37102
-
#25461 járókelők közé hajtott a busz... -
#25460 Attól még,hogy régi erős ez:) -
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szarvasgazolas_kabrioval_tomord -
Blum #25458 Ez se szep latvany (EB110):
-
#25457 250gto_20050701_001.jpg
de attól még borzalmas látvány.. remélhetőleg azóta szépen rendberakták -
Blum #25456 En is a szivemhez kaptam mikor meglattam bar nem tudom mikori kep. -
#25455 neeeee :-( -
Blum #25454 -
#25453 Jaja:) igazi műszaki zseni! -
#25452 2.10nél most komolyan letekerte a szelepsapkát és eldobta? Mit várt? lapos lesz a gumi vagy wtf? -
#25451 Teljesen korrekt is lehetne, de valszeg felfüggeszettre anyhítik feljebb. Én egy fél évre bevarrnám mindenkép. Amekkora kárt okozott és az olvasottak alapján ahogy viselkedett ez az emberi lény, nem 100as.
Lenne ideje elgondolkozni.
Sajnálni nem kell. -
#25450 3000 Ft plusz két év letöltendő !
kicsit erősnek érzem...
Két év letöltendő börtönt kapott a nő, aki a kecskeméti Mercedes-gyárban csinált bombariadót -
Susarc #25449 ahogy üti a kerék gumit kalapáccsal! :D édes Istenem....buta amerikai -
#25448 az ember se százas, ha így hagyja... -
#25447 Ostoba ribancot rúgnám keményen. -
Coral Springs #25446 -
#25445 sztrájk van, az se baj ha lezuhanik! -
#25444 és úgy tűnik kiékelve se volt -
#25443 Elmaradt a kézifék használata :) -
Nyiri #25442 Ismerve a Ryan üzletpolitikáját egy kis duct tape és már repült is... -
#25441 Épületnek ütközött egy Ryanair-gép
-
#25440 Lehet, inkább a ferrari ment be alá. -
Stockbauer33 #25439 -
#25438 X5 meg a Dodge eléggé loál
Azért ahhoz is tehetség kell,hogy ráparkolj egy Ferrarira... -
#25437 Kikapartam a linkeket az oldal forrásából:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#25436 A harmadiknál komolyan gondolták,hogy bírni fogja -
#25435 Abszolút lehetne idehaza is videózni! Ma reggeli szösszenetem; útkereszteződés, nekem balról szakadt és agyontuningolt f astra, jobbról ford fiesta. Megadom az elsőbbséget a fiestának, elindulok az a barom meg balról úgy gondolta, hogy szarik a jobb kéz szabályra és elindul. Rádudálok, hogy ezt akkor mégis, hogy az istenbe képzelte, erre még elkezd ordibálni és bemutatni, hogy én, hogy képzelem, hogy élni merek az elsőbbségemmel. Gondolom biztos lopta a jogsiját. Na és ez csak egy eset abból a tucatnyiból amit nap mint nap lát, vagy személyesen átél az ember ha közlekedik. Ugyan a ruszkik szintjén még nem tartunk de erősen közelítünk feléjük. -
Coral Springs #25434 Nem baleset, csak egy kis jégeső. Elnézve hogy ez valami autószalon milliós lehet a kár. -
Wicked Belzebub #25433 Barom motoros, h rohadna meg! -
#25432 Ilyet ne. Nem fogom lájkolni, hogy megnézzem. -
Stockbauer33 #25431 http://www.eszementek.com/post/25-fura-autobaleset-amihez-csak-gratulalni-tudunk -
Stockbauer33 #25430 1.55 az a frontális izmos volt (whew) -
Coral Springs #25429 -
#25428 Nekem napi szinten min. 100km, de gyakran beugrik 150-180 is :-/
Qrvára várom már a Google autóit. Nincs nekem erre igényem. -
#25427 Reggel erősen be kellett fékeznem körfrgalomban mert úgy gondolta hogy ő nem néz balra, csak elindul. Direkt figyeltem a fejét és felém sem nézett, gondoltam csak nem, de csak de, csak elindult... Nóóórmális?
Borzalom ami az utakon megy. Mintha nem lenne semmi kontroll. A bringások a másik. Hazafele meg meg az út szélén-közepén, mennék el mellette, erre elindul befele. Ez se nézett semerre, jelezni? azt minek, majd az autós kiolvassa a zagyából a szándékát. Még jó hogy 2 sáv volt ( amiből a belső kanyarodó és oda ment... )
Hétköznep nem megyek sokat, csak otthon-meló ami 8 km összesen, de életveszélyes:( -
#25426 U.e. van idehaza is.
Kéne kamerát vennem, vagy blogot vezetnem erről, mert napi dolgokat látok/tapasztalok.
Csak MA:
1. X fuvarozó durván nem adott elsőbbséget és még bele is vigyorgott a pofámba.
2. Kibaxtak reggel egy ZSÁKUTCA táblát, aminek a MÁSIK végéből durva szembe forgalom volt. WTF?
3. Teljesen index mentes közlekedés egy előttem haladó ürgétől... már nagyon felcseszett -.-
4. Teherautó aminek se az elején, se a hátulján nem volt rendszám és persze 110-el tolta neki...
5. Terepjárós kivág elém, elsőbbséget nem ad, durva fékezésre kényszerít, majd nekiáll tötymörögni... mikor előzöm és mellé érek padlógázt nyom. Lenyomtam... de könyörgöm :-( -
Wicked Belzebub #25425 Nézem ezeket a barmokat és egyszerűen nem találok szavakat. A gyorshajtás, a figyelmetlenség mindenhol és a preventív közlekedés maximális hiánya. És agresszivitás a köbön. Ezeknek nem való autó. Katasztrófa, ami ott zajlik... -
#25424 Me eat braaaaaaaaainsssss. -
#25423 http://www.bild.de/sport/motorsport/motorsport/englaender-ueberlebt-horror-crash-36232030.bild.html
-
#25422 Inkább valami zombinak tűnik...