29
Van Helsing
-
Anna Valerious #29 Én láttam a filmet többször is, sztem egész jó!
A játékról meg annyit, hogy AZ NAGYON COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
#28 Hát, a film az valami hihetetlenül borzalmas, gondolom, a játék is az... -
#27 magyarán egy nagy marhaság vót.... -
#26 Frankenstein kastélya azért volt erdélyben, mert Drakula odahozatta és abban dolgozott..
Drakulának pedig a kastélya szintén erdélyben volt, csak most éppen a csaj lakott benne...
a fagyos izé pedig nem az északi sarok volt, hanem egy fagyos világ és ott az a kastélya volt drakulának, amit számüzetése után épített/tetett -
#25 Mr Hide-ot után pont van, csak kihagytam. -
#24 Háát, a filmben Van Helsing a Vatikán 007-es ügynöke, megöli Mr.Hide-ot akit elküldenek Drakula meggyilkolására, aki finanszírozza Frankenstein kísérleteit. Később kiderül, hogy talán ő Gabriel arkangyal, ő ölte meg 400 ével a film előtt Drakulát, a Vatikán csecsemőként talált rá a templom lépcsőjén, kezén Drakula gyűrűjével, a filmben Vérferkassá válik, megöli újra Drakulát Vérfarkasként, és megmenti Frankenstein teremtményét. Hja, és Frankenstein kastélya van erdélyben, nem Drakuláé, az övé valahol az északi sarkon van, vagy hol. Nos ez a történet, ehez képest a Shrek maga a realitás. Viszont a látvány az ott van! -
#23 Hat nekem csodalatos aztan neked mi a izelesed azt nem tudom na. -
#22 Ezen nem tom mi a csodálatos. A Rune nevű 3-4 éves gammának volt ilyen a grafja kb. Akkor az jónak számított. Akkor... -
#21 Na na! a Grafika igenis csodalatos egy ket helyen es a jatekmenet is elvezheto! -
#20 Szerintem olyan mint a film maga... -
#19 az... -
#18 Egy újabb MESE játék... -
#17 En ma' majdnem a vegen jarok de kardom meg nem volt... -
#16 Én ugy halottam és olvastam hogy nem jön PC-re. -
#15 Szép nagy pofád van nekjed, látod... -
#14 -
#13 Azert szar a kocsoggyerek szerint mert ő mindent lefikáz.Mert egy kis szar csiter a gyerek. -
#12 Miért szar? -
#11 lol ebből a sz@rból játék is lesz -
#10 Azt miért? -
#9 a grafikája nem valami szép -
DePreSsZYo #8 Jobb is :D -
Takezó #7 egész szép, brá a filmet még nem láttam -
Roll #6 Mert nemsokára jön pc-re is. -
#5 Akkor miért nem a konzolban nyitottad? -
Roll #4 -
Roll #3 -
Roll #2
Az elöbb elszúrtam. -