Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Persze van,amikor kicsit odalépek neki,de azt nem jeges úton csinálom,meg kurva nagy forgalomban és természetesen EGYEDÜL!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mikor jönnek már rá, hogy tél nem játék?
Reggel megyek, elõttem-utánam jó pár kocsi, egyszer csak egy hülye hátulról a semmibõl jön, aztán elhúz mellettünk miközben azért 90-100-as tempót jöttünk a 4-sen.
Szóval elmegy mellettünk, aztán 2 perc múlva már csak gurulunk aztán látom, hogy orral az árokban.
Szóval nem értem mit gondolnak a birkák, amikor reggel 8kor - 2 fokban, valami szemerkélõ darában ( vagy jó Isten tudja mikor mi esik ), havas úton elmennek 140-el a sor mellett.
G*ci voltam, nem álltam meg én se, mint ahogy senki, láttam, hogy már mászik kifelé a faszi... de valahogy az ilyen embereket nem tudom sajnálni.
Én megértem, hogy õ siet melóba vagy ide-oda, de gondolom mások se unalomból ülnek be a volán mögé..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
áá még mozognak .. akkor mehetünk tovább 😮
online versenyeken is elég necces ilyet kikerülni..veszélyes egy kanyar..
durva volt a sorozat. a Porsche-és már a kanyar elõttõl motorháztetõ alól nézte a dolgokat..

Amúgy gondoltam rá, hogy berakom az ismerd fel a kocsit topikba 😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep