Mien volt a mai napod ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
War. War never changes.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
War. War never changes.
War. War never changes.
az meglehet...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN
ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN ISTEN
és még enyhe is voltam :)
Nekem lazitos voltõ, semmit nem csináltam : )
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
sztem este meegint esni fog :-/

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
nekem jó eddig

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
az hogy én ugrálnék egyedül az nem lenne poén, le se szarnának a népek!
De ha mindenki meztelenül ugrálna a kocsik tetején szerte a városban, én sem lennék rest megszabadulni a ruháim békjóitól, s önfeledten meztelenül ugrálni a szomszédokkal a kocsi tetjén...
És a városban amerre mennénk (illetve ugrálnánk) minden kocsi tetjén legalább 1 meztelen ember ugrálna, cseszve az elbaszott világ össszes gondjára!
Ez aféle utópia!
Az ötletet egy pincér csaj adta, annó 1,5 éve a Körtéren a Pizzériából asszem, vagy a kínai kajáldából az 1ik pincér pina kijött, majd fölmászott 1 kocsi tetjére, és benyomta a sztrippet!
Full meztelenül táncolt a merga tetjén, vagy fél órán át!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Itt a lehetõség

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De amikor az ember arra vetemedik, hogy jégkockát gyártson, az már a vég!
Amúgy télleg gáz hogy ilyen tré a mûsor, útálom az ünnepi adásokat, mindenhol idióta gyerekfilmeket nyomnak.
Legalább a Viasat nem változtat soha!
Nekem nem volt rossz, csak olvasgattam meg tv-ztem. Az olimpián kívül SEMMI, de tényleg SEMMI nincs a tvben. Nagyon gáz.
Egyszerûen a világon semmi sem történt.
Láttam a Ponyvaregényt 1,5X és a Terminátor kettõt is.
A faszom kivan már!
Komolyan!
Legszívesebben kimennék az utcára meztelenül és ugrálnék a kocsik tetjén, csak TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI!!!
Egyszerûen nincs semmi amit tehetnék, már mindent megcsináltam korábban, füvetnyírtam, takarítottam, megjavítottam 1 hangfalat, locsoltam a fákat, összeszereltem a nagyi új éjjeliszekrényét, készítettem külömbözõ ízesítésû jégkockákat...!!!
De vége, ez a hét kifújt, remélem a következõ tartalmasabb lesz...és sorry hogy ezzel untatlak titeket!
Nagyon szuper hogy kifizetem és még azután is megy a letöltés!!!!!!!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
mindenki baszik válaszolni
Szal, nagyon jó a napom idáig