Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Legalább három embert, közük egy gyereket megölt egy óriáskerekű kisteherautó Hollandiában, amikor véletlenül a nézők közé hajtott egy bemutató közben."
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
1x volt hajnal ködös idő nagybajomnál haza olaszból az út mellett áll a nagy aggancsosszarvas 110-130 körül terelek és csak egy lépést tett vna és az anyósülésen utazó csajommal találkozott vna.Satu fék és jó volt onnan a 70-80(melegvolt)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- 1500-as Lada - Őz. 70-el mentem. Kiugrott. Törött rendszámtáblatartó, leesett rendszám, enyhén nyomott lökhárító.
- Opel Combo 1.7D - Átrohanó őzcsorda. 90-100km/h. Kissé behorpadt motorháztető, kis repedés a lökhárítón, amit később egy nyúl viszont már megrepesztett + karosszéria elemet is tört jobbra lent + elveszett a rendszámtábla...
- Opel Corsa 1.5D - 80-90-el mentem. Kiugrott az őz = Törött hűtő. Törött rendszámtábla tartó. Behorpadt motorháztető. Törött bal lámpa. Repedt lökhárító.
- Fiat Marea - sok éve "síppal". Eddig ok, semmi szarvasos gond ^^
- Volso S80 - eddig hál' az égnek semmi, de ezen már van vadkár biztosítás, remélem soha nem kell.
Bonus: Ford Transit (apám cégese volt) - Kiugrott egy nagy dög szarvas. 110km/h. Totálkár. (Zéró sérülés apámon.)
Itt Zala megyében nem igazán ismerek olyan autóst, akinek ne lett volna vadkára. Errefelé teljes elmebaj van ezen a téren. Borzalmas. Fröcsögnek annyi van!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
pedig ez nem közútnak néz ki
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mast nem tudott csinalni... Motorfek + beforditotta az autot.
Azert ez nem egy akkora csoda.. Mondhatni rutin muvelet.
Ha a gazpedal ragad volna be, nyom egy kuplungot, ha nincs akkor fek + kezifek es megall valahogy.. Esetleg leveszi a gyujtast, stbstb
Utoljára szerkesztette: dashed_, 2014.09.27. 04:26:09
Zseniális volt ahogy kontrollálta az ütközét és befordította az autót.
A gumifal se semmi, hogy ennyire elnyelte az energiát!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.26. 20:01:14
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.09.23. 17:08:11
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
tuti kap az asszonytól ha kiszállnak <#boxer>#boxer>
de még vissza sem vált előzésnél? vagy csak én nem hallom
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2014.09.23. 11:12:58
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A turbós és a modern dízelekbe ez már nagyon nem fasza, túl "száraz" a benzin már pedig a gázolaj kenést is végez...
DE az a biztos megoldás ha leszívják a tankot!
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Merthat azert hat gondolom annyira nem tesz jot neki ez a vicces keverek!
A no meg azt se tudja milyen autot tankol? Mit szivott?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2014.09.22. 21:31:58
Þór vígi þessi rúnar
Vajon miért ment be a kereszteződésbe ha látszott, hogy nem fog tudni normálisan besorolni? Ezzel még nagyobb dugót okoz.
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Mondjuk az a sarok vonzza az ilyeneket. Tavaly télen, mikor még tartott az egész szétverése és a belső sáv zárva volt mindkét irányban (már a Bécsi úttól kezdve), valakinek estefelé akkor is sikerült belerongyolnia egy jókora munkagödörbe a lezárt sávok *között*, a sínek helyén, kb. csak félig látszott ki belőle.
1. Oké (?), hogy valaki nem tud parkolni
2. Szembe halad az egyirányú utcában
3. Nem használ gyerekülést (vagy magasítót), ezért a gyereke nincs is bekötve
4. A záróvonalon keresztül okosan beparkol
... és ez csak egy eset a sokból!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
-.-