Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adjon egy huszast, úgy se csináltatom meg a karcot, neki nem lesz baja biztosításból, meg gyorsabb is...
Volkswagen CC 4motion 2012 owner
Elég nagy hibát követtél el, de remélem tanultál belõle.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A véleményetekre vagyok kíváncsi. Ma történt, hogy tesco-hoz fordultam be, ami egy 90 fokos beláthatatlan jobb kanyar.A kanyar után 25 méterre van egy zebra. Egy bácsi közelített a zebrához, de a bokortól késõbb láttam meg, de nem mentem gyorsan ezért a bácsi úgy számított, hogy úgy is megfogok állni. Így is lett de picit erõteljesebben kelett fékeznem, de egy Volkswagen nagyobb tempóval fordult be és pont akkor ért közel az autóm seggéhez mikor már elkezdtem fékezni.És õ sikeresen le koccolt.A csavar az, hogy kb 2 hónapja van jogsim és még ilyen esetem nem volt,ráadásul picit megijedtem. A srác hõbörögve kiszáll, hogy miért kell satuznom zebra elõtt, meg miért nem nézem a tükröt. Én meg az ijedtség miatt nem tudtam logikusan gondolkodni, féltem :\. Belegyeztem, hogy hívjunk rendõrt, mert a srác betét lapot nem akart adni, de abba a pillanatba, hogy elõvettem a telót, stílust váltott és elkezdte kérdezgetni a kárt. Mivel látom hogy nekem pár karcoláson kívül nem sok bajom lett, belementem abba, hogy minden következmény nélkül lerendezzük a dolgot.(Se rendõr, se Kp semmi). A kérdésem az, hogy szerintetek is hatalmas hülyeséget követtem el, hogy nem hívtam rendõrt?
u.i: a Srác elég flegma volt, azt se kérdezte, hogy jól vagyok -e, meg nekem kelet bocsánatot kérni.
Más módszerrel nem baszna ki sok száz esetleg ezer emberrel, aki a vonaton utazik. Ezért se tudok együtt érezni velük, csak megvetem õket.
Amúgy 30km/h is elég volt, hogy az egyik "sportoló" fejét kettévágja a Railjet. Pont akkor húzták le róla a szerelvényt, mikor elhaladtunk mellette.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amúgy tényleg durva volt hogy az hiányzik a két lába, de még kapálózik :o
Amúgy ha lett volna esze (márha öngyilkos akart lenni és nem csak beesett) akkor a nyakát rakja a sinre, bár az sem garantálja a 100% halált.
Þór vígi þessi rúnar
Attól, hogy deréktól lefele eltûnt a forma, bõven életben maradhat, mivel a vonat kereke oly' szépen amputál, hogy szinte összezárja a sebet, így meglehetõsen lassan vérzik el...
Akkor baszott ki magával igazán, ha életben maradt
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Ott hõbörög a sínen...
<#ijedt>#ijedt>
Þór vígi þessi rúnar
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A motoros,marketinges dologban lehet hogy igazad van,de en azzal a reszevel kurvara nem is torodtem -nem veletlenul (es itt most nem az autok vilagaban valo jartassagomat ertem,sokkal inkabb a topik temajat (ujabb kapufa ;D)-ellenben a #18982-ben idezett resszel.
De segitek neked: Az utolso mondatod azt jelenti,hogy egy ribanc,akit felszedtel a diszkoban nem mindegy,hogy egy 8 (!!!) millios Suzukit vagy Volkswagent lat meg.
Gyalog szoktam jarni evente 2X diszkoba,akkoris becsajozok...biztos azert mert 30 ezres cipo van rajtam (not.)
Na elemezgesd szepen,aztan nyugodjal meg. <#wave>#wave>
Bizonyára nehéz feldolgozni, hogy teljesen piacképtelen autót gyártanak, de ha kicsit is értenél az autókhoz ezt tudnád, meg a mondanivalóm is tudnád értelmezni.
Ja,ennyi jott le. Bocs,hogy buta vagy <#gonosz3>#gonosz3>
autonavigator cikk
Akkor kár beléd a tudomány.
Míg ehhez a Suzukihoz adnak egy gyenge elavult sokat fogyasztó motort, nem sok választási lehetõség van, a külseje nekem bejön, de amíg nem lesznek meg a kategóriában kötelezõnek számító extrák, addig nem sok esélye van, meg amúgy is 8 millióért már egy PassatCC-t is lehet venni, azért nem egy kategória, ha a csaj a diszkó elõtt meglátja a kocsid...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Külföldi Rendszámú Volkswagen:😄 Az pont magyar rendszám.
A másik pedig kurvára nem suzuki😄 Ha jól tudom Hunday, vagy valami koreai csoda, de nem suzuki az száz:😄
Downhill!!
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?