Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

legalább ne beszélnél faszságokat.....
felfüggesztett, napersze
ittasan vezetett, ráadásul 3 ember halála szárad a lelkén!!!!

Effe88
ittas nõ vezette az x5öt
vmi volt szlovák miniszter lánya:S
sajna biztos megússza felfüggesztettel gondolom
pedig én leültetném kb. 30évre
még is csak 3 embert megölt

A BMW X6-ost vezetõ nõ az ismert kassai vállalkozó, Július Reze¹ testvére, Eva Varholíková-Reze¹ová, értesült a Korzár kassai régiós lap a bumm.sk ismertetése szerint. A testvérek apja, Alexander Reze¹ iparmágnás a Meciar-kormány minisztere volt.

ráadásul a 4. utas is 90%-ban megégett

desigo
Szerencsétlen Fiatosok lehet épp munkába igyekeztek ez a picsa meg elintézte õket.
Nem mehetett kis tempóval a BMW...
Totti5
Apuci autójának annyi.

Elõször tanuljon meg rendesen ülni, vagy beállítani az ülést aztán janizzon, de amúgy 😄😄😄😄😄😄😄😄😄:😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ocskoszilard
azt hitte kemény, simán lehetett látni hogy van egy kis lejtõ a kanyar után, meg mit várunk, ha így ül benne xD

Nohab
Elhiszed, hogy sokan nem ismerik ennek a kialakításnak a veszélyeit? Tata és Kocs között vannak ilyen kombinációk és évente legalább 2 kocsihoz ki kell menni. Holott erre az útra nem jellemzõ a tranzitforgalom.
Haha,takonygyuri racseszett 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szerintem nem ismerte az utat... ha ismerte volna akkor az emelkedõ elõtt ráfékez hogy az autó ne emelkedjen el a talajtól. A tempó csökkentésével ez nem következett volna be szvsz.
GerY5
Ezt a gyökeret...

Ha ismerte az útszakaszt, akkor azért, ha nem ismerte, akkor azért... 😄
Ráadásul nem is értem, hogy ül abban az ülésben. Simánkifejelte volna az oldalablakot, ha fel van húzva.

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

"A Fiatban hárman bennégtek.... A BMW vezetõje könnyebb sérüléseket szenvedett"

Az élet rohadt igazságtalan. 😞

Szlovák rendszámú X5 rongyolt bele hátulról egy fiatba, amiben 3 ember égett.
M3-as autópályán történt ma hajnalban
link

pajti

SötétBarom
Burgenland. -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Baszottul off ez itt gáner, akárcsak ez #19548 a nyomorék
En egyszer csunyabban jartam,pofont is kaptam. 😄

2 hete volt meg a jogsim,amikor egyik mellekutcaban vezettem. Egyszercsak kikanyarodott elem egy fekete Audi,en meg radudaltam de vagy 10 masodpercig nyomtam a dudat. Aztan kimentunk a 2 savosra,belso savban megeloztem (nem szoltam akkor mar semmit,nem is mutogattam). Odaertunk a lampahoz,csavo lehuzza az ablakot,hogy en mi a f.szert dudalok. Hat mondom ha nem lattad volna,akkor kb. 2 centin mult,hogy beledmenjek,akkorat fekeztem,hogy fustoltek a gumik. O ezt nagyon flegma valasznak tartotta,kiszallt a kocsibol,odajott a vezetoldali ablakhoz aztan egy kicsit megpaskolta az arcom. Kemenykedni nem akartam,mert kb. 3X akkora volt a csavo,mint en,ugyhogy fogtam a telefont,mondom akkor hivok egy rendort,aztan akkor nekik kemenykedhetsz. Akkor kiszallt az autobol egy kozepkoru holgy,csavot lebaszta hogy a f.sznak kell a balhe,tolem nem gyozott bocsanatot kerni..nagyon szegyellte magat. Aztan mondom akkor nem hivok rendort,de a srac azert kicsit kontrollalhatna magat. Meg 10X elnezest kert,visszault az autoba aztan elmentek.

Nagyon szar napja lehetett az arcnak 😄

Totti5
Nem.

pedobear
cigók vótak netán?

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Én is jártam így 😄
Állok készen a körforgalomba való behajtásra várva, de egy autó mentõ terepjáró már bent volt, mögötte meg egy rakás busz meg autó valami mûsorról. Gondoltam hogy ha lefordul mellettem akkor még beférek a nagy forgalom elõtt. Várom hogy jelezzen hogy mehessek be, de csak nem jelez, de mégis lement mellettem és finoman jeleztem neki, hogy nagyon örülök annak hogy így megszívatott. De valószínû nem tetszett neki mert úgy nézet rám mint aki mindjárt elõkap egy bézzbóz ütõt és nekem esik 😄

Totti5
Jövök haza az elõbb. Körforgalomban állok jön az ótó baszik jelezni erre mondom így a semmibe hogy faszom a szádba hogy nem jelezel... látom hogy satufék s megáll. Nyilván a kis pöcsök lelki világát sértette hogy felhívtam a figyelmüket a kreszre. Megyek tovább majd megfordul és jön utánam. Villog, mellém jön... mutatom neki hogy arra van az elõre. Megáll elõttem kikerülöm... megyek fél kört a városba 30al, de csak nem unja meg.

Mondom már unom a dolgot. Elmentem a rendõrség fele, megálltam elõtte. Odajön mellém... valamit ugat. Mondom kussoljál be. Vagy takarodtok a picsába, vagy bedudálok az örsre.

Már ott sem voltak.

Két max 20 éves kis pöcs, szaros tragaccsal.

Carlos
Párom huga szintén. Robogó (kis gagyi) és zakózott a melegben a buszok által meggyûrõdött aszfalton.
Még mindig megvan a nyoma itt-ott...

Þór vígi þessi rúnar

Egyik ismerõsöm járt úgy hogy rövidgatyában zakózott robogón... combjáról és az alkarjáról levakarta a bõrt az aszfalt... :S
Carlos
Esetleg ha normális védõferszerelésbe mocizna.
Istenem ezeket a faszokat.
Az utcán is amiket látni...rövdgatya, póló, bukósisak. Pfffff... Sokra megy a bukóval ha keze lába leszakad...

Þór vígi þessi rúnar

Egy kisebb fajta sokkot kapott a srac.

<7:30-tol kezdodik a buli>

Nohab
Ácsi! Itt nem szállt be a darázs. Csak lekoccolta a szélvédõt, úgy ahogy a nagy könyvben meg van írva.
whiskeyman
Egy ilyen eset miatt jött nekem tavaly egy faszkalap és törte össze a kocsimat. Azt mondta, beszállt egy darázs...

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Ulvar
Fékezni lehúzódni megállni és úgy intézkedni...mi olyan kegyetlenül nehéz ebben? Én is félek a darazsaktól, mert allergiás reakciót vált ki a csípésük nálam, de nem kezdek ezért kapkodni bakker -.-"...ejjj istenem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nohab
"

Egy lódarázs miatt törte totálkárosra autóját Burgenlandban egy nõ. A darázs még csak meg sem csípte a 25 éves vezetõt, csupán autója szélvédõjének csapódott. A fiatal nõ ettõl azonban úgy megrémült, hogy bekapcsolta az ablaktörlõt, és gyorsan elkezdte feltekerni az ablakokat – feltehetõen attól tartva, hogy további darazsak érkezhetnek, és azok esetleg az utastérbe is berepülhetnek. A kapkodás közben elvesztette uralmát kocsija felett, az árokba hajtott, felborult, és nekicsapódott egy fának.

Az oberpullendorfi nõt két arra hajtó autós mentette ki kocsijából. Kórházba került, állapotáról nem számolt be az austriantimes.at címû osztrák hírhonlap."

MTI
Nekem volt "szerencsém" gyakorolni az ilyet. Volt õz, nyúl, macska, süni is (mindenki túlélte😊 és nem kezdtem el rángatni a kormányt, bár megtehettem volna mert 1ik esetbe se jöttek szembe, csak fékeztem, de abból is annyit, ha mászik bele a másik kocsi a seggembe ne romboljon belém. Bár van a követési távolság fogalma, de ezt se szokás itthon betartani. Kisebb a kár is ha koppan a macska feje, mint az utastérbe kössön ki a kamion.

Ezek az esetek arra voltak jók, hogy rögzítsem magamba, ha állatka szalad át elõttem akkor fék és ennyi, mert lehet legközelebb 90-el jön szembe a nagyobb autó.

Az ilyen jajelrántomakormánytelneüssemakutyát balesetek okozói többnyire nõk. Genetikailag kódolva vannak az elsõdleges életmentésre, jelen esetben a kutya/átugró vad.

Természetesen a többség belerántja a szembejövõ forgalomba.
pajti
desigo
Ez nagyon kemény :/
Leestek a semmibe
uhh
jesszus 😮

"Both Foley and his co-driver were air-lifted to a local hospital, but have since been released. Early reports suggest Foley escaped the calamity with a broken leg."

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

pajti
<#ijedt><#szomoru1>

Totti5

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

w77d
ott már induláskor nem volt meg a normál teljesítmény, meg kellett volna szakítani a felszállást.

5. percnél is mintha fegyver lett volna nála, nem?

Már leszállhattak volna korábban is , ha egyszer nem ment kár volt erõltetni.A csávó elég pórul járt.

pajti

pajti
exTrem
Vmi nem volt oké, még egyszer. Videó

exTrem
Itt a teljes videó. Csak erõs idegzetûeknek!

pajti
off:
"plane crash"
<#szomoru1>

pajti
Az utolsó kemény volt, elõkerült a stukker is ha jól láttam 😄

Adaaam
Nem baleset, de érdemes megnézni 😄

everything's better with music

nem haragszom kérlek....... szerintem ne szólj bele, nem telefon <#idiota><#mf2>