Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bronx South
Ha hamar oltották ez még menthetõ.

változó. szitutól függ, ha úgy érzem h. a 3-as a biztonságos akkor term. azzal.

csak ott van az is, hogy sok helyrõl hallom vissza, h. azért mennek nagyobb fokozatban, mert ott kevesebbet fogyaszt. Ergo van aki 60-80-nál is 5-ösbe tolja mert úgy jobb lesz:S

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

4-ben hiba? lol nekem úgy tanították, és kb mindenki úgy elõz akit ismerek, köztük én is. De ha jól tudom autótól is függ a dolog, focusoddal nyilván 3.-ban a legjobb. (?)
1.6-os Focussal is nyugodtan merek elõzni, ha van hely és idõ. Gyakorlat kérdése az egész, sokaknál ott kezdõdik a hiba, h. gyakorlatilag 4-5-ösben próbálnak elõzni, visszaváltás ismeretlen fogalom sokaknál. Illetve ha el is baszták a fék és a visszasorolás szintén vakfolt.

Vezetni kell megtanulni és sokkal kevesebb baleset lenne.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bboyatty
Az ok, hogy lassúak, de ha veszélyes akkor inkább tötyörészel mintsem megölöd magad.

Weed: neked könnyû, az autódnak megvannak a tartalékai ilyen esetre.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

w77d
mert sokszor tetû lassúak

exTrem
Nem szeretnék Kecskeméttõl Szarvasig 76 km-en át 80-al tötyörészni 😊

Effe88
😞((:S

bboyatty
Most megiszod a vérem ez biztos, de miért muszáj megelõzni õket?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

exTrem
44-es nagyon veszélyes 😞 sokat vezetek rajta, rengeteg kamion van, van amikor 4-5 egymás mögött és úgy kell õket egyesével elõzgetni, közben szembõl ugyanannyi kamion jön ...

bboyatty
Elaludt vagy mi a fenéért tért át?<#szomoru1>

<#eljen>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Helyes, mert nem vagy internet függõ.
Bronx South
Bocsi, csak kb 3 hétig szinte alig ültem gép elõtt, annyira meg nem érdekel másnak a halála hogy 500 hszt végignyálazzak.

vótmá nem 1x nem 2x nem 3x nem 4x nem 5x hanem 100x. <#hawaii><#hawaii>
Benel
Heroes......

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Adaaam

everything's better with music

DJKonya
Minket szombat hajnalban a hungáriáról az m3-as bevezetõre ráfordító felüljárón elõzött meg úgy egy személyautó, hogy átlépett a dupla záróvonalon és a marhája szemben a forgalommal akart tovább menni, akkor kapcsolt mikor már beért a 3-3 sávot elválasztó beton korlát mellé, és látta hogy szembõl érkeznek az autók...az ilyennek a helyszínen levágnám mind a két kezét hogy többet ne tudjon autót vezetni..

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

matyi0323
komolyan félek az ilyenektõl.
ezeket kéne kiszûrni, büntetni, nem azt aki 50 helyett 52vel megy.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Norbi1990
az igen 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

z0ty4
Onnan mire leszeded

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Ja kitaláljátok hogy nõ vezette mert oda is írtam. XD De logikus...
Beszarás mi történt ma velünk...fõútra akartunk kikanyarodni balra egy mellékútról, erre a bal oldalunkon szintén egy balra kanyarodó autót láttunk hirtelen...de lerajzoltam mert úgy érthetõbb. Kép.
Beszarás, ilyet még nem láttam a sok évem alatt...egyszerûen EPIC volt így szombat délután. Azt már kitaláljátok hogy nõ vagy férfi vezette az autót. Féltem megelõzni, mert még egyenesen se tudott normálisan menni a saját sávjában.
???<#fejvakaras>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
nem sok hiányzott <#wow1>

Az ilyen fosparaszt megérdemelné, hogy a börtönbe megismerje mi az, hogy börtön szendvics<#gonosz3>

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

SimaSuna
ez így van.

Miskolcon történt egy pár éve, hogy ugyan így egy fiatal szerelmespár jött haza születésnapi buliból apa kocsijával. Zöld lámpánál elindultak, balra kanyarodtak jobbról egy részeg telibetalálta õket. Csajszi meghalt, a srác nyakmerevítõvel él élete végéig...és a szerelme nélkül..a részeg meg orrtöréssel megúszta...meg valami 2évvel a sitten..
desigo
Az eset után meg elmentek a polgármester házába inni egyet a nagy ijedtségre <#nevetes1>
pajti
pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

w77d
persze, az zebra

z0ty4
De basszus, ott most zebra van? mert az út közepén mintha lenne valami felfestve

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

w77d
8:11-nél életet mentett a srác a dudával

pajti
8:44 <#idiota>

pajti
fasza a videó neve!
Effe88
egy ilyen hyundai sonata volt

w77d
én meg gyanítom, hogy már eleve két kocsiból volt összerakva

Máté94
Valami Mazda inkább...
pajti
Nem tudom milyen autó lehetett, de gyanítom hogy valami kínai.

b+hogy kettétépte 😮

pajti

pajti
<#idiota>