Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak ott van az is, hogy sok helyrõl hallom vissza, h. azért mennek nagyobb fokozatban, mert ott kevesebbet fogyaszt. Ergo van aki 60-80-nál is 5-ösbe tolja mert úgy jobb lesz:S
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Vezetni kell megtanulni és sokkal kevesebb baleset lenne.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Weed: neked könnyû, az autódnak megvannak a tartalékai ilyen esetre.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ezeket kéne kiszûrni, büntetni, nem azt aki 50 helyett 52vel megy.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Beszarás, ilyet még nem láttam a sok évem alatt...egyszerûen EPIC volt így szombat délután. Azt már kitaláljátok hogy nõ vagy férfi vezette az autót. Féltem megelõzni, mert még egyenesen se tudott normálisan menni a saját sávjában.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Miskolcon történt egy pár éve, hogy ugyan így egy fiatal szerelmespár jött haza születésnapi buliból apa kocsijával. Zöld lámpánál elindultak, balra kanyarodtak jobbról egy részeg telibetalálta õket. Csajszi meghalt, a srác nyakmerevítõvel él élete végéig...és a szerelme nélkül..a részeg meg orrtöréssel megúszta...meg valami 2évvel a sitten..
persze a részeg,drogos hülyegyerek túlélte...
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070