Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze, hogy tanultam belõle. Akárhogy erõsködik, és akár én vagyok a hibás akár nem rendõrt kell hívni. Fényképet készíteni mindenrõl stb. Meg így nyugodt fejjel, persze tudom hogy õ volt a vétkes mert neki úgy kell haladni, hogy számítani kell mindig egy vészfékezésre.

Vagy rendezze a kárt a helyszínen-én ennek a híve vagyok.
Adjon egy huszast, úgy se csináltatom meg a karcot, neki nem lesz baja biztosításból, meg gyorsabb is...

Volkswagen CC 4motion 2012 owner

Csak úgy tudom, hogy a betét lapot is letagadhatja, ezért kell rendõrt hívni.De ezt elb*sztam tudom <#rinya><#szomoru1>

annyit jegyezz meg ha hátulról mennek beléd sose te vagy a hibás -by kresz.
Elég nagy hibát követtél el, de remélem tanultál belõle.

Betétlap a minimum ahogy az elõttem író is mondta... szvsz az a hibás aki beléd koccolt, hajtson ésszel, te szabályos voltál mert zebrán (KRESZ szerint) eleve a gyalogosé az elsõbbség amit te betartottál és megadtad az idõs úriembernek.
Csak erõsködött, hogy nem akar betét lapot, hívjunk rendõrt, és szerintem tudta hogy õ a hibás és mikor hívni akartam rögtön le akarta rendezni a dolgot. Nekem az a gyanúm, hogy beakart szaratni a rendõrrel, és miután látta hogy benne vagyok a rendõrbe, akkor inkább már a rendezést választotta. És szerintem ez volt a taktikája, mert õt rángatták volna meg. Sajnos sikerült neki, de tudom, hogy minden esettbe rendõrt kell hívnom.

milk4
Betét lap a minimum ilyenkor jó sok fénykép mellé.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hello
A véleményetekre vagyok kíváncsi. Ma történt, hogy tesco-hoz fordultam be, ami egy 90 fokos beláthatatlan jobb kanyar.A kanyar után 25 méterre van egy zebra. Egy bácsi közelített a zebrához, de a bokortól késõbb láttam meg, de nem mentem gyorsan ezért a bácsi úgy számított, hogy úgy is megfogok állni. Így is lett de picit erõteljesebben kelett fékeznem, de egy Volkswagen nagyobb tempóval fordult be és pont akkor ért közel az autóm seggéhez mikor már elkezdtem fékezni.És õ sikeresen le koccolt.A csavar az, hogy kb 2 hónapja van jogsim és még ilyen esetem nem volt,ráadásul picit megijedtem. A srác hõbörögve kiszáll, hogy miért kell satuznom zebra elõtt, meg miért nem nézem a tükröt. Én meg az ijedtség miatt nem tudtam logikusan gondolkodni, féltem :\. Belegyeztem, hogy hívjunk rendõrt, mert a srác betét lapot nem akart adni, de abba a pillanatba, hogy elõvettem a telót, stílust váltott és elkezdte kérdezgetni a kárt. Mivel látom hogy nekem pár karcoláson kívül nem sok bajom lett, belementem abba, hogy minden következmény nélkül lerendezzük a dolgot.(Se rendõr, se Kp semmi). A kérdésem az, hogy szerintetek is hatalmas hülyeséget követtem el, hogy nem hívtam rendõrt?
u.i: a Srác elég flegma volt, azt se kérdezte, hogy jól vagyok -e, meg nekem kelet bocsánatot kérni.

ez tuti hogy fájdalmas lehetett...
Nohab
Na igen...
Más módszerrel nem baszna ki sok száz esetleg ezer emberrel, aki a vonaton utazik. Ezért se tudok együtt érezni velük, csak megvetem õket.
Amúgy 30km/h is elég volt, hogy az egyik "sportoló" fejét kettévágja a Railjet. Pont akkor húzták le róla a szerelvényt, mikor elhaladtunk mellette.
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidiotaaaaaaaaaaaaaa

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Adaaam

everything's better with music

vagy egyszerûen beáll a garázsba, és a kipufogógázt bevezeti az utastérbe, vagy megvárja míg megtellik a garázs és szépen lassan meghal, vagy ha nincsk ocsija leugrik a 10-rõl, mindkettõ kíméletesebb halál attól hogy lefekszek és megvárom míg átmegy rajtam a vonat...
Amúgy tényleg durva volt hogy az hiányzik a két lába, de még kapálózik :o

Carlos
Nemhiszem hogy sokáig életben maradt, mert nemcsak a lába nyekkent, hanem deréktól lefelé... Az azért komiszabb...
Amúgy ha lett volna esze (márha öngyilkos akart lenni és nem csak beesett) akkor a nyakát rakja a sinre, bár az sem garantálja a 100% halált.

Þór vígi þessi rúnar

whiskeyman
Hidd el nem sokáig hesszelt az ott félbevágva...
Attól, hogy deréktól lefele eltûnt a forma, bõven életben maradhat, mivel a vonat kereke oly' szépen amputál, hogy szinte összezárja a sebet, így meglehetõsen lassan vérzik el...
Akkor baszott ki magával igazán, ha életben maradt

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Carlos
Hogy élhet még az a manus akit kettévágott a vonat derékban?
Ott hõbörög a sínen...
<#ijedt>

Þór vígi þessi rúnar

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

exTrem
Nem gyenge o.O

Tomo15
wtf
Ja,akad ilyen szep szammal.

milk4
Vannak olyan csajok akik csak a drága autós csávókra hajtanak a.k.a. a nõvérem még annó.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Iskolas es Suzukis dolog nem kis kapufa,a mondanivalodrol meg annyit,hogy ezt te irtad. Te nem tudod felfogni a sajat iromanyodat.

A motoros,marketinges dologban lehet hogy igazad van,de en azzal a reszevel kurvara nem is torodtem -nem veletlenul (es itt most nem az autok vilagaban valo jartassagomat ertem,sokkal inkabb a topik temajat (ujabb kapufa ;D)-ellenben a #18982-ben idezett resszel.

De segitek neked: Az utolso mondatod azt jelenti,hogy egy ribanc,akit felszedtel a diszkoban nem mindegy,hogy egy 8 (!!!) millios Suzukit vagy Volkswagent lat meg.
Gyalog szoktam jarni evente 2X diszkoba,akkoris becsajozok...biztos azert mert 30 ezres cipo van rajtam (not.)

Na elemezgesd szepen,aztan nyugodjal meg. <#wave>

Semmi baj, ha kijártad volna az iskolát, megértenéd, de gondolom Suzukid van, akkor inkább vedd úgy, hogy nem is szóltam, élj tévhitben, a suzukid egy szinten van a Volkswagennel...
Bizonyára nehéz feldolgozni, hogy teljesen piacképtelen autót gyártanak, de ha kicsit is értenél az autókhoz ezt tudnád, meg a mondanivalóm is tudnád értelmezni.

"meg amúgy is 8 millióért már egy PassatCC-t is lehet venni, azért nem egy kategória, ha a csaj a diszkó elõtt meglátja a kocsid..."

Ja,ennyi jott le. Bocs,hogy buta vagy <#gonosz3>

w77d
basszátok meg, jól tudtam, hogy itthon kettõt adtak el, mi is utána jártunk a Suzukinál, de úgy látszik a konkurencia is megtette

autonavigator cikk

w77d
ráhibáztál apci, elõzõ hét kedden beszélgettünk pont Istenes Lacival a Kizashi-ról, mert azt forgattak a Kakucsringen utánunk XXXD

neked ennyi jött le az egészbõl? 😄
Akkor kár beléd a tudomány.

desigo
+1
Aki azert vesz 8 millioert autot,hogy a diszkoban a ribancok ramozduljanak az egy GYOKER.

Akkor is felszereltségi szintben nem veheti fel a versenyt mondjuk egy VOlkswagen Passattal..., amihez rendelhetõ nagyon sok minden startstoptól kezdve parkolóradartól a navigációs rendszerig sok minden.
Míg ehhez a Suzukihoz adnak egy gyenge elavult sokat fogyasztó motort, nem sok választási lehetõség van, a külseje nekem bejön, de amíg nem lesznek meg a kategóriában kötelezõnek számító extrák, addig nem sok esélye van, meg amúgy is 8 millióért már egy PassatCC-t is lehet venni, azért nem egy kategória, ha a csaj a diszkó elõtt meglátja a kocsid...

desigo
Kérdezett volna meg vmi autós újságírót mielõtt postol xD
haha

Weed szerintem nem az autóeladásokra gondolt. Valószínûleg megint túlzásba vitte az italozást, és mint megtért igazmondó elárulta, hányszor adta el a testét egy ilyen autó hátsó ülésén. <#vigyor>

gordon 24
A rendszám akkor is hülyeség😊))

Downhill!!

w77d
99%-uk gyári tesztautó, meg elõre gyártott példány... senkinek sem kell

w77d
tényleg, keverem..itt nálunk 7-et adtak el, európában 60-at

desigo
Ezt nem nagyon hiszem.
Svájcban pár hete láttam többet is.
autoscouton is több mint 200 van eladó
Pipör
Nálunk Esztergomban van egy fekete és egy szürke is

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Effe88
???
sikeres projekt volt akkor😄
mint a cts-európában-.-

w77d
hát akkor sem jobb a helyzet, Európában összesen 7db-ot adtak el 😄

whiskeyman
aszonták a híradóban, hogy osztrákok

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Effe88
😄😄😄
egy csöppet túlárazták😊

w77d
az egy 10 milkás suzuki

w77d
az országban eladott 2db egyike... már csak 1 maradt

whiskeyman
Az bizony egy Suzuki Kazashi

csabush
Pedig az Suzuki, méghozzá egy Kizashi ha jól látom.

gordon 24
Milyen jó, hogy tudják mit írnak le:😄

Külföldi Rendszámú Volkswagen:😄 Az pont magyar rendszám.

A másik pedig kurvára nem suzuki😄 Ha jól tudom Hunday, vagy valami koreai csoda, de nem suzuki az száz:😄

Downhill!!

Benel
Ez durva volt, ott voltam 2 körül, nem is értettem hogy miért van egy baleset miatt az egész Flórián tér környéke teli rendõrrel 😮

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

pajti