37102
-
#26516 Helyes. Remélem nem valami milliárdosoknak fenntartott spéci luxusbörtönben kell majd lehúznia azt a nyilvánvaló 3 évet... -
#26515 Rezesova --> 6 évről 9 re súlyosbították az ítéletet.
444 cikk -
#26514 ugyan má, bontóban pár ezresé megkapsz mindent hozzá XD -
#26513 ejj :-/
-
#26512 a kommentek alapján másnap hazaengedték a kórházból. -
Blum #26511 Pilótával mi lett?
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.09.08. 18:57:05 -
#26510 Aztaku...,ezek nagyon durvák,az utolsó helyében menten össze szartam volna magam -
#26509 -
#26508 Új "szerencsés gyalogosok" gyűjtemény, van több új is, amit még nem láttam.
-
#26507 6:03-tól :
Na meg a gyalogos videók is elég durvák :O -
#26506 Feloldották az útlezárást a tóalmási baleset helyszínén. Ketten azonnal meghaltak.
-
#26505 komoly mázlija volt... -
#26504 A legújabb.
-
#26503 Ha van autós baleset, ami után egyértelműen átgondolod az életed értelmét, akkor ez az! Ennek a srácnak tényleg centiken múlott az élete. -
#26502 Bealudt ? -
#26501 csóri tehenek:/
nincs fék azon a szaron vagy mi? -
#26500 -
#26499 A motoros hibázott, ezt elmondják a videóban is.. Amikor nem csak a felvétel van. Rendőrség az anyjával közösen készített egy ilyen videot.
Ugyan akkor az autós hibázott nagyobbat, ezt a rendőrök is leírják, ezért kapott büntetést. Nem adta meg az elsőbbséget.
A felelősség kb 70-30 az autós javára.
Amiről beszéltek. Én naponta kb 200km t megyek a munkám miatt. Ha jön egy motor 1. Lehúzódom had, menjen (nem tartok be neki)
2. ha ki kell kanyarodnom fő útra, és látom, hogy motor jön nem megyek ki elé.
Ha az ember ezt a 2 dolgot betartja, soha nem lesz baj belőle. Egyébként szerintem teljesen felmérhető egy autó és egy motor sebessége is. Nem csak rápillantani kell, ha nézed kb 1 másodpercig, a mozgásából a megtett útjából simán látszik, hogy mennyire gyors. Autókkal is jönnek 140-150 fő úton nem egyszer. Az elé mégis kevesebben mennek ki mint a motorok elé.
Az emberek utálják zömében őket, ezért szaroznak, és betartanak nekik ebből van a legtöbb baj. -
#26498 Torpedó, a halálom amikor kereszteződésben vagy csiga lassan közelít és 3szor kimehettem volna, vagy padlógázon jön. Jó példa arra hogy lassítani kell, nem véletlen vannak ott a táblák, nomeg előzgetni sem érdemes ilyenkor, pedig azt is megtette...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.07. 09:58:49 -
#26497 Sajna a merev* KRESZ szabályok szerint a Renault-os nem adott elsőbbséget... csak én meg azt mondom, hogy nehéz úgy elsőbbséget adni, ha szinte nem is látod olyan gyorsan ott van, meg lehet, hogy látta, csak azt hitte lassabban közeledik :-(
*merev = Büntető fékeznek előtted? Belemész? Jó, te vagy a hibás mert nem tartottál követési távot. Ok -.- -
#26496 Egyértelmű, hogy a motoros hibázott nagyobbat. Lehet menni 150-160-nal, de a kereszteződéseknél lassítunk, mert veszélyes. -
#26495 Igen, ezt már láttam kemény...
Amúgy cirka 160-al ment a SLOW(!) feliratnál (és nem 120-al) és bőven messze lett volna még normál sebességgel attól az autótól.
Ráadásul nagyon, de nagyon későn fékezett... kvázi majdnem mondható, hogy fék nélkül rongyolt bele a kocsiba. Pedig ha kikerül más irányba, vagy akár bebuktatja oldalra a motort, lehet még ma is élne.
Ami a durva, hogy az autóst majdnem 2 évre eltiltották a vezetéstől + közmunka, pedig melyikünk nem járt még úgy, egy kereszteződésben, hogy elnéztünk jobbra semmi, elnéztünk balra semmi, indultunk volna erre nagy sebességgel hirtelen ott termet egy autó/motor? Nyilván nem mindennapos, de bizony megesik!
Sajna az is gond, hogy az ember azt gondolja, hogy a másik ott a távolba tuti betartja a sebességet és úgy méri fel, hogy teljesen normálisan letud kanyarodni a másik még messze van, aztán banggg... ott van, mert rosszul mértünk fel/nem számítottunk rá.
Ja tudom, most akkor a Renault-os is gyilkos :-( -
#26494 Halálos motorbaleset a GoPro kamerán keresztül (+16) -
#26493 A cigány NEM ember... Ha egy nem ember integet az út szélén, akkor meg nem állok meg! Arany szabály! -
#26492 Ez nem baleset,DE erőteljesen felháborító.
A cigány retkek megállították a násznépet,hogy adjanak nekik valami "alamizsnát",de a lengyel testvérek nem adtak és a cigány retkek rájuk támadtak.
MINDEN CIGÁNYT EGY-EGY LÁMPAVASRA !
Utoljára szerkesztette: Misuka963, 2014.09.06. 19:25:40 -
#26491 Targoncával állt bosszút főnöke Audiján
-
#26490 Tegnap éjjel történt! Brutális csattanásra ébredt a környék egyik ismerősöm pont ott lakik. A sofőr részegen ült be az Audiba.
A rendőrök még ordítottak is vele, hogy minek ül ilyenkor autóba!
Tarolt egy Audi
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.06. 14:36:38 -
Stockbauer33 #26489 -
VJP #26488 Beépített GPS.
Aki mélyen a zsebébe tud nyúlni, annak ezt ajánlanám: BX1500
Beépített GPS, G-Szenzor, folyamatos felvétel vagy eseményre (gombnyomás vagy bizonyos erősségű G hatása), programmal visszanézhető az útvonal, és egyszerű a programmal kimenteni képet/videót róla. De talán a legfontosabb, hogy elméletileg ha hitelesítik az eredeti SD kártyát akkor a bíróság is elfogadja a felvételét mint bizonyíték.
Csak gondoltam leírom mint érdekesség! -
#26487 GPS-es kamera. -
#26486 mivel oldható meg, hogy rögzítés közben az autó sebességét is jelezze a képen, mi kell hozzá ? -
#26485 Na bazz ezt elintézték rendesen.
Nehéz lesz gariba intézni a cserét... -
#26484 Bakker, milyen nehéz lesz össze szedni azt a sok alumíniumot! De, legalább nem kell magyarázkodni, hogy honnan van, mert SENKI se hinné el, hogy ez egy lambó alumínium. Lehet, Uri Geller keze van benne? Ő szokott fémet hajlítgatni távolról. Lehet, félre "görbített" távolba. -
#26483 Mehetne az Ismerd fel képről az autót topikba:) -
Stockbauer33 #26482 http://index.hu/belfold/2014/09/05/kigyulladt_egy_lamborghini_az_m7-esen/ -
#26481 Hamar elrendezték. xD -
#26480 Alumínium... a gyárban, az egyik vágja, a másik hajtogatja. Pfff. -
#26479 Aztaku.... Ez kemény. -
#26478 mármint szétolvadt o.0
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.05. 18:07:57 -
#26477 gratula, vadbarmok