Mien volt a mai napod ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne etesd a trollt!
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
...asszem eleget szartam meg különbenis...<#gonosz3>#gonosz3>
curse the stars with vertigo!
Ne etesd a trollt!
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tegnap este kocsmázás majd hajnali 5ig partyztunk,utánna csövezés 9ig,9kor suli ott 3 órás zh
most pedig itthon full kómásan
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
goagoagoa! infected mushroom!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Egész du. horgásztam, úgy 15 kg keszeget fogtam Vonyarcon.
Most végeztem a harmada pucolásával, a többit elajándékoztam....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!