37102
  • Stockbauer33 #25582
  • Stockbauer33 #25581
    Csak motorosok.Sry ha volt már
  • cement
    +1
  • SötétBarom
    Ez valami igazi főfasz. Basznám pofán az első adandó alkalommal. Ennek a videónak a tartalmát simán tapasztalom egy átlagos nap, mégsem fekszek a dudán.
  • TG Gida
    Egyszer láttam egy hasonló esetet. Jött a mentő, gyalogosok állunk a pirosnál.Mindenki hallotta a szirénát,mert arra figyeltünk, kivéve egy 10 év körüli kiscsaj. Persze váltott a lámpa zöldre, erre a lányka elindult keresztül az úton,csak a mentő pilótáján múlt, hogy nem ütötte el. Valszeg süket volt.
  • Misuka963
    Azt a sok "okos" telefont is ki kellene vágni a kukába.Egy telefonnak az a kibaszott lényege,hogy fel tudják hívni egymást az emberek,nem zenélni rajta egész nap :/ (Off vége:))
  • Tuvok #25576
    Csak óvatosan, pár év és te is robotként mondogatod majd: Apatin 190-30, Gombos 195-35, Vukovár 198-32, az 1565 és 1569 folyamkilóméterek között hajóútszűkület 130-100, hajóvonták találkozása tilos.......
  • Nyiri
    Mivel öregszem (33) így inkább már rádiót hallgatok ahol beszélgetnek, politika, gazdaság, stb... Zenét csak kocsiban vagy otthon. :) Ha biciklizek vagy gyalogolok, akkor csakis duma :P
  • Szabi #25574
    az egy füllel hallgatás még roszabb, az meg a füled bssza szét.. inkább két füllel és halkabban.. :D
  • Nyiri
    Egyszer engem is majdnem elütött a vili a füles miatt. Azóta csak egy füllel hallgatok zenét :) Fiatal voltam és szeleburdi. Attól még nem érzem magam az evolúciós selejtnek :)
  • Pluskast
    Vagy a gyártók. Tegnap láttam, hogy a sony reklámozza az új okos telefonját amelynek a lényegét úgy adták elő, hogy ha ezzel a készülékkel hallgatod a zenéket a telefonodról, milyen nagyszerű mert abszolút kizár minden külső zajforrást, így még jobban élvezheted a zenét. Egyből az futott át az agyamon, hogy ez milyen rohadt balesetveszélyes.
  • Carlos
    Eleg ha csak a hulye mobilukat toszogatjak vagy a hulye zenejuket hallgatjak fulessel.
    Az evolucio elvegzi a dolgat...
  • Tuvok #25570
    Ó pedig hány de hány selát-sehall ember van. Nap mint nap belépnek, beszaladnak a vonat elé. Ha az ember nem figyel, minden napra jutna 1-2 kerék alá szorult hulla.
  • Master91
    nekem is !

elütött valakit a vonat/villamos, nem volt öngyilkosság akkor HOGY? se nem hall, se nem lát?
  • Roger6
    Hogy a jó büdös picsába lehet úgy fellépni egy sínre, hogy nem néz előtte körül? És hogy nem lehet hallani egy villamost? Számomra ezek érthetetlen dolgok abszolút.
  • Misuka963
    Szívem szakadt meg

• bertino
    szerintem se halt meg, de csak szet kellett volna nezni, mielott sinre lep es mennyi szenvedest megsporolhatott volna :(
  • Tinman #25565
    Ilyeneket sajna 2-3 naponta átélek. Fékezek vagy lehúzódok, hogy beférjenek...

Erre a korábbi videóban a fax amcsi, meg olyan apró dolgokon akad fent, amiknek mi itt a balkánon hálát adnánk.
  • Tinman #25564
    +1 jó nagy!
  • raptor22
    Ha jól emlékszem valamelyik lábfejét vágta le a villamos, nem halt meg.
  • Tuvok #25562
    A végén el is szökött.
  • Susarc
    URAMISTEN! az a csinos fiatal lány az meghalt.......
  • W aWaW Wah
    2:50 nél hogy visít a malac
  • Wicked Belzebub
    Ejjj, az elején az a villamosos elég durva...
  • Szabi #25558
  • Misuka963
    Gondoltam,hogy nem minden a szépség :)
    Jó múltkorában faterommal meg tesómmal mentünk fel Pestre az M3-on,aztán látjuk,hogy az autópálya szembeni oldalán a leállósávban áll egy Wagon R+,tárva nyitva az ajtók,csomagtartó,a boxos család meg szép nyugodtan étkezik a leállósávban reggel nagy forgalomban,pedig az M3-on 10-15 km-ként vannak pihenőhelyek,benzinkutak :D
  • sovatalevi
    Amiért a hely szép,nem biztos hogy minden ok. Persze ott is van normális sofőr,aki nem előz minden hajtükanyarban.. Ilyen is,olyan is van. Mint bárhol máshol.

Csak parkolni ne kelljen,mert akkor bárhová megáll bárki,nem számit,hogy ez most autópálya,kapu,benzinkút bejárat.
  • Misuka963
    Igen volt már,rohadna meg a retek,még csak B-s jogsija volt,aztán 2 ártatlan ember meg szörnyet halt,bitófa az ilyennek
  • Misuka963
    Az a betű az szép :D
    Ja akkor Piatra-Neamt ha jól ejtem/írom,köszi ;)
    Pedig a Hargita az valami meseszép terület mégis bolbndok a sofőrök ?! :D
  • sovatalevi
    Ezt láttátok gondolom,szomszédos megyébe történt,jogsi nélkül.
  • sovatalevi
    Jól tudod :D A NT meg a Neamt. Ezek nagyon bolondok,persze van kivétel.
    A HR-s sofőrökbe meg nincs félelemérzet. Ha hajtükanyar van,akkor is képesek előzésbe kezdeni.
  • Misuka963
    A B (IF a megyei kód) a bukaresti a BC a bacau-i a HR a hargitai ha jól tudom így fejből :D
    Az NT-s rendszámok az melyik megyéből is vannak ?
    Hát igen ha elég széles az útszakasz akkor szerencse,de ha keskeny,mint a második videóban akkor néha cumi van :/
  • sovatalevi
    Igy van,mindennapos ez,hogy a szembejövő miatt le kell húzódni. De még mindig jobb,mint nekimenni. A legtőbb gond a NT , BC és B rendszámú autókkal van,nálunkfele.A HR sem kivétel mondjuk...

• Misuka963
    De ezek a balfaszok már azt hiszik,hogy övék az elsőbbség mindenhol mert nekik már prémiumkategóriás autói vannak,komolyan mondom szánalom.
    Elnéztem mind a 2 videóban,hogy még az első autó befér az előzéseknél,de azért a második balfasz is utána megy és nagyon centiznek a szembe jövőnek számított szinte minden esetben a lélekjelenléte :)
  • sovatalevi
    Én amikor voltam Pesten,nyugodtabb a közlekedés,mint Marosvásárhely ( 145 943 fő ).
    De mivel itt élek,meg szoktam,az szokatlan,hogyha nyugodt a közlekedés,nem kell figyeld,hogy mikor ütnek el,mikor koccannak neked.
  • bboyatty
    Sajnos tényleg ez folyik Romániában, sokat vezettem Kolozsváron és egy rémálom. Mellékesen ezeknek a köcsögöket egy életre eltiltanám a vezetéstől gondolkozás nélkül. Ha nem tudsz normális ember módra vezetni akkor van vonat meg busz járat lehet utazni és kéz csók, egy ilyen előzés egyszer nem jön össze nekik és 2-3 embert megölnek.
    Most Pesten vezetek többet de 100-szor nyugodtabb mint akármerre Romániában, gyomorideggel indulok útra, hogy vajon megöl-e valaki.
  • sovatalevi
    Nálunk sem jobb a helyzet,Romániába .

• Benel
    Legtöbbjük túlreagált faszság.. Bárki tudna ilyeneket felvenni és összevágni videóba ha lenne annyi ideje mint ennek a faszinak :D
  • bertino
    tejoeg
  • Szabi #25543