Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felfüggesztett, napersze
ittasan vezetett, ráadásul 3 ember halála szárad a lelkén!!!!
vmi volt szlovák miniszter lánya:S
sajna biztos megússza felfüggesztettel gondolom
pedig én leültetném kb. 30évre
még is csak 3 embert megölt
Nem mehetett kis tempóval a BMW...
Elõször tanuljon meg rendesen ülni, vagy beállítani az ülést aztán janizzon, de amúgy 😄😄😄😄😄😄😄😄😄:😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha ismerte az útszakaszt, akkor azért, ha nem ismerte, akkor azért... 😄
Ráadásul nem is értem, hogy ül abban az ülésben. Simánkifejelte volna az oldalablakot, ha fel van húzva.
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Az élet rohadt igazságtalan. 😞
M3-as autópályán történt ma hajnalban
link

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
2 hete volt meg a jogsim,amikor egyik mellekutcaban vezettem. Egyszercsak kikanyarodott elem egy fekete Audi,en meg radudaltam de vagy 10 masodpercig nyomtam a dudat. Aztan kimentunk a 2 savosra,belso savban megeloztem (nem szoltam akkor mar semmit,nem is mutogattam). Odaertunk a lampahoz,csavo lehuzza az ablakot,hogy en mi a f.szert dudalok. Hat mondom ha nem lattad volna,akkor kb. 2 centin mult,hogy beledmenjek,akkorat fekeztem,hogy fustoltek a gumik. O ezt nagyon flegma valasznak tartotta,kiszallt a kocsibol,odajott a vezetoldali ablakhoz aztan egy kicsit megpaskolta az arcom. Kemenykedni nem akartam,mert kb. 3X akkora volt a csavo,mint en,ugyhogy fogtam a telefont,mondom akkor hivok egy rendort,aztan akkor nekik kemenykedhetsz. Akkor kiszallt az autobol egy kozepkoru holgy,csavot lebaszta hogy a f.sznak kell a balhe,tolem nem gyozott bocsanatot kerni..nagyon szegyellte magat. Aztan mondom akkor nem hivok rendort,de a srac azert kicsit kontrollalhatna magat. Meg 10X elnezest kert,visszault az autoba aztan elmentek.
Nagyon szar napja lehetett az arcnak 😄
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Állok készen a körforgalomba való behajtásra várva, de egy autó mentõ terepjáró már bent volt, mögötte meg egy rakás busz meg autó valami mûsorról. Gondoltam hogy ha lefordul mellettem akkor még beférek a nagy forgalom elõtt. Várom hogy jelezzen hogy mehessek be, de csak nem jelez, de mégis lement mellettem és finoman jeleztem neki, hogy nagyon örülök annak hogy így megszívatott. De valószínû nem tetszett neki mert úgy nézet rám mint aki mindjárt elõkap egy bézzbóz ütõt és nekem esik 😄
Mondom már unom a dolgot. Elmentem a rendõrség fele, megálltam elõtte. Odajön mellém... valamit ugat. Mondom kussoljál be. Vagy takarodtok a picsába, vagy bedudálok az örsre.
Már ott sem voltak.
Két max 20 éves kis pöcs, szaros tragaccsal.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még mindig megvan a nyoma itt-ott...
Þór vígi þessi rúnar
Istenem ezeket a faszokat.
Az utcán is amiket látni...rövdgatya, póló, bukósisak. Pfffff... Sokra megy a bukóval ha keze lába leszakad...
Þór vígi þessi rúnar
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egy lódarázs miatt törte totálkárosra autóját Burgenlandban egy nõ. A darázs még csak meg sem csípte a 25 éves vezetõt, csupán autója szélvédõjének csapódott. A fiatal nõ ettõl azonban úgy megrémült, hogy bekapcsolta az ablaktörlõt, és gyorsan elkezdte feltekerni az ablakokat – feltehetõen attól tartva, hogy további darazsak érkezhetnek, és azok esetleg az utastérbe is berepülhetnek. A kapkodás közben elvesztette uralmát kocsija felett, az árokba hajtott, felborult, és nekicsapódott egy fának.
Az oberpullendorfi nõt két arra hajtó autós mentette ki kocsijából. Kórházba került, állapotáról nem számolt be az austriantimes.at címû osztrák hírhonlap."
MTI
Ezek az esetek arra voltak jók, hogy rögzítsem magamba, ha állatka szalad át elõttem akkor fék és ennyi, mert lehet legközelebb 90-el jön szembe a nagyobb autó.
Természetesen a többség belerántja a szembejövõ forgalomba.
"Both Foley and his co-driver were air-lifted to a local hospital, but have since been released. Early reports suggest Foley escaped the calamity with a broken leg."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
everything's better with music