Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Szóval... Hát passz. Nem tudom mi a jó döntés.. Ha te vagy a hibás, lehet jobban jársz ha elküldöd neki postán.. Hogy elejét vedd a késõbbi cuminak. Ha esetleg feljelent mehetsz bíróságra bla bla.. Nem tudom..
Downhill!!
Downhill!!

Más: porsche kidobja az olaját
Ez egy egészjó channel, relatedben érdemes körülnézni
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
HÉV-rõl láttam...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De ha egy hozzászólásban 8-10 videó van az belassítja az oldal betöltését.
Ezért lett törölve pár hozzászólás.Aki akarta eddig megnézhette õket.
Legközelebb ha valaki elengedhetetlen vágyat érez több videó berakásához egy postban akkor azt szíveskedjen linkek mögé tenni.
tadam tadam
Bemész a henteshez kérsz 1 sertés oldalast az is ilyen.
Élõlény volt.
Biztos most sokan azt mondják az más.
Dehogy más.
Annyiban, hogy szocializálódtunk, értelmes lények vagyunk a többi állathoz képest a földön.
Ennyi.
tadam tadam
1 hulla volt benne nem?
Az elsõnél csak megsérült a csávó.
Ez mindennapos látvány, emberek vagyunk megsérülhetünk.
Jó mondjuk ha szétszakadt embert kell kivenni akkor utána biztos nem kajálnék utána 1 órát.
tadam tadam
Így,hogy elhagytátok a helyszínt már semmit nem lehet tenni.
Mi a garancia,hogy õ nem szerzett két utcával odébb még több sérülést?
Ha neki sürgõs volt elmennie akkor így járt.
Ma történt egy kisebb baleset. Fõúton havazásban kanyar után láttam, hogy állnak elõttem. Fékeztem, de csúszott a kocsi és belementem az elõttem álló autóban. Kár nem történt, viszont õ sietségre hivatkozva elhagyta a helyszín bármilyen papír elhagyása nélkül, de most hívott (számot cseréltünk), hogy töltsük ki a lapokat és postázzuk el. Ilyenkor én erre köteles vagyok? Hisz õ saját döntésébõl hagyta el a helyszínt.
Köszi!
weed: igazad van és valszeg a fejfájára is azt írják hogy neki volt elsõbbsége .. néhány gyalogos azt képzeli halhatatlan :| én ha gyalog vagyok is mindig autós fejjel gondolkodom mert autóval nehezebb megállni és valszeg nekem jobban fog fájni mint a fémketrecnek .. jó példa a parkoló autó mögött nem állunk meg megigazítani a gyerep pulcsiját mert mivan ha ránktolatnak?! 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egyszerûen mire betölt a sok videó,elalszom....
Ha 2 busz között vagy meg pláne. Tanult belõle.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"általában mindig ugyanazok" - Na neviccelj, én hozzád tegnap szóltam elõször... lol
Amúgy is ez már egy õsrégi vidi, ezt csak az nem látta aki nem akarta megnézni. Meg nem premier plánba mutatja a dolgokat, full hd-ban.
Egy utolsó link!:http://www.youtube.com/user/philipsfone1
Ide sem irok többé, mert általában mindig ugyanazok a vadbarmok jönnek itt megmondani a frankót , hogy nem nem jó ez meg ugy nem jó!
baleset ....
kezdõdött egy gyalogos gázolással (anya+lánya/fia ez nem tisztázott)..tõle 300mre egy rendõrautó talált telibe egy másik autót...
képek hamarosan..
(szerettem volna képeket készíteni, de a rendõri létszám miatt féltem, hogy Zsanett leszek 😊 így nem csináltam )
Ez majdnem láb nélkül maradt.Jó hogy akamion megállt!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ilyet egy....<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
mintha egy fél millás lada niva lenne😄😄😄