Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.10.06. 06:37:12
Utoljára szerkesztette: Blum, 2014.10.06. 01:04:56
2. drog
3 rosszullét
4. műszaki hiba
pillanatnyi figyelmetlenség, napsütés, meg a franc tudja magyarázkodás kihagyhatjuk.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
VALAMI LÁTHATÓSÁG NEM KÉNE A BRINGÁN, EMBER ???? MAJDNEM MEGHALTÁL!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ja most jön a tél ott is (hó,jég) 😄DD <#confused>#confused>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.05. 21:37:17
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Joggal vannak felháborodva. A csaj meg többet biztos nem ül motorra.
"Nulla tenaci invia est via"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem adnak elsőbbséget az emberek se autónak, se motornak, se tanknak. Ilyenek.
A cím is túlzó, "almost died", na ne vicceljünk már, mehettek vagy 30-al, a legrosszabb, ami történhetett volna, hogy a kocsi elsodorja őket és szereznek pár zúzódást.
A városban főleg robogóval közlekedek, nap mint nap kerülök hasonló szituációba.

-.-