37102
-
#28800 Azokra rá szoktam dudálni. Nem azzal van a bajom, hogy átteker, én is át szoktam, hanem hogy kiköveteli az elsőbbséget magának. -
#28799 A biciklisek idehaza is miért tekernek át a zebrán? Persze amikor nem 1x rájuk szóltam, hogy legközelebb nem fogok fékezni, akkor még nekik állt feljebb. -
Rev Hard #28798 Poroltó az minek.
-
#28797 Gyalogosok vs autósok, 6. rész (CCW) -
RealCián #28796 Tahóság: level 1000.
Elgázol két embert, az egyik meg is hal, de az első, hogy az összetört autója felett sajnálkozik.
-
#28795 http://i.imgur.com/0RxkXP8.gifv -
Rev Hard #28794
-
#28793 Nagyon egyetertek! Itt van verseny es nem arrol szol hogy x pole, y masodik, z harmadik idomeron. Aztan hogy hogynem a versenyt x nyeri a masodik y es a harmadik z. De a 7ik helyert volt ket elozes es valaki a boxban megelozte a masikat!
LoL a forma 1. -
#28792 2:55-től... meghaltam. :DD
-
#28791 Passz. Itt nincs semmi csak. Bőven 300 felett mennek egymás mellett akár 4en is centikre. Ez óriási koncentrációt igényel. Az oválnak megvannak a taktikái, hogy mikor érdemes előre menni, mikor nem. Nem ész nélkül mennek. Igen elveszik a gázt és vissza is váltanak, de ez minig szitáció függő, mint ahogy az is hogy egy ezred másodpercnyi kihagyás is vége ott csak a fal van. Minden manővenrnek jelentősége van, előre kell gondolikozni ott is és taktikázni. Nomeg ott van a pit. Őrület mik mennek ott. Nem az az agyon szabályzott libasorban óvatosan ( igaz sajnos több is a baleset a szerelőknél ), megy a versenyen folyamatosan is.
Persze akit nem érdekel ne erőltesse, de ha kicsit is érdekelne hogy mi a szépsége ennek a műfajnak akkor nézd meg ezt a futamot.
-
#28790 aztakurva :C -
#28789 De szerintem itt már ízlésről beszélgetünk, szóval nincs értelme vitázni. Van, aki élvezi azt, hogy 305-el előznek meg egy autót, ami 303.8-al megy, és ez tart 40 mp-ig, más meg mást szeret. Én nem nézek Nascar-t, golfot, 6 órás tenisz vagy sakk meccset sem, és imádok bringázni, de ha valaki átkapcsolná a TV-t a Tour de France-ra, letépném a kezeit. Mindezek ellenére elhiszem, hogy élvezik a Nascar-t, a golfot, teniszt, bringa vagy futóversenyt, ez az ő dolguk. Ilyenen nem kell összeveszni. Forma 1-re is ugye divat fikázódni, pedig sok élvezhető futam volt idén is. Pedig nem vagyok F1 fan egyáltalán. -
#28788 csak engem nem hat meg, hogy oválon mekkora az előzések száma?
az aztán nagyon izgalmas, hogy tőgázon vonatoznak, kanyarban még fékezni sem kell, csak felengedik a gázt, egyszer az egyik araszol el mellette szélárnyékból kivágódva, aztán szerepcsere. imádok minden szériát, főleg mikor rendes pályán mennek, de oválon max tíz perc, aztán dögunalom.
nálam az jelenti az izgalmas előzést, mikor több egyenesen-kanyaron át helyezkednek, keresik, fedezik az íveket, aztán beteszi, kifékezi, criss-cross, switchback, akármi... -
#28787 Egyértelműen a Nascar komolyabb, mint a qva unalmas és fos F1 -
#28786 "Colosseum" autókkal. Brutális lehet. -
Nyiri #28785 Szerintem nagyon látványos lehet élőben és attól hogy körbe körbe mennek még komoly teljesítmény. 300 fölött mennek centikre egymástól. Nagyon durva lehet -
#28784 Gyors, látványos, hangos, izgalmas. Balesetek sajnos vannak, amikor 200 mérföldnél 40 autó centikre egymás mellett megy, de óriásiak a versenyek is. Mondjuk én az Indycart preferálom, ahol oválon multkor történelmi verseny volt, annyi előzés és olyan szoros csata hogy rendesen a néző is leizzadt rajta, a pilóták pedig egyszerűen őrületnek nevezték az egészet, maguk is készek voltak azon hogy mit műveltek. Ez a lényege a technikai sportoknak! -
#28783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon Amerika ellenes vagy, mi ennek az oka? -
Stockbauer33 #28782 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom élvezik ezt a szarhalmazt a sok idiota amerikai -
Megúszta sérülés nélkül. -
#28780 http://i.imgur.com/n5uDgcW.gifv?wtf -
#28779 Biztos olvasták a szakértői elemzésemet. -
Rev Hard #28778 A lánglovagokon ezt is írják majdnem. Az oszlop dőlt a Civic -re. -
Rev Hard #28777 Balaton felé az egyik incidens a sok közül.
Mercedes hajtott Volkswagen hátuljába az M7-esen. -
#28776 Állatok. -
#28775 CCW - Road Rage 28 -
#28774 pf :D -
#28773 Ezen felül minden bizonnyal az oszlop szabálytalanul közlekedett, nagy sebességgel (a megengedettnél jóval nagyobbal), áttért a menetiránnyal szembeni sávba, és a szabályosan normál sebességgel közlekedő autóba rohant. -
Stockbauer33 #28772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.03. 20:12:46 -
Stockbauer33 #28771 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vékony lemezből csinált japán volt.Álltalában ilyennel jampiznak a csecsemő majmok(swift.civic stb) -
Rev Hard #28770 A fakivágással kapcsolatos történetből kiindulva szerintem a póznákat is el kéne rakni az út széléről mert életveszélyesek. Szerencsétlen biztos defektet kapott azt sodródás közben félbevágta az autót az oszlop. -
#28769 http://www.origo.hu/auto/20150703-teherauto-tarolta-le-a-gyalogosokat-a-zebran.html -
#28768 Azért na....nemtom hogy tudták túlélni, de qrvanagy mákjuk volt. Csóró 4gen Civic nem mai gyerek, de kitett magáért. -
Stockbauer33 #28767 http://index.hu/belfold/2015/07/03/csoda_hogy_megusztak_a_villanyoszlopra_tekeredett_auto_utasai/
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.03. 09:48:19 -
#28766 -
#28765 vótmá'?
Nordschleife HEAVY CRASH ROLLOVER VW Golf R32 Mk4
-
#28764 CCW motoros bukták közúton, versenypályán, vagy csak a vadonban, a Rékasi-baleset miatt amúgy is aktuális. -
#28763 az egyik igen ott markolássza a földet, a másik pedig a motorház maradványán élvezi a táj szépségeit... -
zritya #28762 ha jól láttam ott log a kocsi oldalán a fél faszi -
raptor22 #28761 Elég öngyilkos kinézete van.