Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Totti: Te is csak elvakulva szajkózod, hgoy a motorosok így-úgy szerháziak, de kurva fölöslegesen, és kb értelmetlenûl. Ne monnd, hogy te kocsival minden szabály-t 110%-osan betartassz..szóval kuss.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Amúgy a kamerás autó meg dupla záróvonalon elõz, szal Taiwan- sztem belefér :D
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ÉS SIMÁN TOVÁBB MENT ????? Hát van még ott mit tanulni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Mint a villamos egyik utasa Szolok hozzá a cikkhez!
Egyértelmûen a Motoros a hibás, hiszen piros volt a Gyöngyösi út felöl érkezõknek.
Feltehetõen a motoros nem vette észre és kb. olyan 80anal hajtott bele a keresztezõdésbe!
A villamos szabályosan haladt át a keresztezõdésen hisz szabad jelzése volt.
A villamos vezetõ én megítélésem szerint elkerülni nem tudta az ütközést.
A szerelvény középsõ kocsijának csapódót a motoros és az utasa a szerelvény alá."
Ez is ilyen szelektív látás...És mondjuk akinek sok milliós kocsija van, és csak úgy poénból eljátsza azt ami a 15022 ben volt le íva akkor azért arra is ugyan úgy rárántanád az ifa kormányt ugye? Sok kis fasz boyracer re...
Legfõképp az a baj MO-n, hogy az ilyen 600 as, 1000 res seggrakétákat 19-20(?) éves kortól el lehet hozni, 0 kezdõrészlettel havi 20-30 pénzre... És a sok kis taknyos el is hozza. Én vagy nem engedném ezeket az 1000 reseket utcára, vagy csak 10 év motorozási tapasztalattal..MINIMUM. De sajnos a tapasztalat se selejtezi ki a gyorshajtó motorosokat. Max annyiban, hogy kicsit azért mégis inkább sszel tolja.
Az a baj, ma már kb a motoros-autós úgy áll egymáshoz mint a magyar meg a cigány:D sose lesz megértés, mert ilyen a mentalitás, és ilyen is marad.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
everything's better with music
peace
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
DE!
Amennyi csökött fasz motoros van én nem tudom sajnálni õket. Az a baj, hogy most sem az halt meg akinek kellett volna. Nem egyszer látom énis azt, hogy a faszagyerek motoros (rövidgatyában, pólóban, bukóval) a pirosnál már húzza és mihelyt sárga már lõ is kifelé, a keresztezõdés másik végénél már át is lépi a sebességhatárt és csak szelel, mert az milyen jó. Ha milliomos lennék úgy rárántanám az ifát, hogy csak nyekken. Pusztuljon az ilyen geci.
(már elnézést, de ez most kicsit felhúzott)
Þór vígi þessi rúnar
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
amúgy ma én is láttam egy motoros balesetet hazafelé a hetesrõl
a pilóta szerencsésen megúszta sérülés nélkül
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC