 100% ig
Amikor én az autópályán megyek a családommal a bringámmal szeretnék lemenni nyaralni , és jól érezni magam, És nem egy ilyen balfasz miatt megdögleni, és a nyaralásom helyet komában vagy egy koporsóban feküdni.
Nem azért van a 130 as tábla mert régen csak lada volt, hanem azért mert 150 fölött kb lófaszt nem tudsz csinálni ha bármi is történik.
Lehet az Passat m5 ös hiper BMW de akár egy porsche Cayane. Úgy elszállsz vele mint a sóhaj.
Én sem tartom be a sebesség határokat, de ha 50 helyett 70 nel megyek, ha 90 helyett 110 el. Ha 130 helyett 150 el. Az nem az, mintha 50 helyett 180 al, és 130 helyett 260 al.
Én nekem W77d vel semmi bajom, de ahogy ezt elolvastam remélem, hogy elõbb veszik el a jogsiját és tiltják el a vezetéstõl egy életre, minthogy a hülye nem törõdöm stílusa miatt valaki ott maradjon. Az hogy õ ott marad az egy dolog, de ha valakit visz magával, vagy akinek neki megy. Azért nagyon nagyon nagy kár..
És ezt most lehet baszakodásnak venni, de ha okosak vagytok végig olvassátok és elgondolkoztok rajta.. Megéri ez az egész ennyit? Tudod milyen szar kinyírni valakit?? Még véletlenül is?? Szerintem jobb ha nem tudod meg..
Downhill!!