Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Váci úton kifele, a Vizafogó utcai felüljárónál, nekem vhogy mindig Népfürdõ utcai :D

A stilusért meg srry

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

vizes
Mármint a második.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Most akkor hol is volt ez?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Pipör
baszus hányszor ment ez át rajta ? :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

"Egyik irányba le is zárták a picsába az utat."

kultúra, ember....

Ma két balesetet láttam Budapesten.

1: Árpád hídon megborult egy Citroen. Szép kis dugót okozott.
2: Váci úton, estefele egy autó szépen beleállt a Népfürdõ utcai felüljáró szalagkorlátjába és mindenfele volt szilánk. Egyik irányba le is zárták a picsába az utat.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

pajti
félre barmok itt jön a bajnok! <#idiota>

w77d
hát jegyet venni ki fog?

Effe88
megérkezett:D:D

vitt mindent :(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Adaaam

everything's better with music

whiskeyman
Tegnap elég érdekes balesetet láttam. Álltam az Üstökös utcánál, az Árpád fejedelem útjánál szokásos torlódás a rakpartra kanyarodó sávban (Margit híd alatt). Az új rakpart feljáró felõl jött egy platós kisteherautó. Elég gyorsan jött, szóval tuti a piroson ment át. Rossz sávba kanyarodott, valaki rá is dudált, valószínû a lámpánál álló rendõrautó, amitõl szerintem megijedt és át akart menni a jó sávba az elválasztó járdán keresztül, persze belerongyolt a várakozó autókba. Az hiszem 2 autót tört össze. Mákomra nem jutottam át a korábbi lámpaváltásnál, így nem engem zúzott le. De az tuti, hogy a rendõrök elõtt vertem volna agyon, ha nekem jött volna.

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo
Román rendszámú, tûzifát szállító kamion az M5-ösön.

Nohab
Nyuszimuszi, azt azért elfelejtetted, hogy a tûzoltók nem tudtak a sugárzásról. A tüzet oltották, és õket azért fizették.

Amúgy mi alapján jutottál el az égési sérültektõl a Csernobili katasztrófáig? Leírnád nekem a logikai útvonalat?
Tudtommal az EÜ. oktatáson is azt tanítják, hogy csakis akkor kezdjük meg a mentést (civilek) ha a helyszín biztonságos, nehogy te is áldozat legyél. Amúgy gép elõtt ülve fel se lehet fogni hogy milyen veszélyes lehet egy égõ autóhoz csak úgy odarohanni.

Ulvar
Hát még bográcsozás közben se nagyon megyünk a tûzhöz, nem hogy 3 méteres lángoknál...

Ilyenkor mindenkinek nagy a szája hogy így meg úgy segítene...amikor én majdnem meghaltam amikor frontálisan jött szembe át egy autó, de végül a mögöttem jövõt kapta el akkor én egybõl megálltam kipattantam, és mentem hátra segíteni. De a 3 méteres lángokkal nem tudtam volna mit csinálni, így is örülök hogy a baleset "szerencsésen" alakult mindenki számára és nem volt halott, de még súlyos sérült se.

Miközben futottam azon gondolkodtam, mi van ha hullát látok...de szerencsére nem volt ilyen, és sokan megálltak még plusszba segíteni és kérdezték hogy miben tudnak esetleg segíteni, mentõ rendõrt hívtunk e már, mindenki jól van stb...szóval az általános tévhiteket kéne elfelejteni, és a felelõsöket keresni. A fõbûnöst kell lecsukatni.

Még maguk a mentõsök is néha úgy vannak hogy látják a tagot nem mennek már neki segíteni, mert nincs értelme, ezt õk nagyon jól tudják... menjetek el elsõsegély oktatásra kérdezzetek meg 20 mentõst, mind ezt fogja mondani. Inkább mennek olyannak akinél látják az esélyt az életben maradásra.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Csernobil egész más eset.
Az autópályán a balesetnél civilek voltak nem kiképzett tûzoltók.
SötétBarom
Nem tudom melyikõtök látott már valami méretesebb tüzet közelrõl, de ez nem valami olyasmi, amihez csak úgy oda lehet menni..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

pedobear
Ha így gondolkodtak volna a tûzoltók a Csernobili esetnél, akkor lehet te ma nem élnél. Nem gondolkodni hanem menteni kell vagy megpróbálni legalább!

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Nohab
Ui.: Tovább árnyalja a kamionsofõrt a forgó kerék megemlítése. Úgy próbálja meg feltüntetni, mintha már az elején ott lett volna, mikor még lehet ér valamit a porral oltó.

Az is érdekel, hogy a nõ saját erejébõl, vagy segítséggel tudott kimászni a kocsiból.

Egyre undorítóbb lesz ez, minél jobban átgondolom.
Nohab
Egyébként, ha olvasnál vagy kérdezgetnél néhány egészségügyi alkalmazottat a mai világban, akkor tudnád, hogy egyiknek se volt semmi esélye, mikor a videó készült. Még ha kirángatta volna õket abból a tûzbõl egy ember (fizikailag lehetetlen, akármit is mondasz), még akkor is több ok miatt meghaltak volna.
1. Mérges gázok: Beszippantanak egy nagyobb adag CO és/vagy CO2-t, és már kezdõdik a baj. S lehetne folytatni az egyéb anyagokkal, amik az ülések, üzemanyag, gumi stb. égésekor keletkezik.
2. Tûz belélegzése: Ha nincs olyan szerencséjük, akkor letüdõzik a rohadt forró levegõt, ami használhatatlanná teszi egybõl a tüdõt. A harmadik ok miatt átültetésben nem fogják részesíteni.
3. Égési sérülés: Tudniillik, ha ~20% vagy afölötti része harmadfokon sérült, akkor a jelenlegi orvostudomány már nem tudja megmenteni. 2 héten belül meg FOG halni vérmérgezésben.

Amúgy csak én érzem úgy, hogy hangulatkeltõ hatása van ennek a hírnek? Szemtanúnak említik a kamionost, holott õ csak az eredménynek volt a szemtanúja (hazudtak is, meg nem is). A felvételen jól látszik, hogy több autó is megállt az ellenkezõ oldalon. Ebbõl feltételezhetõ, hogy voltak már ott segítségnyújtók. Az égõ kocsi környékén õk sem flangálnak. Szívesen megnézném a teljes felvett videót, szerintem hirtelen másképp nézne ki a sztori.

Pedobear, õket miért nem szidod, hogy nem rángatták ki az embereket a kocsiból? Mert õk is tudták és látták, hogy lehetetlen lenne kimenteni õket?
bosco05
ember, ezt már a tûzoltók sem tudták volna eloltani...
Te, figyelj már. Láttál már szétfröccsent benzint begyulladni ? Pár másodperc alatt itt akkora tûz lehetett, hogy esélytelen volt bármit is csinálni.

Nagyon mérges leszek ha a kamionos (meg a másik) viszi el a balhét, ebben a rühes világban kitelik.

pedobear
Nem nézegetni, meg videózni kell, hanem valamit tenni!

pedobear
Azt az 1 porral-oltót azért ráfújhatta volna. Egyébként lehet olvasni olyan történeteket a világból, hogy sikerült már megmenteni reménytelen helyzetbõl is emberek életét.

desigo
Meg sem állt a kamion amikor hatalmas lángok csaptak fel.
A kamionosnak is lehet családja,gyerekei.
Felmérte,hogy a mentés a saját élete kockáztatásával járna.
Ha nem lettek volna lángok gondolom nem egy ember ment volna segíteni.
Itt annyit lehetett tenni,hogy hívják a 112-t.
pedobear
Szerintem te beszélsz hülyeségeket. Mikor odaért nyilván nem égett ennyire. Meg kellett volna legalább próbálnia az oltást az arra járó embereknek meg segíteni illett volna.

Nem tudhatod elõre, lehet 1 embert meg lehetett volna menteni.

solo
Ne veszélj már hülyeségeket légyszíves.
Ilyen helyzetben már esélytelen akármit is oltani. Az meg a másik, hogy ilyen helyzetben nem szabad megállni szerintem, mert csak a hatóságok odajutását akadályozod.szvsz.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Linkbe rakd mar azokat a rohadt videokat...<#gonosz3>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Így van. Meg embere válogatja. Napokkal az eset után lehet fröcsögõ szájjal fórumon észt osztani, de aki itt arcol az ha ott van lehet olyan szinten ledermed hogy mozdulni se bír.

0:50-nél... ez teljesen hülye... O.o
pedobear
http://www.youtube.com/v/LpTGpmZsFC0&version=3

Ulvar
Persze, ilyenkor lehet segíteni...ahha...kb. semmit.

Volt már hat millió vita ilyen esetekrõl...ebben a helyzetben nem tudsz mit tenni.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Effe88
látszik a felvételen, hogy ott már tök mindegy mivel oltasz
esélytelen
már mind halottak lehettek

pedobear
"Egyébként nem tudni, hányan mentek el mellettük segítségnyújtás nélkül, akik esetleg(!) enyhíthettek volna a veszteségen"

"A kamionosnak üzenem: azért nem álltál meg mert gyáva **** vagy.
Ezt te is tudod. Mindig van remény arra, hogy lehet valamit segíteni. Pl. a földön fekvõ, égõ embert eloltani. Videózni bezzeg volt eszed! Mennyit zsebeltél be érte? Hosszú életed legyen, hogy soká emlékezz erre a tettedre!"

pedobear
"Emberek?!
Hova jutott a világ?Meglát, lefilmez,tovább megy,jó lesz a felvétel valamelyik megosztón.Borzasztó.Nem hiszem el hogy fel sem merült benne,hogy a puntóban emberek vannak,másrészt egy 6 kilós poroltó igenis elolthatta volna.Persze nem Õ az okozó,de ez a közönyös mentalitás engem felháborít"

Õ az M3-ason történt baleset szemtanúja!

pajti
Cars on the road Compilation 2012 (102)

5:41-nel beszartam a rohogestol :DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Az szép... <#hehe>

nan76
füstbe ment terv...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

pajti
holy shhh...<#wow2>

Nohab
"243 squirrels disliked this video..."

http://www.youtube.com/v/EpQtPhRDDs4&version=3
z0ty4
Amcsiban már lövöldöznének a zsaruk az tuti.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

w77d
rohaggyámeg XD

Effe88
ez igaz:D:D
de sok a meleg is sg-n pl.te!!!!
:D:D:DD:

SimaSuna