Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
Rohadt nagyot zakózott de szerintem túlélte. Remélem..

w77d
1 percnél látszik, hogy odamegy valaki és próbál kommunikálni de szemlátomást nincs eszméleténél az ember...

Ilyen helyzetben azt CSINÁLTAM,hogy odamentem a sráchoz aki kb. ugyanígy feküdt (elcsapta egy autó nem gyengén) és próbáltam szóban tartani. Mentõsök szerint jól tettem <#miaz>

Szerk: Ja és persze ott is ugyanígy megvoltak a körbenálló balfaszok,akik elcsavarodott pofával szörnyûlködtek,hogy "jaj,hát ez borzasztó.." meg "vajon jól van?" Utálom az ilyen tesze-tosza szerencsétleneket.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
mit csinálnál ilyen helyzetben? többen hívják a mentõket az látszik, az egyik meg oda is megy hozzá. Mozgatni nem érdemes, válaszolni úgy sem fog...

Szerencsétlent körbeállják és nézik. <#zavart2> Nemám valamelyik faszkalap megkérdezné,hogy mi van vele...

Bronx South
6:10 az ko nem ?

<#wow2><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
desigo
combo

pajti
<#banplz><#banplz><#banplz>

w77d
hogy nagyobb baja ne legyen...

láthatóan meghalt szerencsétlen, akkor minek rá nyakmerevítõ ?

Bronx South

Tomászító
Én úgy hallottam tegnap h az volt

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Benel
Hm, öngyilok? Valóban pont a felüljáró alatt volt..

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Pluskast
A ford még egész jól egyben maradt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tomászító
egy ember leugrott

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Emberi fasz ?
Tomászító
leugrott egy fasz a felüljárórol a 11-esre

Willi Betz
Egyik ismerõsöm. Mákja volt,megúszta pár karcolással. A cikk szarul írja,a Ford-os volt a hibás.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

desigo
Ma hallottam,hogy ha Szerbekhez megyünk akkor kell lennie a kocsiban annyi hullazsáknak ahány ember ül a kocsiban. <#wilting>
Benel
Faszán indul a hétfõ, Szentendrei úton a Coránál valakit halálra gázoltak elõttem, ott volt letakarva. Ilyen útkarbantartó sárga autó állt ott, lehet kiszálltak és a fiesta meg elcsapta, nemtudom de hátha lesz róla valami infó..😞

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

koreai Top Gear forgatásán sikerült ez a remek landolás

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

gordon 24
Ahogy õket ismerem minden😊)

Downhill!!

állítólag senki nem sérült így akár valami poént is ráfûzhetnek pl vesznek egy ac cobra replikát ócsóér azt a kis törpe leugrat vele egy szakadékba majd beül a helibe -- lezuhan -- kiírják hogy ezen rész 20millába került end of the show -- a 3 mûsorvezetõ top-rongy-ban kéreget 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
ha ezt a Top Gearnek kéne kifizetni, ezt a jópár millió dollárt azért õk is megéreznék...

Totti5
Pilóta ezt igen csak benézte...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Az de durva :/
Ebbõl mi lesz leadva vajon?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo

pajti

saját tulajdonságaid ne vetítsd ki rám.

Black Ghost
gordon 24
Hát ugye ehhez tudni kellene az ottani viszonyokat.. A biztosítok mindenhol szemetek ez tény, de ha van természeti katasztrófára biztosításod fizetnek. Persze nem 100% ot avultatás bla bla, de jó része vissza jön.

De én pl kõmûves szakmát elvégeztem, jobban jársz ilyen helyen egy ilyen házzal. Téglát is simán szétszedi, letépi a tetõt, annak helyreállítása ugyan úgy nagy költség, ráadásul 6 hónap minimum amire készen lesz. Beton száradások bla bla. Egy ilyet 3 hét alatt összekalapálnak aztán költözhetsz😊

Biztos hogy nem járnak jól, vele, de hát ez van ott élnek, nem tudnak mit tenni.

Downhill!!

Bronx South
Japánban nem a földrengés pusztított utólag se, hanem az azt követõ cunami (biztos vagyok benne hogy már a hullámtörõket tervezik). Náluk meg van a frankó technológia a károk mérséklésére, de az USA -ban nem kármérséklés van hanem minél nagyobb a kár annál nagyobb üzlet. Nem tudom hogy ki bukik rajta és ki nem, de a biztosítók se szokták szórni a pénzt, sõt.

gordon 24
Biztosító fizeti:😄

De egyébként azt, nem mondtam, hogy ez jó:😄 Nekem sem lenne kedvem ehhez, de hála égnek nem is ott élünk:😄

De azért az évente túlzás, 5-6 évente:😄DD

Az egy ilyen hely, nem tudnak mit tenni, japánban, meg a földrengés pusztít mindent.

Jó helyen lakunk mi... Szélvédett (tudom megmarad a büdös is) se földrengés, se semmi, nincsenek mérges pókok, kígyók bla bla.. Itt az élet színvonal miatt döglünk meg, de az mindegy::😄

Downhill!!

Bronx South
És a házban lévõ cuccokkal mi van ? Bútorok, gépek, etc. ? Akkor már ilyen alapon a föld alá is lehetne építkezni.
Nekem nem lenne kedvem fél évente, évente újat építeni.

De akár ki lehetne fejleszteni betonházakat is ezekre a területekre, ha jól meg van építve és alapozva annak szerintem nem árthat.

gordon 24
Ez így van!

Építenek egy úgy nevezett óvóhelyet. Betonból van a házak alatt pince ilyesmik ott alakítják ki, azt ugye nem tudja szétbarmolni a vihar. Felépítik rá fele annyiból ezt, mint egy téglát. Jön a tornádó lerohannak, ház huss, kijönnek, ugyan arra az alapra az új és élnek tovább.

Ez direkt így csinálják.. A tégla házat is szétkapja mint Froki a lábtörlõt. Tök mindegy milyen, csak azt baromi nehéz újjáépíteni. Szóval nem hülyék ezek... Tudják miért csinálják.

Gáz akkor van, ha nem veszik idõben észre, akkor kipusztul a fél falu.. De hát ez sajna ilyen.

Downhill!!

Én meg panelban lakok és bekaphatjátok <#ticking>

Mindjárt guglizik valamit, várjál... <#nevetes1>
Bronx South
Képet.

w77d
hehe XD

Nekem olyan luxusházam van, hangulatvilágítás este, a plafonon csillagok, fehéren világítanak mindig, meg a sarkokba 4 féle váltogatható színû LEdsor van építve.
Csodás hangulat.

w77d
nem

Akkor még egész olcsón kijöttetek.
Képt!

Bronx South
Telekkel együtt ?

w77d
azért egy komolyabb könnyûszerkezetes sem fillérekbõl áll össze. Nekünk a balatoni kecónk könnyûszerkezetes modern építésû és 60 alatt nem igen állt meg...

Ulvar
Pontosan. Hülye lesz több millió forintot költeni majdnem minden évben egy új házra...csak búvóhelyet építenek meg keményen, az megvédi õket, kitakarítanak újra építik élnek tovább...erre gondolom van biztosításuk is szóval...nem hülyék azok...a tornádó erejét nem fogja meg semmilyen szerkezet, nem hiszem hogy megfogná. Pl: itt az országban lecsapna mondjuk az alföldi településekre, nem maradna egy ház se épen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Én is így tudom... ott többnyire az ú.n könnyûszerkezetes ház a "'menõ". Pont az ilyen idõjárási szélsõségek miatt. Jön egy tornádó összeborítja a házat, majd ugyanúgy újra felépíthetõ gyakorlatilag fillérekbõl.