38
-
Wing Rockling #38 Két grafkártya lesz benne? Voodoo2 meg nVidia Riva TNT2? -
#34 hát már csak az a kérdés ki látott Voodoo 5500 at ? elvileg 5 chip volt rajta :D és fél méter hosszú volt :D -
Steroid #33 Volt 12 megás vodoo 2 és nagyon állat volt imádtam azóta is a falon van :DD -
#27 en lattam ilyet mukodes kozben, havernal vendegeskedett az egyik 12 megas voodoo2( a masik a sajatja volt).
korbealltuk a gepet es... sok jatek nem ment vele :)
de ami ment az az akkor meg elerhetetlennek latszo 1024x768ban, iszonyat sebesseggel !! :D
a csucs a deathkarz volt, az eszement jol is nezett ki es nagyon gyors is volt. a mai napig etalon game szvsz :) -
_Vegeta_ #22 Figyeljetek 5ev mulva majd az lesz h 3proc a gepben, es 4gpu a slotokban. :> -
_Vegeta_ #21 SLI az fasza vot. Nekem mondjuk csak 1 v2-re vot penzem, de akkoriban az is kaszalt 1000L. ;) -
#19 Tényleg? És mióta elavult szar a 9800? Amióta van újabb? Szépen vagyunk... :-D -
#17 Vagy melyik cégnek a leányvállalata.. -
#16 Nem hiszem, hogy itt problema lenne a grafikus kartyak kerdese.
Eddig is szereltek ossze mindket ceg kartyaival gepeket ezutan is fognak.
Nem hiszem, hogy az uzletnek jot tenne, ha csak az egyik ceg kartyajat hasznalnak a masikat meg nem.
Majd meglatjuk melyik ceg fog tobbet csusztatni az Alienware zsebebe :) -
#14 Ha jól emlékszem a Voodoo SLI-nél úgy ment, hogy az egyik képsort az egyik kártya, a következőt meg a másik számolta párhuzamosan. Vagyis a két kártya (elvileg) dupla teljesítményt jelentett. -
#11 asszem ott soronként ment a buli ... -
Cat #10 itt egy kép a kicsikéről:
http://www.gizmodo.com/archives/images/e32004/alienware_video_array.jpg -
#9 Hát rajta, lehet hogy a 2db AGP-vel volt eddig gond. -
Yfel #6 Allat... biztos jol megy rajta az Excel :o)))
Y -
davos80 #5 Ja, olyan mint a két egybekötött Vudu kettő : Néhol gyorsabb volt mint a Vudu három. -
#4 Ember, most a számítási teljesítményről van szó, érted? :) -
#3 De ennek csak kettő vagy annál több monitor használatával van értelme, nem? Vagy 1 monitor 2 kábelről és a képet 1-1pixelenként osztják el a kártyák közt? -
#2 loál -
#1 Már lehet tudni régen, hogy az ATI és nVidia kártyák megférnek majd egymás mellett itt...