Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
pajti

Ez is biztos a körülményeknek megfelelõen vezetett...
w77d
Carlos
vótmá

Þór vígi þessi rúnar

Caliph

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

pajti
Rohadt nagyot zakózott de szerintem túlélte. Remélem..

w77d
1 percnél látszik, hogy odamegy valaki és próbál kommunikálni de szemlátomást nincs eszméleténél az ember...

Ilyen helyzetben azt CSINÁLTAM,hogy odamentem a sráchoz aki kb. ugyanígy feküdt (elcsapta egy autó nem gyengén) és próbáltam szóban tartani. Mentõsök szerint jól tettem <#miaz>

Szerk: Ja és persze ott is ugyanígy megvoltak a körbenálló balfaszok,akik elcsavarodott pofával szörnyûlködtek,hogy "jaj,hát ez borzasztó.." meg "vajon jól van?" Utálom az ilyen tesze-tosza szerencsétleneket.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
mit csinálnál ilyen helyzetben? többen hívják a mentõket az látszik, az egyik meg oda is megy hozzá. Mozgatni nem érdemes, válaszolni úgy sem fog...

Szerencsétlent körbeállják és nézik. <#zavart2> Nemám valamelyik faszkalap megkérdezné,hogy mi van vele...

Bronx South
6:10 az ko nem ?

<#wow2><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
desigo
combo

pajti
<#banplz><#banplz><#banplz>

w77d
hogy nagyobb baja ne legyen...

láthatóan meghalt szerencsétlen, akkor minek rá nyakmerevítõ ?

Bronx South

Tomászító
Én úgy hallottam tegnap h az volt

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Benel
Hm, öngyilok? Valóban pont a felüljáró alatt volt..

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Pluskast
A ford még egész jól egyben maradt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tomászító
egy ember leugrott

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Emberi fasz ?
Tomászító
leugrott egy fasz a felüljárórol a 11-esre

Willi Betz
Egyik ismerõsöm. Mákja volt,megúszta pár karcolással. A cikk szarul írja,a Ford-os volt a hibás.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
Ma hallottam,hogy ha Szerbekhez megyünk akkor kell lennie a kocsiban annyi hullazsáknak ahány ember ül a kocsiban. <#wilting>
Benel
Faszán indul a hétfõ, Szentendrei úton a Coránál valakit halálra gázoltak elõttem, ott volt letakarva. Ilyen útkarbantartó sárga autó állt ott, lehet kiszálltak és a fiesta meg elcsapta, nemtudom de hátha lesz róla valami infó..😞

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

koreai Top Gear forgatásán sikerült ez a remek landolás

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gordon 24
Ahogy õket ismerem minden😊)

Downhill!!

állítólag senki nem sérült így akár valami poént is ráfûzhetnek pl vesznek egy ac cobra replikát ócsóér azt a kis törpe leugrat vele egy szakadékba majd beül a helibe -- lezuhan -- kiírják hogy ezen rész 20millába került end of the show -- a 3 mûsorvezetõ top-rongy-ban kéreget 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
ha ezt a Top Gearnek kéne kifizetni, ezt a jópár millió dollárt azért õk is megéreznék...

Totti5
Pilóta ezt igen csak benézte...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Az de durva :/
Ebbõl mi lesz leadva vajon?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo

pajti

saját tulajdonságaid ne vetítsd ki rám.

Black Ghost
gordon 24
Hát ugye ehhez tudni kellene az ottani viszonyokat.. A biztosítok mindenhol szemetek ez tény, de ha van természeti katasztrófára biztosításod fizetnek. Persze nem 100% ot avultatás bla bla, de jó része vissza jön.

De én pl kõmûves szakmát elvégeztem, jobban jársz ilyen helyen egy ilyen házzal. Téglát is simán szétszedi, letépi a tetõt, annak helyreállítása ugyan úgy nagy költség, ráadásul 6 hónap minimum amire készen lesz. Beton száradások bla bla. Egy ilyet 3 hét alatt összekalapálnak aztán költözhetsz😊

Biztos hogy nem járnak jól, vele, de hát ez van ott élnek, nem tudnak mit tenni.

Downhill!!

Bronx South
Japánban nem a földrengés pusztított utólag se, hanem az azt követõ cunami (biztos vagyok benne hogy már a hullámtörõket tervezik). Náluk meg van a frankó technológia a károk mérséklésére, de az USA -ban nem kármérséklés van hanem minél nagyobb a kár annál nagyobb üzlet. Nem tudom hogy ki bukik rajta és ki nem, de a biztosítók se szokták szórni a pénzt, sõt.

gordon 24
Biztosító fizeti:😄

De egyébként azt, nem mondtam, hogy ez jó:😄 Nekem sem lenne kedvem ehhez, de hála égnek nem is ott élünk:😄

De azért az évente túlzás, 5-6 évente:😄DD

Az egy ilyen hely, nem tudnak mit tenni, japánban, meg a földrengés pusztít mindent.

Jó helyen lakunk mi... Szélvédett (tudom megmarad a büdös is) se földrengés, se semmi, nincsenek mérges pókok, kígyók bla bla.. Itt az élet színvonal miatt döglünk meg, de az mindegy::😄

Downhill!!

Bronx South
És a házban lévõ cuccokkal mi van ? Bútorok, gépek, etc. ? Akkor már ilyen alapon a föld alá is lehetne építkezni.
Nekem nem lenne kedvem fél évente, évente újat építeni.

De akár ki lehetne fejleszteni betonházakat is ezekre a területekre, ha jól meg van építve és alapozva annak szerintem nem árthat.

gordon 24
Ez így van!

Építenek egy úgy nevezett óvóhelyet. Betonból van a házak alatt pince ilyesmik ott alakítják ki, azt ugye nem tudja szétbarmolni a vihar. Felépítik rá fele annyiból ezt, mint egy téglát. Jön a tornádó lerohannak, ház huss, kijönnek, ugyan arra az alapra az új és élnek tovább.

Ez direkt így csinálják.. A tégla házat is szétkapja mint Froki a lábtörlõt. Tök mindegy milyen, csak azt baromi nehéz újjáépíteni. Szóval nem hülyék ezek... Tudják miért csinálják.

Gáz akkor van, ha nem veszik idõben észre, akkor kipusztul a fél falu.. De hát ez sajna ilyen.

Downhill!!

Én meg panelban lakok és bekaphatjátok <#ticking>

Mindjárt guglizik valamit, várjál... <#nevetes1>
Bronx South
Képet.

w77d
hehe XD