1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#474 Ez azt jelenti hogy a búvár tudásod nem megfelelő ahhoz hogy elkezdd ezt a küldetést. Még gyúrni kell rá. -
szaboa #473 van egy pálya ahol azt írja miután kijössz az ajtón:you need more practike underwater before you can start this mission,ez mit akar jelenteni? -
szaboa #472 a lényeg az,hogy szemből kell ráközelítve,miután kiszállnak a kocsiból,4 személyt kell lefotózni. -
bobo11 #471 nem kijönni hanem nemjoneki ahogy lefotozom,pedig már ahogy a kocsiban ül ugyis lekaptap utána miután kiszállt akkor is,mi a szar van
help
üdv -
#470 Nem is fognak kijönni hanem mindegyiknek az arcát kell lefotózni. -
bobo11 #469 SZIASZTOK
felkell vennem valakit az ut szélén ,beszálni egy másik kocsiba elkell menni egy kisvárosi tetöre és onnan valakiket lefotozni,én lefotoztam de valamiért nemjoneki mi a baj
légyszi
üdv -
g0llum #468 Ha nem megy az angol használj szótárt. :) -
#467 Tudtatok hogy "a bandaval" is mehetettek kuldeteseket megcsinalni?
Csak mielott elkezded toborozni kell par zoldrulhas embert
R1 majd a felfele nyillal lehet toborozni
remelem valakinek azert ujjat mondtam :) -
szaboa #466 miért nem enged a küldetésbe,ahol a w-s küldetések vannak,amikor a bevezetőben a vak csávóval playstationözünk?azt írja valami még nem elég gyakorolni kell,de mit? -
szaboa #465 ja élve temetés.hi -
#464 Vagy rosszabb :DDDD -
#463 Azt hinné, valami építkező tanácsadás. :)) -
#462 Ha valaki nem tudna mirol van szo most mekkorat nezne :DDDD -
bobo11 #461 oké igy jolett
köszönöm -
#460 A földgyaluval told a gödörbe, majd állj oda egy betonkeverővel. -
bobo11 #459 sziasztok
mit kell avval az emberrel cxsinálni aki egy épitkezésen a budiban van,és miután leromboltam a kis épületeket,
légyszi valaki
köszönöm
üdv -
#458 Persze! Hagyd ki! -
#457 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
szaboa #456 az rc repülős küldetésnél valami jó tanácsot tudtok adni,mer az üzemanyag mindig kifogy mielőtt visszaérek? -
#455 Egy dolgot hiányolok, amikor keféljük Denise-t, akkor csak kivülről mutatják a házat és a nyögdécselést hallani.
Pedig csinálhattak volna egy gombnyomogatós minijátékot a táncolóshoz hasonlóan, minél profibban nyomogatsz, annál jobban élvezne a csaj. Persze közben mutatnák... -
#454 Na igen, rég volt má'... :)) -
bobo11 #453 sikerült,most parasztfalván kombájnozok azt osztanak a földmüvesek vazzeg
üdv -
#452 Pontosan. -
Angyisz #451 nem egészen így van.
1. ÖLD MEG a fickót, vagy a házban, vagy ha elmenekül menj utánna és a kocsiban.
2. És csak ezután FOTÓZD-le a HOLTTESTET -
#450 Be kell osonnod a házba és közelről lefotóznod. Ha sikerült, elmenekül a kocsijával, érd utól és öld meg. -
bobo11 #449 sziasztok
én egy erdöbe szivok,van ott egy faház benne egy manus és fbi-os emberek járöröznek,namost van egy fényképezöm azzal mit fotozzak és amikor a pali menekül egy autoval azt elkell kapni vagy mifene
légyszi help
köszönöm
üdv -
#448 Ne meny kozel hozza!! Minnel kozelebb mentel hozza annal bisztosabb hogy meglat! Vard meg mig kiszal vagy valami! -
szaboa #447 S.O.S mit kell csinálni amikor követni kell a vonatot,majd kiszáll egy csávó,azt is követni kell majd taxiba száll,utána mi van?mert akkor mindig betelik a spook meter és failed lesz. -
bobo11 #446 megvan -
#445 Nem lovit kell keresned, csak egy fogadóirodát. -
bobo11 #444 okés igy már sikerült de a lovit nemtalálom,valami közelebbi info nincs?
köszönöm -
#443 Hát, azt a "csillag" alakú nagy felüljárós autópálya kereszteződést tényleg nehéz eltéveszteni, én még nem tudtam megnézni, hogy tényleg ott van e, majd este sort kerítek rá. -
#442 Nem az életedtől függ, hogy teljesítetted a küldetést, lehet hogy az halt meg, akire neked kellene vigyáznod. -
bobo11 #441 meg nemértem hogy még volt életem amikor bekel menni egy motelba és ott hemzsegnek a zsarug meg kint is és mikor kijövök és lövöm a rendöröket amikor menekülök kocsival a failid lett pedig még vot életem is ilyenkor mivan
üdv -
bobo11 #440 sziasztok
hát énmég igy se találom ,valami közelebbit nemtudtok rola mondani,mivan még arra
köszi
üdv -
#439 Az az!!!
Az allat van ahogy josz Del-rol ejszaknak a kozepont fele. Menyel a csompont ala es megleled nem nehez! -
#438 És ha már itt tartunk, melyik a "legnagyobb kereszteződés", mert szerintem a város északi részén levő nagy autópálya csomópont az, de lehet hogy te meg másra gondolsz. -
#437 Mit hívsz központnak? -
#436 Ahogy josz a kozpontol a legnagyobb keresztezodes fele pont a kozepont elott van a hid allat. Nem nehez! -
#435 Segítsetek, hol lehet lovira fogadni?
De ha lehet, részletesebben írjátok le annál, hogy "San Fierro legforgalmasabb kereszteződésénél", mert ilyen segítséget már kaptam, de ezzel nem sokra mentem. :))