Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk: Ja és persze ott is ugyanígy megvoltak a körbenálló balfaszok,akik elcsavarodott pofával szörnyûlködtek,hogy "jaj,hát ez borzasztó.." meg "vajon jól van?" Utálom az ilyen tesze-tosza szerencsétleneket.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De én pl kõmûves szakmát elvégeztem, jobban jársz ilyen helyen egy ilyen házzal. Téglát is simán szétszedi, letépi a tetõt, annak helyreállítása ugyan úgy nagy költség, ráadásul 6 hónap minimum amire készen lesz. Beton száradások bla bla. Egy ilyet 3 hét alatt összekalapálnak aztán költözhetsz😊
Biztos hogy nem járnak jól, vele, de hát ez van ott élnek, nem tudnak mit tenni.
Downhill!!
De egyébként azt, nem mondtam, hogy ez jó:😄 Nekem sem lenne kedvem ehhez, de hála égnek nem is ott élünk:😄
De azért az évente túlzás, 5-6 évente:😄DD
Az egy ilyen hely, nem tudnak mit tenni, japánban, meg a földrengés pusztít mindent.
Jó helyen lakunk mi... Szélvédett (tudom megmarad a büdös is) se földrengés, se semmi, nincsenek mérges pókok, kígyók bla bla.. Itt az élet színvonal miatt döglünk meg, de az mindegy::😄
Downhill!!
Nekem nem lenne kedvem fél évente, évente újat építeni.
De akár ki lehetne fejleszteni betonházakat is ezekre a területekre, ha jól meg van építve és alapozva annak szerintem nem árthat.
Építenek egy úgy nevezett óvóhelyet. Betonból van a házak alatt pince ilyesmik ott alakítják ki, azt ugye nem tudja szétbarmolni a vihar. Felépítik rá fele annyiból ezt, mint egy téglát. Jön a tornádó lerohannak, ház huss, kijönnek, ugyan arra az alapra az új és élnek tovább.
Ez direkt így csinálják.. A tégla házat is szétkapja mint Froki a lábtörlõt. Tök mindegy milyen, csak azt baromi nehéz újjáépíteni. Szóval nem hülyék ezek... Tudják miért csinálják.
Gáz akkor van, ha nem veszik idõben észre, akkor kipusztul a fél falu.. De hát ez sajna ilyen.
Downhill!!
Csodás hangulat.
Képt!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC