Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülye taxisnak az a legnagyobb baja, hogy bevágtak elé. OMG. Utána persze befékez meg elakadásjelzõ blablabla
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
<#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
1:42- ez most nem sikerült.. <#vigyor3>#vigyor3>
Ezek a ruszkik idegbetegek.. <#wilting>#wilting>
mi az hogy mentheto, ennek semmi baja ez jarokepes, en igy is siman elmaszkalnek vele 😊
respect to the man in the ice cream van
3.-at akartam, elnéztem.
Ez nincs fennt vajon a youtubon valahol jobb minõségben?
http://tv2.hu/tenyek/video/lebontotta-a-szalagkorlatot-tenyek-riport
http://tv2.hu/tenyek/video/lebontotta-a-szalagkorlatot-tenyek-riport
Ez nem kötözködés, egyszer a youtubeos mûsorod miatt lettél szankcionálva, innentõl kezdve meg bárkinek jogában áll feltételezni, és esetleg elõre szólni hogy inkább ne, vagy csak linkekben.
Persze hogy szép, de szerintem nem fog senki egész nap kint álldogálni pár köszönömért. Ezek is gondolom hallották hogy akció van, kimentek a ház elé fél órára videózni azt ennyi.
Á itt vannak az ellenségeim 😄 Mi van nem tudtok aludni? 😄 10 képet beszur az ember és megy a sirás.Érdekes mindig ugyanazok azok jönnek kötözködni!
Azért a képek leirásából az is kiderül hogy ezeket a baleseteket suhancok okozzák.
Itt ez a Merci CLS320
A frissitésben azt irják hogy a sofõr 17 éves volt és részegen, jogositvány nélkül vezette ezt a kocsit!Õ és a a szintén részeg haverja tulélték.
Itt ez a Merci CLS320
A frissitésben azt irják hogy a sofõr 17 éves volt és részegen, jogositvány nélkül vezette ezt a kocsit!Õ és a a szintén részeg haverja tulélték.
bocsánat porlasztó.
Látszik, hogy 2 napja nem alszok.
Látszik, hogy 2 napja nem alszok.
A 4. képen az 525d adagolóiért, még valaki ki fog fizetni 200 ezret a márkaszervízben 😊
Az oké hogy 1-2 ilyen képet beraksz, de ilyen sokat inkább linkbe, akit érdekel úgyis megnézni, így meg nem mondanak sokat háttértörténet nélkül.
everything's better with music
Most megint elkezded azt,hogy az összes talált képet beteszed?
Régen volt az,hogy a fél youtubeot beraktad,most jönnek a képek!?
Régen volt az,hogy a fél youtubeot beraktad,most jönnek a képek!?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hiába a luxusautó, ahogy szalacsi mondaná "az ellen nem véd"

Hát igen!De azért már 90 fölött is kétséges hogy tuléli az ember de 200 körül hátaz kb egyenlõ a nullával!

Azért azt ne feledjük,hogy több mint 82 millió ember él ott.
Közöttük sok millió bevándorló.
Jut nekik is nem kevés idióta...
Közöttük sok millió bevándorló.
Jut nekik is nem kevés idióta...
Egyébként a németeknél is elég durva balesetek vannak!Ott lehet is tépni autópályán.A képek alatt szinte mindenütt azt irják hogy a köcsiban utazók vagy a sofõr nem élte tul!
Ettõl még széthullotabb képek vanak többségben, valóban felismerhetetlenség a képrõl.
Ettõl még széthullotabb képek vanak többségben, valóban felismerhetetlenség a képrõl.
csak olyan szép gesztus, ha figyelmeztetik az embert, hogy szarrá fogja törni a kocsiját, ami max kívülrõl ilyen poénos, a tulajdonos szemszögébõl katasztrófa...
Csak szobor 😊
everything's better with music

ááá én kész vok a röhögéstõl ha ilyen "leesett a hó" videókat nézek... watch ooooout !!!!!!! <#nyes>#nyes>
#17459: Ezt nem tudom hogy gondoltad, ahogy látom eléggé forgalmas út ez. Önkéntes(ek) meg senki nem lesz hogy a jeges szakasz mindegyik nyílásánál táblával álldogáljon, továbbá forgalmat akadályozni a rendõrnek van joga. 😊
#17459: Ezt nem tudom hogy gondoltad, ahogy látom eléggé forgalmas út ez. Önkéntes(ek) meg senki nem lesz hogy a jeges szakasz mindegyik nyílásánál táblával álldogáljon, továbbá forgalmat akadályozni a rendõrnek van joga. 😊
Mindegy de ilyet eddig csak a gta ba láttam, meg párszor képeken mikor a cigány kikapja a csomagtartóból az ütõt.
Utah-i eset elég durva... mondjuk elsétálhattak volna az utca elejére integetni, hogy ne jöjjenek már mert úgy is csatt a vége, de videózni jobb...
Ezzel viszont egy kicsit több munka lesz...
"az olasz sportkocsit tesztútra vitték el, ám a sofõr elveszítette uralmát a járgány felett"
"a sofõr és utasa sérülésekkel úsztak meg az incidenst"

"az olasz sportkocsit tesztútra vitték el, ám a sofõr elveszítette uralmát a járgány felett"
"a sofõr és utasa sérülésekkel úsztak meg az incidenst"
Szegény, azért ahogy elnézem még menthetõ.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ezek egyszerûen idióták... 😄
aaaz keményet csattant
Az ilyen esküvõi menetek során eléggé el tud szállni a kaukázusi népek agya...
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.