1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • Luiprima
    Ez azt jelenti hogy a búvár tudásod nem megfelelő ahhoz hogy elkezdd ezt a küldetést. Még gyúrni kell rá.
  • szaboa
    van egy pálya ahol azt írja miután kijössz az ajtón:you need more practike underwater before you can start this mission,ez mit akar jelenteni?
  • szaboa
    a lényeg az,hogy szemből kell ráközelítve,miután kiszállnak a kocsiból,4 személyt kell lefotózni.
  • bobo11
    nem kijönni hanem nemjoneki ahogy lefotozom,pedig már ahogy a kocsiban ül ugyis lekaptap utána miután kiszállt akkor is,mi a szar van
    help
    üdv
  • Fefe
    Nem is fognak kijönni hanem mindegyiknek az arcát kell lefotózni.
  • bobo11
    SZIASZTOK
    felkell vennem valakit az ut szélén ,beszálni egy másik kocsiba elkell menni egy kisvárosi tetöre és onnan valakiket lefotozni,én lefotoztam de valamiért nemjoneki mi a baj
    légyszi
    üdv
  • g0llum
    Ha nem megy az angol használj szótárt. :)
  • MaYa The Bee
    Tudtatok hogy "a bandaval" is mehetettek kuldeteseket megcsinalni?
    Csak mielott elkezded toborozni kell par zoldrulhas embert
    R1 majd a felfele nyillal lehet toborozni

remelem valakinek azert ujjat mondtam :)
  • szaboa
    miért nem enged a küldetésbe,ahol a w-s küldetések vannak,amikor a bevezetőben a vak csávóval playstationözünk?azt írja valami még nem elég gyakorolni kell,de mit?
  • szaboa
    ja élve temetés.hi
  • Sephi
    Vagy rosszabb :DDDD
  • UNREG
    Azt hinné, valami építkező tanácsadás. :))
  • Sephi
    Ha valaki nem tudna mirol van szo most mekkorat nezne :DDDD
  • bobo11
    oké igy jolett
    köszönöm
  • UNREG
    A földgyaluval told a gödörbe, majd állj oda egy betonkeverővel.
  • bobo11
    sziasztok
    mit kell avval az emberrel cxsinálni aki egy épitkezésen a budiban van,és miután leromboltam a kis épületeket,
    légyszi valaki
    köszönöm
    üdv
  • Sephi
    Persze! Hagyd ki!
  • JohnnySmith
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szaboa
    az rc repülős küldetésnél valami jó tanácsot tudtok adni,mer az üzemanyag mindig kifogy mielőtt visszaérek?
  • UNREG
    Egy dolgot hiányolok, amikor keféljük Denise-t, akkor csak kivülről mutatják a házat és a nyögdécselést hallani.
    Pedig csinálhattak volna egy gombnyomogatós minijátékot a táncolóshoz hasonlóan, minél profibban nyomogatsz, annál jobban élvezne a csaj. Persze közben mutatnák...
  • UNREG
    Na igen, rég volt má'... :))
  • bobo11
    sikerült,most parasztfalván kombájnozok azt osztanak a földmüvesek vazzeg
    üdv
  • Sephi
    Pontosan.
  • Angyisz
    nem egészen így van.

1. ÖLD MEG a fickót, vagy a házban, vagy ha elmenekül menj utánna és a kocsiban.

2. És csak ezután FOTÓZD-le a HOLTTESTET
  • UNREG
    Be kell osonnod a házba és közelről lefotóznod. Ha sikerült, elmenekül a kocsijával, érd utól és öld meg.
  • bobo11
    sziasztok
    én egy erdöbe szivok,van ott egy faház benne egy manus és fbi-os emberek járöröznek,namost van egy fényképezöm azzal mit fotozzak és amikor a pali menekül egy autoval azt elkell kapni vagy mifene
    légyszi help
    köszönöm
    üdv
  • Sephi
    Ne meny kozel hozza!! Minnel kozelebb mentel hozza annal bisztosabb hogy meglat! Vard meg mig kiszal vagy valami!
  • szaboa
    S.O.S mit kell csinálni amikor követni kell a vonatot,majd kiszáll egy csávó,azt is követni kell majd taxiba száll,utána mi van?mert akkor mindig betelik a spook meter és failed lesz.
  • bobo11
    megvan
  • UNREG
    Nem lovit kell keresned, csak egy fogadóirodát.
  • bobo11
    okés igy már sikerült de a lovit nemtalálom,valami közelebbi info nincs?
    köszönöm
  • UNREG
    Hát, azt a "csillag" alakú nagy felüljárós autópálya kereszteződést tényleg nehéz eltéveszteni, én még nem tudtam megnézni, hogy tényleg ott van e, majd este sort kerítek rá.
  • UNREG
    Nem az életedtől függ, hogy teljesítetted a küldetést, lehet hogy az halt meg, akire neked kellene vigyáznod.
  • bobo11
    meg nemértem hogy még volt életem amikor bekel menni egy motelba és ott hemzsegnek a zsarug meg kint is és mikor kijövök és lövöm a rendöröket amikor menekülök kocsival a failid lett pedig még vot életem is ilyenkor mivan
    üdv
  • bobo11
    sziasztok
    hát énmég igy se találom ,valami közelebbit nemtudtok rola mondani,mivan még arra
    köszi
    üdv
  • Sephi
    Az az!!!

Az allat van ahogy josz Del-rol ejszaknak a kozepont fele. Menyel a csompont ala es megleled nem nehez!
  • UNREG
    És ha már itt tartunk, melyik a "legnagyobb kereszteződés", mert szerintem a város északi részén levő nagy autópálya csomópont az, de lehet hogy te meg másra gondolsz.
  • UNREG
    Mit hívsz központnak?
  • Sephi
    Ahogy josz a kozpontol a legnagyobb keresztezodes fele pont a kozepont elott van a hid allat. Nem nehez!
  • UNREG
    Segítsetek, hol lehet lovira fogadni?
    De ha lehet, részletesebben írjátok le annál, hogy "San Fierro legforgalmasabb kereszteződésénél", mert ilyen segítséget már kaptam, de ezzel nem sokra mentem. :))