Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ha megteszi, õ fizet rá, nem kell aggódni...

gordon 24
Hát igen. Én is így gondolom, de mi a biztosíték arra, hogy nem fogja megtenni. Tudod mennyire gonoszak az emberek..

Downhill!!

w77d
ha a baleset után azonnal nem szól rendõrnek, akkor már cseszheti a cserbenhagyást...

gordon 24
Hát így hogy elmentetek igazából nem tehet semmit.. Csak ha egy görény feljelenthet cserben hagyásért..

Szóval... Hát passz. Nem tudom mi a jó döntés.. Ha te vagy a hibás, lehet jobban jársz ha elküldöd neki postán.. Hogy elejét vedd a késõbbi cuminak. Ha esetleg feljelent mehetsz bíróságra bla bla.. Nem tudom..

Downhill!!

pajti
<#eljen>

gordon 24
Vegyél normális netet bazze.. Vagy kultúrát.. Mondjuk ez nem fog menni ezzel a színvonallal. Aki itt idegesítõ az nem a sok videó hanem te..

Downhill!!

Norbi1990
Nem 4 hanem 9 autó ment össze

Benel
éjszaka lesz egy pár.. Kezdenek lefagyni az utak

Más: porsche kidobja az olaját

Ez egy egészjó channel, relatedben érdemes körülnézni

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Norbi1990
Szabadkikötõn volt vmi baleset Csepel felé. Ha jól láttam 3-4en összekoccantak egy Lancer evo6ot láttam köztük, elég nagy dugó alakult ki.
HÉV-rõl láttam...
Már vártam,tényleg baromi idegesítõ volt. <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

desigo
Ha valaki betesz 1-2 videót az senkit sem zavar.
De ha egy hozzászólásban 8-10 videó van az belassítja az oldal betöltését.
Ezért lett törölve pár hozzászólás.Aki akarta eddig megnézhette õket.
Legközelebb ha valaki elengedhetetlen vágyat érez több videó berakásához egy postban akkor azt szíveskedjen linkek mögé tenni.
akkor ki lehetne törölni az összes közvetlen youtube linkelést ennyi erõvel.

tadam tadam

mi ezen a durva?MÁR SEMMI MERT LETÖRÖLTÉK A H.SZ.-T

A halál a természet velejárója.
Bemész a henteshez kérsz 1 sertés oldalast az is ilyen.
Élõlény volt.
Biztos most sokan azt mondják az más.
Dehogy más.
Annyiban, hogy szocializálódtunk, értelmes lények vagyunk a többi állathoz képest a földön.
Ennyi.

tadam tadam

mi ezen a durva?
1 hulla volt benne nem?
Az elsõnél csak megsérült a csávó.
Ez mindennapos látvány, emberek vagyunk megsérülhetünk.
Jó mondjuk ha szétszakadt embert kell kivenni akkor utána biztos nem kajálnék utána 1 órát.

tadam tadam

desigo
Ha már a helyszínen sem sikerült volna megegyezni akkor rendõrt lehetett volna hívni aki jegyzõkönyvet vett volna fel.
Így,hogy elhagytátok a helyszínt már semmit nem lehet tenni.
Mi a garancia,hogy õ nem szerzett két utcával odébb még több sérülést?
Ha neki sürgõs volt elmennie akkor így járt.
CharrDen
Sziasztok!
Ma történt egy kisebb baleset. Fõúton havazásban kanyar után láttam, hogy állnak elõttem. Fékeztem, de csúszott a kocsi és belementem az elõttem álló autóban. Kár nem történt, viszont õ sietségre hivatkozva elhagyta a helyszín bármilyen papír elhagyása nélkül, de most hívott (számot cseréltünk), hogy töltsük ki a lapokat és postázzuk el. Ilyenkor én erre köteles vagyok? Hisz õ saját döntésébõl hagyta el a helyszínt.
Köszi!

w77d
van olyan eset, amire nem tudsz számítani, vagy ha az ilyeneket ki akarod védeni, akkor nem kell otthonról elindulni.. Most az, hogy a zebrán ÁLLÓ ember nem számít arra, hogy elbasszák, mikor jó messzirõl látható, az teljesen érthetõ...

Az elalvás helyett inkább próbálj meg kulturáltan fórumozni😊 Nem szükséges magadat leminõsítened csúnya szavak használatával, bár már késõ....😊

Nem a gyalogos hibája, mivel a kamerás autó megállt a zebra elõtt, így a vele párhuzamosan, azonos irányba közlekedõ kis teherautónak is meg kell állnia (mintha pirosat kapna), valószínû nem figyelt KRESZ oktatáson oda...bár ez az elütött gyalogos szemszögébõl teljesen mindegy.

pajti

jah valszeg elrontotta a napját 😞

weed: igazad van és valszeg a fejfájára is azt írják hogy neki volt elsõbbsége .. néhány gyalogos azt képzeli halhatatlan :| én ha gyalog vagyok is mindig autós fejjel gondolkodom mert autóval nehezebb megállni és valszeg nekem jobban fog fájni mint a fémketrecnek .. jó példa a parkoló autó mögött nem állunk meg megigazítani a gyerep pulcsiját mert mivan ha ránktolatnak?! 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
te f*sz, láttam már hullát élõben, nem sírtam el magam a látványtól......

egyszerûen mire betölt a sok videó,elalszom....

w77d
a gyalogos zebrán ment át és még csak nem is futott, gyakorlatilag megállt... semmiféleképpen nem az õ hibája, a teherautós valószínûleg nem nézett elõre, különben látta volna, hogy a zebrán már észrevehetõ ideje ÁLL egy gyalogos, hogy a másik sávban átengedjék.

z0ty4
Én vagyok a gecimenõ gyalogos akinek nem kell szétnéznie.

Ha 2 busz között vagy meg pláne. Tanult belõle.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

pajti
<#wow2> biztos fájt <#ravasz1>

2percet át lehet pörgetni kicsit pétfürdõ fílingje van a falunak

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bronx South
Primitív paraszt kategória.

Bronx South
Ezt az autók menetiránya szerinti bal szélsõ hibázta el szerintem, jóval közelebb ment a középsõ autóhoz mint a jobb, próbált is korrigálni de hát...

Bronx South
Nem azzal van probléma hogy ide írsz, hanem ha több napos videómenésed van azt lehet spoilerben vagy linkben is megosztani, szerintem várható volt hogy valaki(k) szólni fog(nak) érte, fõleg hogy a videók nagy része olyan volt amit az aktív ide írók többnyire már láttak. Szerintem én is már a sokadik hszed után szóltam, de nincs mindenkinek végtelen türelme sry.

"általában mindig ugyanazok" - Na neviccelj, én hozzád tegnap szóltam elõször... lol

desigo
Nem tudom mi ezzel a probléma? Elõre szólt st3ve, hogy aki nem bírja ne nézze. Ez egy balesetes topik, nem zöld rét és szivárvány lesz ide belinkelve.
Amúgy is ez már egy õsrégi vidi, ezt csak az nem látta aki nem akarta megnézni. Meg nem premier plánba mutatja a dolgokat, full hd-ban.

OK

Egy utolsó link!:http://www.youtube.com/user/philipsfone1

Ide sem irok többé, mert általában mindig ugyanazok a vadbarmok jönnek itt megmondani a frankót , hogy nem nem jó ez meg ugy nem jó!

nehezedre esne LINKBEN, ugye ? -,-

SimaSuna
Miskolc egyik forgalmas 4sávos útján történt a
baleset ....

kezdõdött egy gyalogos gázolással (anya+lánya/fia ez nem tisztázott)..tõle 300mre egy rendõrautó talált telibe egy másik autót...

képek hamarosan..
(szerettem volna képeket készíteni, de a rendõri létszám miatt féltem, hogy Zsanett leszek 😊 így nem csináltam )
Bronx South
Ezek micsinálnak azon a domboldalon ? <#hehe> <#nyes>

ezeket az idiótákat is ritkítani kéne..... mondjuk napalmmal

<#fejvakaras>

<#eljen><#eplus2>

szívembõl szóltál

Ez is friss!!!

Nah ha már mindet látták itt van két uj vidi. 😄

Ez majdnem láb nélkül maradt.Jó hogy akamion megállt!

Pipör
én végig néztem õket 😉

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Bronx South
Szerinted ki az aki sorba végignézegeti ezeket a videókat ? Pár nap alatt beszúrtad már a fél youtubeot, a videók nagy részét már látta a hónapok / évek alatt ide írkáló közönség, kicsit lassíts. <#csodalk>

Ezek magyarok voltak!

Effe88
hát beszarok bazze
ilyet egy....<#taps><#csodalk>
mintha egy fél millás lada niva lenne😄😄😄

Totti5
Pont most néztem A5ön 😄😄😄😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10