Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Ellenkezõ irányba ment be a körforgalomba, és ott találkozott a busszal... Néhányan (gyengébbek kedvéért: néhányan =/= mindegyik) elfelejtik, hogy a kék villogó nem védõpajzs. Itt is érvényes a "Lassan jár tovább érsz!" közmondás.
a 2 részeg az nagyon kemény, hogy megáll már a csávó lol, de ott is ha az autós nem 2 cm-re áll meg tõle nincs ez.
ott amúgy zebra van?, mert jó sokan sétálnak ott át.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Francia fordítás :D :
20 éves Magnus filmezés az õ barátai a motoros szánok a Tromso, Norvégia, amikor egy lavina elindul felé, és feléjük rattrapent.Quelques perccel késõbb mindenki találtak a hó alatt, minden él!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
elbaszott egy hely lehet:DD:
gondolj bele nem tudsz úgy elmenni mondjuk vidékre vmelyik fõúton , hogy ne keljen 120% al koncentrálnod és figyelned mikor akar egy barom éppen életveszélyes elõzésbe kezdeni:D:D:D
everything's better with music
nyomoztok utánam? <#hehe>#hehe>
de rosszul fejeztem ki magam.. én se az életem leélést tervezném oda, csak kimenni 4-5-6 hónapra.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem tudom miért.. de tetszik (így internet alapján) nagyon :D
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
itt mindig történnek ilyenek
ufó alakú felhõk stb..D::D:D
Amúgy télleg érdekes... :S
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Itt a Dél-Dunántúlon elég gyakori kifejezés.
Amúgy igen, a sikítozik szónak felel meg.
Þór vígi þessi rúnar
Vagy most mi a gond? <#fejvakaras>#fejvakaras>
de egyet se tudok sajnálni, amelyik megsérül vagy netán meghal.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070