Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
everything's better with music
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Így kellett volna eljárjon mindenki.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
ha pedig hozzáér az autómhoz, vagy ráugrik, felgyorsulok 50 re, aztán megsatuzom...
Ennyi.
3:05 nél is mit rugdosta az autót az a fogyatékos??
Ki merte volna nyitni az ajtóm, beleállítottam volna a fejébe a kampós vasrudat, ami az anyósülés alatt csücsül, önvédelem címszóval.
Na csak történjen egyszer egy ilyen, nagyon szívesen elbánnék egyszer ilyen emberekkel....
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
Amúgy rendõrt kellett volna egybõl hívni és az összes embert aki ráért másokat feltartni be kell vinni 1éjszakára. Csak más emberekkel b@sztak ki ezzel az akcióval, mivel az építkezést nem akadályozták. Egyik nõ mondta is,hogy a gyerekéhez próbálna menni és erre a kis nyugdíjaska visszaszólt,hogy "neki is van gyereke, és akkor mivan?" Sok buta nyugdíjas nemtud már mit kezdeni, mennének el napszámra inkább.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ha munkatárs jól próbálja fordítani a lakók a nagy forgalomra panaskodnak emiatt így tiltakoznak...
(bár hol vannak a sünök?)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy meg ÉN szeretek váltani. Anno mikor még tanpályán tanultam a váltást, szidtam gondolatban a kuplunggal együtt. 😄D
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Hivatás az Életért!
A "Bakonyi buszbalesettel" kapcsolatban: A Volán társaság kemény pénzért megvette a szakértõt, mindent "rendben" talált a buszon(bal hátsó gumi téli futózott 30%-os, jobb hátsó nyári , jobb-bal elsõ nyári gumik!) fényképek vannak errõl a tényrõl, csak pénz beszél ugye... Vissza hozták az autóbuszt a telephelyére már le is cserélték a gumikat... Úgy néz ki a sofõrre lesz ráverve minden, meg lehetne csinálni az ellenkezõjét is csak ugye megint csak a pénz! Kollégák 300.000Ft gyûjtöttek neki össze, ebbõl 250.000Ft elmegy csak azért, hogy az ügyvéd elmenjen a tárgyalásra és oda álljon mellé hányok ettõl az országtól!!
Hivatás az Életért!
(Ezt mondjuk nem értem, miért kell padlózni fõleg ha gyerekeket visz..)
Ez a legszõrnyûbb közúti baleset ami Svájcban történt.