Mien volt a mai napod ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost cb
nekem az eleje volt jó. Az elsõ 13 óra (alvás 😄)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

MIMACSKA
Szarul kezdõdött de most már sirály

www.extragyongy.hu

Aquir
monoton dettó

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ghost cb
Hát elég unalmas.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

PResident Evil
lol proletár ! 😄

LSL
Én padlót fogtam mikor a máskor 2es fizika dogára 4est kaptam. Plusz a négy magyar jegy összesen ér 2 pontot a tovább tanulásban. Mondjuk törire rá kéne hajtani, ha már megadta az ötöst évvégén

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL
Azt mondtam a töri gépen van csak meg. Na jó délelõtt porszívóztam. Csak h hagyjanak tanulni

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PResident Evil
hát én se sokat... csak most a családi béke miatt muszáj beveztnem napi 2-3 óra kényszertanulást.

En meg semmit sem tanultam 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PResident Evil
nekem frankó volt... csak az az erõltetett tanulás nem kéne nap mint nap. meg a stressz !

Kozleleg az utolso probatetel... kiba szar... 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PResident Evil
házs mé ?

Match
most már borzalmas...
unalmas, szar mocsok....
utálok mindent....

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
mekkvaty! 😄

FtranX
irc.quakenet.org

#tactical-ops.hu

😄

PResident Evil
nekem is !

PResident Evil
bazzegh örültem volna ha megosztod hol 😄DD

FtranX
fekete rulez!

FtranX
fent

PResident Evil
mircen fentvagy, bátya ?

PResident Evil
huhh... egyik vállig érõ fekete, másik rövid vörös...

FtranX

és mijenek? szõkék, barnák, feketék?

PResident Evil
jahj bocsásson meg az Esztike hogy kiahgyatm.. helyesbítek: két jánnyal 😄

FtranX

PResident Evil
há mer mekismerkettem egy jányal ! 😄

FtranX
miért?

PResident Evil
mais kurvajó napom volt 😄DD

The Garrett
ezért kell norton ghost.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Scholes18
akkor mégse volt egy túl jó nap.

Glory Glory Man United!!

[HUN]PAStheLoD
ma egy jó nap volt , reggel felkeltem 6kor , megnéztem a kacsameséket a RTLKlubbon , elmentem iskolába 7:45kor 8:01tõl 8:50ig földrajz záróvizsga , 9:00tõl 9:45ig kémia záróvizsga , utána 1 fizika lett volna helyette elmentünk boltba új alaplap meg proci .. végülis még pár óra suliban , hazajövök gép szétkap ... összerak .. minden ok , új windóz , sp1 tûzfal windózupdét driverek minden nagyon szép és jó ... aztán a windózupdét után reb00t .. windóz bootol bejön ... háttér látom tölti a sok szarját .. 1x csak KATT és sötét monitor GÉM ÓVER ... mint utóbb kiderült (kb.10 percel ezelõtt , csökkentett módban kikapcsoltam a Messenger-t ) elindult automatán a windóz messzendzser és amikor azt betöltötte a win, hát úgy hazavágja magát hogy azér már 1 békel nóbeldíj jár hogy még minden kacat ép itt (monitor, bill.. egér)

na ezután kezdek megnyugodni ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ghost cb
Elég uncsi, meg veszekedés csajommal, szoval, kihagyhattam volna... Holnap is szar lesz.

szacsi
mék mindig szar
bár már nem olyan büdös...

:-O http://www.ashes.hu O-:

glillu
ááálat😊

A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Narancs
laza

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

wizy
semmi különös

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Glpetyus
tré

PResident Evil
kiráááááááááááááááááááály....

szacsi
szár vót

:-O http://www.ashes.hu O-:

bogyoka
Hhúú, még elég jól állsz úgy látom - vagy már ülsz -, mert nem kevered össze a betûket még.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka

The Garrett
MA tökjó volt . 9 kor városba be. Ajándék megvesz kocsmába be. Kocsmából ki suliba be. Suliból ki kocsmába vissza.
és már fél3 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

shaba23
bogyoka
t idáig borzasztó volt, mert elment az épületben, és egyben az irodába is az áram, legalább 1 órán át nem is volt, de fõnök sem, tehát szenvedtem, hogy nem tudok netezni. Aztán örömmel láttam,hogy a neonok felgyúlnak, széles mosolyommal a géphez közelítettem, és megállapítottam, hogy pont ezen a részen nem jött vissza az áram, ahol a gépem és a nyomtatóm üzemel. A többi irodában visszatért az áram, csak hozzám nem. Telefonálgatás jobbra-balra, rohangálás le-fel, ez 2 emelet, + 2 emelet vissza, intézkedtem. És végül, fél óra után, áram megérkezett.
Ez másfél óra áramtalanság volt összesen. Aztán még van egy fél nap, nem tudom mi lesz még.

shaba23
most jött két ember és bekötöttek +53 csatornát, köztük az écsbíót is... oszt most nemtom mivan😊
PResident Evil
bazzegh te gyúrós vagy ? miért gépezel ?

FtranX
hát a mai napon eddig jó volt, mert csak jáccottam 😄

PResident Evil
ok, csá

Match
figy, írj te mert nekem holnap reggel meló és nmennem kell aludni
bye

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

PResident Evil
írjál garrettnek sg-n !

PResident Evil
oksa akkor dél körül a bláthynál a megállóban... más jön ?