Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benel
hamár a "nehogy hátulról belém szálljon valaki"-nál tartunk 😄

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

w77d
XXD

GerY5
"kilóharmincnál" ... "a 4-es sz. fõúton" ... "Jöttek szembe" ... "nehogy hátulról belém szálljon valaki" ...

"odalépek ha úgy van, de csak ésszel." ..... ???

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

matyi0323
Múltkor kilóharmincnál egyszer csak a 4-es sz. fõúton a semmibõl az út közepén elém termett egy kutya. Jöttek szembe, satuztam persze, nem ütöttem el ( de épp hogy csak ), csak attól féltem nehogy hátulról belém szálljon valaki. ( mondjuk mostanában elég sokszor tartok ettõl, itt a jó idõ és mindenki megy mint a birka, ok én is odalépek ha úgy van, de csak ésszel.)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

w77d
itt jobban kivehetõ a lényeg

SimaSuna
nem baleset...de...rák vándorlás...
desigo
Ha választanod kellene akkor nem ezen gondolkoznál hanem azon,hogy TE,hogyan maradj mindenképp életben.
Nincs bajom az állatokkal de mégiscsak pár szerencsétlen haszonállat ballag ott át keresztbe.
azért ha választanom kell, h. ember, másik autós stb.-be rohanok v. egy állatot kell elütnöm, nem hiszem h. az állat felé billenne a mérlegem... pedig szeretem az állatokat.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bboyatty
Nem olvastam semmit, már a címen is elszörnyülködtem.<#csodalk> Nem szeretem az ilyen videókat. Ütöttek már el elõttem kutyát és nem azért ütötte el mert nem volt más lehetõség csak egyszerûen gyökér volt az illetõ, én is kerültem már olyan helyzetbe, hogy egy kutya vagy macska beugrott elém és baszott nagyokat fékeztem meg kapkodtam a kormányt jobbra-balra, tudom itt nem volt fék. Na hát akkor is sajnálom a teheneket...

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

w77d
fékhiba... akkor miért lõnéd agyon?

bboyatty
A hülye állat, ezt ott helybe lõném agyon.<#violent><#gun> Rohadjon meg az ilyen.<#szomoru1>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
ááá az én hajkoronám makulátlan 😄

bboyatty
Persze, hogy tökéletes mivel, hogy alig van.

z0ty4
csávó nagyon kemény abban a kesztyûben XDDDD

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

w77d
és a hajam még mindig tökéletes XD

Willi Betz
Weed hazaért 😄D

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Ricsi234
azta k**va

Adaaam
Szintén valami elszabadult teherautó... nem értem

everything's better with music

pajti

w77d
lehet

Gombosokba is lehet?
Enyém kulcs nélküli indítású de még nem próbáltam ki meg el is menne a szervó ha sikerülne.

hondash3
Gyújtáskapcsoló OFF és kész.
Sok istenverte hülye az utakon.. 😞

The Power of Dreams

w77d
szerintem a beragadást nem a hagyományos módon kell érteni. Nagyon ritkán szélsõséges esetben 50 évente 1x történhet olyan, hogy pont úgy baszódik el a pedál jeladója, hogy azt az infot nyomja, hogy full gáz. Egy erõsebb autónál, ráadásul összkerekesnél ilyenkor a fékezés nem jelent túl sokat, elnyalja a féket oszt száguld tovább. Simán üresbe kellett volna húzni aztán annyi...

én direkt teszteltem ilyet, kettesbe mentem oylan 40 el nyomtam egy padlót, és kicsit besütöttem az új féktárcsát, 3* tudtam megpumpálni mire teljesen elment a fékhatás, nem tudom pontosan megmagyarázni, valami szaki majd megteszi, de gondolom a fojtószelepházba keresendõ az oka mindegyik autónál.
Szóval ezt tuti meg lehetett volna állítani egy határozott satufékkel, és egy fának kormányzással MÉG AZ ELEJÉN, nem amikor már begyorsult.

kb .. de gondolom automata váltót is lehet neutrálba tolni

tényleg a gombbal indítható-leállítható autóknál menet közben is le lehet állítani a motort?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

miért nem nyomta be egybõl a féket ahogy beragad a pedál, akkor idõben meg tudott volna állni, vagy miért nem a susnyásba kormányozta?
Itt valami hiba van, meg hogy tud beragadni a pedál, ha egyhelybe áll normális ember nem padlózza meg meg nem is halad elõtte a sor.
Ez egy idióta volt..

w77d
én ittam vóna még egy felest

Máté94
Nekem ilyenkor, mint friss jogsis azt jutott volna eszembe, hogy leállítom a motort. Vagy nem?
pajti
Az igen! <#merges2>

miközben néztem a videót pont az utolsó mondatod járt a fejemben 😞 és nemértettem

'bezagad' a gázpedál

liveleak-en meg van 3 videó a damaszkuszi robbantásról nem szép látvány 😞

pajti
pajti

Nyilván a szembejövõ kisteherautó elõzni akart... de ritka nagy balf*sz, mert minek kezd bele egy elõzésbe ha nincsen meg a megfelelõ tempókülönbség, és hely a manõver kivitelezéséhez... ha lett volna egy csepp esze akkor fékezik, és visszahúzódik a kamion mögé, ugyanakkor azt sem értem hogy a szgk-val érkezõ miért nem kapcsolt agyban hamarabb... szvsz ez elkerülhetõ lett volna mindkét fél részérõl...
itt mi volt a terv?<#fejvakaras>

Effe88
nem tudok külföldiül csak cigányul

Effe88
akkor nagyon faszán megcsináltákD:😄

<#idiota>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Carlos
A TV Ad melyik része nem világos? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Adaaam
reklám, megrendezett, de elég jól megcsinálták 😊

Effe88
most ez , hogy van véletlen kameráztak és pont elbaszták az ember t vagy ,megrendezett csak én nem látom és valami bábu az vagy vmi<#idiota><#idiota>

Adaaam

w77d
gondolom jogsi nincs, pia van, azt persze hogy el kell hajtani onnan

Adaaam

Ehhez hasonló közlekedésbiztonsági reklámok kellenének itt is, nem mint amiket most adnak, mert azoknak semmi elrettentése nincs.

z0ty4
A leállósávban tilos tartózkodni, akkor az út közepén?

Kíváncsi lennék a teljes sztorira, nem ismeri valaki?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Pluskast
Örülhet a srác, hogy mindössze a 2 lába tört el csak és nem a hullaházban végezte.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bboyatty

Effe88
hát ekkora barmokat középen leállnak....:S:S:S:S
elbaszott egy hely oroszo.
de jó, hogy nem ott élek😄😄😄

de egyébként tényleg szenzációs ugrás volt a sráctól😊
a talajra érkezés lehetett volna szebb😊
így csak 7.8 pont