Mien volt a mai napod ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piros mogyi
Ma jól indult a napom, majd kimentünk Veresegyházára - út közben rámosolyogtam minden kalauzra - megnézni a medveotthont. Este meg borfesztiválon voltunk. Az élet szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne etesd a trollt!

Fido4life
Ma megyünk a csíra kilóméteres utcabálra..

ma tényleg elé rossz napom volt..

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

banok
szar

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

igen uj..

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

reggelek ó a szájba baszott reggelek, meg a metró ahol a 70 es nyanya egy NHL-es kamikaze hokis erejével masírozik az ülõhelye felé természetesen rajtam kersztül de ezt csak az ellenõrök koronázzák meg miután törzs vendéggé tettek az akácfa utcába,utána a busz röfögõs csöves illata hinti be a napom mint egy rózsa szín lepel ami kelemetlen dolgokat leplez és még mindig nem léptem át az iskola öreg kapuit aminek bebocsátása után újab finom dolgok történnek...
...asszem eleget szartam meg különbenis...<#gonosz3>

Tragikus

curse the stars with vertigo!

Fido4life
Én mingyárt megyek az évnyitóra..😊

piros mogyi
A mai napomból még hiányzik valami...

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Nekem jó volt. Reggel jól indult és este sikerült egész jól befesteni a hajamat.

Ne etesd a trollt!

Fido4life
jó logó

átlagos

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Unalmas és naon rossz, mert az a tudat van bennem hogy itt a suli<#szomoru1>
Fido4life
Én most keltem, és megint egy tanulás nélküli, fejfájós nap lestz..

Annakin
nekem eddig jó volt😊 most van 08:16

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Zetorg
az egész hét szar
hétvége talán jó lesz

Fido4life
és az jó ?

B@dsector
48óra alatt 3 órát aludtam <#bdead>
szar
Fido4life
zsír szar

Eddig sirály napom van remélem nem fog romlani. <#vigyor2>

Annakin
hát..eccer fenn,aztán zuhanás😞a tennap botrányosra sikeredett<#falbav>

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Fido4life
Az enyémet se mondhatni szarnak ! 😊

Annakin
<#integet2>nagyon jó napom volt a mai<#vigyor4>

Fido4life
Útban a nagyinál tartott születési bulioba, elütött egy autó.. <#idiota>

kulabácsi
nah ez a topik is meghallt!! pedig el akartam mondani h iszonyat szar volt a mai napos is!! meg a többi is!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kulabácsi
hát qrva szar!! de majd holnap jól bebaszunk, azt elfeledjük bánatainkat egy darabig vazz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

bigfoot
nagyon jó😊
tegnap este kocsmázás majd hajnali 5ig partyztunk,utánna csövezés 9ig,9kor suli ott 3 órás zh
most pedig itthon full kómásan

kurvaszar. és még hat órán keresztül az is marad.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Lazarus
Mint az összes többi munkanap
daeemoon
nem a best :/

Rage47
tényleg segit. én pl egy csomo(9évad) stargate-t néztem nyáron, s minden hallgatásos bigyot megértek angolórán azóta.
pajti
fos <#boxer>

kenderke
nagyrészt szar, mer baromira fáj a fejem, de kajálás közbe szétröhögtük az agyunkat

goagoagoa! infected mushroom!

flippy
mien volt a napom?? HOSSZÚÚÚ.........

vaaa
mét mibaj.

hi

rundll32
elõre tudom szar vizsgázni fogok de a remény hal megy utojára remélem csak átmegyek de szándékomban van tanulni, ma most éjjel tehát így se, ugy se lessz full exta ez a nap.

Nezz sok sorozatot angolul. 😛

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Egész jó csak holnap angol doga és abszolút nem tudok semmit!!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Kontrakcio
szar

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

elég xar

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

marsu
nagyon fárasztó
semmi különös ollan volt mint a többi nap melo ezerrel....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Elmaradt a kornyezettudomanyi alapismeretek, szal heppi 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

jazzy
Faradt vagyok 😞
bogyoka
borzalmas <#wilting>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

aeris
nem jó

Frank99
Király.
Egész du. horgásztam, úgy 15 kg keszeget fogtam Vonyarcon.
Most végeztem a harmada pucolásával, a többit elajándékoztam....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CLINT EASTWOOD9
Jó is unalmas is keverve mindkettõ

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Gabesz amd64
eddig unalmas

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate