Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Nem túl korrekt,hogy mindenki mond mindent,mindenki hivatkozik valakire.
Inkább lenne teljes hírzárlat.Vicc amit mûvel a média.
pont ezt néztem én is, tele van a beton ezekkel a fura fémkörökkel vagy mik ezek, biztos csúszhat rajta a gumi

Szabi
megmutatta Paul-nak az új járgányt az épülete körüli úton

az a sok fényvisszaverõ cucc vajon mennyire csúszhat ?

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
Na de onnan indultak és csak úgy mentek egy kört? azt hittem valami másik rendezvényre mentek onnan, elõször az volt a hírekben. Most meg máshol olvasom, hogy az AE telepen ott volt a lánya is. Így viszont egyértelmû, hogy vissza akartak menni, csak nem akarta ott hagyni a lányt. Ejj a lényeg, hogy nagyon nagy kár volt ez a kis élménytúra :S

Szabi
"Paul Walker és Roger Rodas alig néhány méterre volt attól az autószalontól, ahol Rodas fia és családja várta õket, a kocsi a szemük láttára csapódott egy oszlopnak, majd egy fának, és kapott lángra azonnal. A gyermek kétségbeesetten futott a kigyulladt roncshoz, hogy apját és barátját megpróbálja kihúzni, de már nem volt esélye.

Rodas kisfia látta a balesetet, átugrott a kerítésen, és a kocsihoz szaladt, mintha ki akarná húzni az apját és Walkert a tûzbõl, mondta az egyik szemtanú, aki azt is elmondta: Walker egy gyerekkori barátja, Nute is a közelben tartózkodott, az elsõk között ért oda egy poroltóval, de már nem tehetett semmit. A két férfi a felismerhetetlenségig összeégett, a kórbonctanon még tegnap sem tudták megállapítani, melyik holttest kié."

w77d
most minek tetted be ezt a képet? Szerintem mindenki tudja hogy néz ki egy 2005-ös piros Carrera GT.

Audi TDI
Audi TDI
Végre ez így tökéletes. Hm.. lehet h nem voltak egyedül az úton, ekkora tempónál elég csak egy nagyon picit meglökni a másik autót (fõleg kanyarban) már csúszik is és pont ilyen guminyomok maradnak utána. Írták is, hogy valakivel versenyezhettek.
w77d
nem furcsa, mindig a belsõ ívre csapódnak az autók ha kitörik a hátulja...

st3v3
Szerintem a kanyar felõl jöttek, kisodróttak.

I'll Be Back

Hát lehet, ezt azt hiszem, csak õk tudták. De akkor valóban furcsa, hogy az út jobb oldalán állt meg a roncs.

w77d
vissza vonom, mégis csak az emelkedõs jobbos kanyarból kellett jönniük a fa dõlése miatt. Viszont akkor nem értem az útvonaltervet. Csak egy kört mentek a raktárpark körül és vissza mentek volna?

w77d
nem értem miért találgatnak össze vissza, a környék tele van ipari kamerákkal, csak meg kéne nézni õket..

st3v3
A CNN szerint gyorsulási verseny volt.

I'll Be Back

w77d
másik irányból jöttek, bal kanyarba sodródtak bele... a parkoló ahonnan indultak a Constellation Road - Alta Vista Ave keresztezõdésben van, így onnan kellett jönniük. A törmelékek is ezt támasztják alá, hiszen azoknak ütközés után tovább kellett repülnie.

ez tényleg jó kis út a végén az útnak látszanak is a guminyomok, hogy szoktak ott versengeni.
Kár h itt nincsen ilyen jó vonalvezetésû útszakasz ilyen jó minõségben.
Hercules St
Santa Clarita, CA 91355, Egyesült Államok ‎

pajti
google maps-on hol van ez a hely, vki tudja? <#fejvakaras>

Amúgy valakinek van valami ötlete, tippje, hogy hogyan pördült be oda az autó. A kanyar felfele jobbra ível, tehát azt jelenti, hogy balra kellett volna kicsúsznia ,nem? Hosszú és nem annyira enyhe a kanyar, fõleg ha az ember több mint 100-al halad keresztül rajta.

mcmoha
El se tört. Ha eltörik a fél városrész leég.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

st3v3
jó egy gázcsonk van ott, persze a kijavitott

I'll Be Back

Szabi
..... 😞

st3v3
Nagy sebességnél bármi lehetett és nem 100 al mentek.

I'll Be Back

PetruZ
Lehet hogy mûszaki hiba is közrejátszott a balesetben.
st3v3
http://auto.indavideo.hu/video/Az_ukran_tuntetok_nem_szorakoznak

Még nem tudják miért tüntetnek annyira.

I'll Be Back

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Coral Springs
Még mindig nem tudom elhinni, nem kellett volna beszállnia. <#szomoru1> A BMW -s drifter csávó is úgy halt meg hogy nem õ vezetett, geci ez az élet.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

st3v3
Há 😄 és milyen igazam volt a greenscreenel, ezt a videót még nem láttam, tehát csak ugy irtam, hogy biztos ugy vették a jeleneteket és valóban, az egyik hiroldalon van a baleset képeivel.

I'll Be Back

Alien69
Namost, abban az autóban már TUTI nem volt test. Ha be is voltak kötve, rég egy másik helyen voltak. Az adott darab, ami a fa körül van, az minimum 90 km/h-val csapódott be, ergo, az elsõ ütközés ennél jóval nagyobb sebességnél történt. (vannak videók, ahol látható, hogy egy átlag autónál kb a 90, ahol már nagyon bejön egy fa/oszlop). Tehát, elõbb ketté szakadt az autó. A benne lévõk ebbõl következõen kb akkor élhették volna túl, ha taxival mennek.

st3v3
Ha már váci út:A baleset szombatról vasárnapra virradó éjszaka történt

I'll Be Back

w77d
csalóka a kép, a fa mellette van

w77d
Igen, le vannak takarva a szarrá égett holttestek. Nem vágom ezzel mit akartál mondani.

Szabi
egyénként még a fa is az utastérbe került

18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

w77d
nem azt mondom hogy meg lehetett volna menteni, hanem hogy legalább úgymond a méltóságát meg lehetett volna õrizni azzal hogy nem hagyják szénkockává égni. 6-7 éve én ott voltam a Váci úton, amikor a Fiat Bravo kettészakadt az oszlopon, a srác ott is azonnal meghalt de legalább emberféle maradt, nem szakadt darabokra és nem porladt el, el tudták normálisan temetni a szülei. Tehát az hogy szétszakadt a kocsi még nem jelenti azt, hogy cafatokká váltak a bent ülõk.

st3v3
Van már valamelyikõtöknek autós kamera?

I'll Be Back

Szabi
most remélem ezt nem gondoljátok komolyan.. nem a tûzoltók vágták szét így a járgányt.. és szinte biztos, hogy nem csak az autó szakadt szét... 😞

hát itt tényleg nem nagyon lehetett volna segíteni, max ha elkezdik egybõl oltani a környékrõl az emberek.
nagyon nagy szerencsétlenség, hogy pont ott volt a gázcsap is, meg a fa meg minden, ez így összejött, nagyon fura "véletlen" az biztos.
w77d
én inkább úgy fogalmazok, hogy minél elõbb el kellett volna kezdeni az oltást. a környéken biztos akadt volna valahol pár oltókészülék.

Szabi
nem tudom feltûnt-e, de szétszakadt az autó.. nem volt mibõl és kit kihúzni..

18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

w77d
így van

talán ha idõben kihúzzák a testeket az arra járók videózás helyett, akkor könnyebb lett volna azonosítani õket.
w77d
kamuznak.. rendõrségi jelentésben áll, hogy annyira összeégtek, hogy ha nem tudnák hogy Paul ült az anyósülésen, akkor nem lehetne megmondani hogy valószínûleg melyik melyik. Pár órája még a fogászati vizsgálatra vártak a közlemények szerint.

st3v3
Azon én is csodálkoztam hogy hogy, mivel a kocsi rendesen égett, a kép a daily oldaláról van.

I'll Be Back

w77d
fake... több helyen írták, hogy csórikám úgy összeégett, hogy azonosítani is nehéz.. ezen a képen meg még a szakáll sem perzselõdött le, tehát nem volt hõhatás. olcsó kamu..

SimaSuna
szvsz fake..elvileg benn égett nem, akkor nem így kellene kinéznie..
st3v3
Szabi
reggel több oldalon is ilyen képekbe botlottam, azóta szerencsére törölték, bár igazából nem látszott semmi felismerhetõ

ilyen bazinagy kép volt a kocsi hátuljától fotózva és pár órával korábbról

állítólag rendszeresen szoktak a helyi vagányok arrafelé driftelgetni, hátha volt kamera az épület sarkán..

Szabi

desigo
Adott volt nekik a lehetõség de nem azt választották.
612 lóval mentek volna inkább ki lezárt pályára.
Ki volt egyébként a sofõr?