Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem túl korrekt,hogy mindenki mond mindent,mindenki hivatkozik valakire.
Inkább lenne teljes hírzárlat.Vicc amit mûvel a média.
Inkább lenne teljes hírzárlat.Vicc amit mûvel a média.
pont ezt néztem én is, tele van a beton ezekkel a fura fémkörökkel vagy mik ezek, biztos csúszhat rajta a gumi
megmutatta Paul-nak az új járgányt az épülete körüli úton
az a sok fényvisszaverõ cucc vajon mennyire csúszhat ?
az a sok fényvisszaverõ cucc vajon mennyire csúszhat ?
"Nulla tenaci invia est via"
Na de onnan indultak és csak úgy mentek egy kört? azt hittem valami másik rendezvényre mentek onnan, elõször az volt a hírekben. Most meg máshol olvasom, hogy az AE telepen ott volt a lánya is. Így viszont egyértelmû, hogy vissza akartak menni, csak nem akarta ott hagyni a lányt. Ejj a lényeg, hogy nagyon nagy kár volt ez a kis élménytúra :S
"Paul Walker és Roger Rodas alig néhány méterre volt attól az autószalontól, ahol Rodas fia és családja várta õket, a kocsi a szemük láttára csapódott egy oszlopnak, majd egy fának, és kapott lángra azonnal. A gyermek kétségbeesetten futott a kigyulladt roncshoz, hogy apját és barátját megpróbálja kihúzni, de már nem volt esélye.
Rodas kisfia látta a balesetet, átugrott a kerítésen, és a kocsihoz szaladt, mintha ki akarná húzni az apját és Walkert a tûzbõl, mondta az egyik szemtanú, aki azt is elmondta: Walker egy gyerekkori barátja, Nute is a közelben tartózkodott, az elsõk között ért oda egy poroltóval, de már nem tehetett semmit. A két férfi a felismerhetetlenségig összeégett, a kórbonctanon még tegnap sem tudták megállapítani, melyik holttest kié."
Rodas kisfia látta a balesetet, átugrott a kerítésen, és a kocsihoz szaladt, mintha ki akarná húzni az apját és Walkert a tûzbõl, mondta az egyik szemtanú, aki azt is elmondta: Walker egy gyerekkori barátja, Nute is a közelben tartózkodott, az elsõk között ért oda egy poroltóval, de már nem tehetett semmit. A két férfi a felismerhetetlenségig összeégett, a kórbonctanon még tegnap sem tudták megállapítani, melyik holttest kié."
most minek tetted be ezt a képet? Szerintem mindenki tudja hogy néz ki egy 2005-ös piros Carrera GT.
Végre ez így tökéletes. Hm.. lehet h nem voltak egyedül az úton, ekkora tempónál elég csak egy nagyon picit meglökni a másik autót (fõleg kanyarban) már csúszik is és pont ilyen guminyomok maradnak utána. Írták is, hogy valakivel versenyezhettek.
https://maps.google.hu/maps?q=Hercules+St+Santa+Clarita,+CA+91355,+Egyes%C3%BClt+%C3%81llamok&ie=UTF8&ll=34.453369,-118.579152&spn=0.015181,0.01929&client=opera&oe=UTF-8&hnear=Hercules+St,+Santa+Clarita,+California+91355,+Egyes%C3%BClt+%C3%81llamok&gl=hu&t=m&z=16&layer=c&cbll=34.453404,-118.579056&panoid=j6cKcUc3jDx7-WOi9YRbkA&cbp=12,165.21,,0,18.98
Ez a Walker gyerek se gondolta, hogy ez a gázcsonk lesza végzete.
Ez a Walker gyerek se gondolta, hogy ez a gázcsonk lesza végzete.
I'll Be Back
Hát lehet, ezt azt hiszem, csak õk tudták. De akkor valóban furcsa, hogy az út jobb oldalán állt meg a roncs.
vissza vonom, mégis csak az emelkedõs jobbos kanyarból kellett jönniük a fa dõlése miatt. Viszont akkor nem értem az útvonaltervet. Csak egy kört mentek a raktárpark körül és vissza mentek volna?
nem értem miért találgatnak össze vissza, a környék tele van ipari kamerákkal, csak meg kéne nézni õket..
másik irányból jöttek, bal kanyarba sodródtak bele... a parkoló ahonnan indultak a Constellation Road - Alta Vista Ave keresztezõdésben van, így onnan kellett jönniük. A törmelékek is ezt támasztják alá, hiszen azoknak ütközés után tovább kellett repülnie.
ez tényleg jó kis út a végén az útnak látszanak is a guminyomok, hogy szoktak ott versengeni.
Kár h itt nincsen ilyen jó vonalvezetésû útszakasz ilyen jó minõségben.
Kár h itt nincsen ilyen jó vonalvezetésû útszakasz ilyen jó minõségben.
Hercules St
Santa Clarita, CA 91355, Egyesült Államok
Santa Clarita, CA 91355, Egyesült Államok
Amúgy valakinek van valami ötlete, tippje, hogy hogyan pördült be oda az autó. A kanyar felfele jobbra ível, tehát azt jelenti, hogy balra kellett volna kicsúsznia ,nem? Hosszú és nem annyira enyhe a kanyar, fõleg ha az ember több mint 100-al halad keresztül rajta.
El se tört. Ha eltörik a fél városrész leég.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Lehet hogy mûszaki hiba is közrejátszott a balesetben.
http://auto.indavideo.hu/video/Az_ukran_tuntetok_nem_szorakoznak
Még nem tudják miért tüntetnek annyira.
Még nem tudják miért tüntetnek annyira.
I'll Be Back
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Még mindig nem tudom elhinni, nem kellett volna beszállnia. <#szomoru1>#szomoru1> A BMW -s drifter csávó is úgy halt meg hogy nem õ vezetett, geci ez az élet.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Há 😄 és milyen igazam volt a greenscreenel, ezt a videót még nem láttam, tehát csak ugy irtam, hogy biztos ugy vették a jeleneteket és valóban, az egyik hiroldalon van a baleset képeivel.
I'll Be Back
Namost, abban az autóban már TUTI nem volt test. Ha be is voltak kötve, rég egy másik helyen voltak. Az adott darab, ami a fa körül van, az minimum 90 km/h-val csapódott be, ergo, az elsõ ütközés ennél jóval nagyobb sebességnél történt. (vannak videók, ahol látható, hogy egy átlag autónál kb a 90, ahol már nagyon bejön egy fa/oszlop). Tehát, elõbb ketté szakadt az autó. A benne lévõk ebbõl következõen kb akkor élhették volna túl, ha taxival mennek.
egyénként még a fa is az utastérbe került
18+

18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nem azt mondom hogy meg lehetett volna menteni, hanem hogy legalább úgymond a méltóságát meg lehetett volna õrizni azzal hogy nem hagyják szénkockává égni. 6-7 éve én ott voltam a Váci úton, amikor a Fiat Bravo kettészakadt az oszlopon, a srác ott is azonnal meghalt de legalább emberféle maradt, nem szakadt darabokra és nem porladt el, el tudták normálisan temetni a szülei. Tehát az hogy szétszakadt a kocsi még nem jelenti azt, hogy cafatokká váltak a bent ülõk.
most remélem ezt nem gondoljátok komolyan.. nem a tûzoltók vágták szét így a járgányt.. és szinte biztos, hogy nem csak az autó szakadt szét... 😞
hát itt tényleg nem nagyon lehetett volna segíteni, max ha elkezdik egybõl oltani a környékrõl az emberek.
nagyon nagy szerencsétlenség, hogy pont ott volt a gázcsap is, meg a fa meg minden, ez így összejött, nagyon fura "véletlen" az biztos.
nagyon nagy szerencsétlenség, hogy pont ott volt a gázcsap is, meg a fa meg minden, ez így összejött, nagyon fura "véletlen" az biztos.
én inkább úgy fogalmazok, hogy minél elõbb el kellett volna kezdeni az oltást. a környéken biztos akadt volna valahol pár oltókészülék.
nem tudom feltûnt-e, de szétszakadt az autó.. nem volt mibõl és kit kihúzni..
18+

18+
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

talán ha idõben kihúzzák a testeket az arra járók videózás helyett, akkor könnyebb lett volna azonosítani õket.
kamuznak.. rendõrségi jelentésben áll, hogy annyira összeégtek, hogy ha nem tudnák hogy Paul ült az anyósülésen, akkor nem lehetne megmondani hogy valószínûleg melyik melyik. Pár órája még a fogászati vizsgálatra vártak a közlemények szerint.
Azon én is csodálkoztam hogy hogy, mivel a kocsi rendesen égett, a kép a daily oldaláról van.
I'll Be Back
fake... több helyen írták, hogy csórikám úgy összeégett, hogy azonosítani is nehéz.. ezen a képen meg még a szakáll sem perzselõdött le, tehát nem volt hõhatás. olcsó kamu..
I'll Be Back
reggel több oldalon is ilyen képekbe botlottam, azóta szerencsére törölték, bár igazából nem látszott semmi felismerhetõ
ilyen bazinagy kép volt a kocsi hátuljától fotózva és pár órával korábbról
állítólag rendszeresen szoktak a helyi vagányok arrafelé driftelgetni, hátha volt kamera az épület sarkán..
ilyen bazinagy kép volt a kocsi hátuljától fotózva és pár órával korábbról
állítólag rendszeresen szoktak a helyi vagányok arrafelé driftelgetni, hátha volt kamera az épület sarkán..