Ulead Media Studio Pro 7.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
avisplit, de a kérdésednek nem itt van a helye. van általános segítségkérõ topic ezen a részlegen belül ( Segítséget kérek címmel )
by
by
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elõször vagyok ezen az oldalon és azt szeretném kérdezni, hogy vannak olyan divx-es filmjeim ami 1,30 GB-nál hosszabbak. Ki szeretném írni cd-re de nem tudom milyen programmal lehetne ketté vágni.
Ha tudtok kérem segítsetek, lehetõleg kezdõknek való és ha lehet magyar nyelvû progit szeretnék. Köszönöm elõre is.
Segítséget szeretnék kérni. Elõször vagyok ezen az oldalon és azt szeretném kérdezni, hogy vannak olyan divx-es filmjeim ami 1,30 GB-nál hosszabbak. Ki szeretném írni cd-re de nem tudom milyen programmal lehetne ketté vágni.
Ha tudtok kérem segítsetek, lehetõleg kezdõknek való és ha lehet magyar nyelvû progit szeretnék. Köszönöm elõre is.
Ha a program nem indul el, akkor az nem hiszem hogy codec probléma lenne. Nem tudom mik a progi elõfeltételei pl (XP és SP2), ha ez nincs meg, akkor azt pótold. Vannak még egész jó szerkesztõprogik amik elterjedtebbek ennél, Pl Vegas, Adobe Premiere.
A 7.0-ás és azelõtt verziókkal voltak gondok, az Xvidet nem nagyon szerette ( 2 menetes tömörítésnél, a második menetben nem ismerte fel az elemzés logfilet ), énis emiatt pártoltam át. De ha a 8 már tudja, akkor megnézem.
A codec pakkot meg felejtsd el de gyorsan!
Sok gondot okozhat, sokszor összeakadnak másokkal. FFDSHOW-t, Xvid-et, MJPEG- codecet tegyél fel külön, ezekkel már mindent meg tudsz csinálni, nézni..
A 7.0-ás és azelõtt verziókkal voltak gondok, az Xvidet nem nagyon szerette ( 2 menetes tömörítésnél, a második menetben nem ismerte fel az elemzés logfilet ), énis emiatt pártoltam át. De ha a 8 már tudja, akkor megnézem.
A codec pakkot meg felejtsd el de gyorsan!
Sok gondot okozhat, sokszor összeakadnak másokkal. FFDSHOW-t, Xvid-et, MJPEG- codecet tegyél fel külön, ezekkel már mindent meg tudsz csinálni, nézni..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
volna probléma, hogy a progi eccerûen nem akar elindulni nem tudom miért!
Friss install és persze, hogy nekem van vele problémám. Egyébként a 8.0-ás verzijóról van most szó. Nagyon jó progi az egyik legprofibb szerintem, de ha vki tud jobbat szóljon! Szerintem kodek probléma lesz, de már megint nem tudom melyik okozza a hibát... Legfrissebb ACEMega packot raktam fel, de erre em játszott le wmv-ket, mire felraktam a K-Lite-ot is és most rendben van. A GIF Animator összebalhézott a 3ivx cucccal szóval az nincs fennt a gépen egyedül asszem... szóval ha tudtok segíteni akkor plz, ha meg nem akkor el kell kezdenem egyenként visszainstallálgatni a kodekeket....<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Friss install és persze, hogy nekem van vele problémám. Egyébként a 8.0-ás verzijóról van most szó. Nagyon jó progi az egyik legprofibb szerintem, de ha vki tud jobbat szóljon! Szerintem kodek probléma lesz, de már megint nem tudom melyik okozza a hibát... Legfrissebb ACEMega packot raktam fel, de erre em játszott le wmv-ket, mire felraktam a K-Lite-ot is és most rendben van. A GIF Animator összebalhézott a 3ivx cucccal szóval az nincs fennt a gépen egyedül asszem... szóval ha tudtok segíteni akkor plz, ha meg nem akkor el kell kezdenem egyenként visszainstallálgatni a kodekeket....<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ja, beimportálás megy, meg már lassitottam is le filmet, aztán ugy mentettem el, mer utána movie makerben összeraktuk :)
akkor kezdjük a másik oldalról. mit tudsz benne csinálni?
filmet beimportálni, szerkeszteni, effektet rányomni, hangsávokat állítgatni, és letömöríteni ?
filmet beimportálni, szerkeszteni, effektet rányomni, hangsávokat állítgatni, és letömöríteni ?
*hihi ** *
nekem mindegy, csak semmit nem tudok a progirol, talán hogy mi micsoda , mer nem vagyok olyan jo angolos
már használtam egyszer kétszer, de még annó az 5.5 öst többször. Ja és sztem simán jobb mint a premiere.
szal melyik része érdekelne?
szal melyik része érdekelne?
*hihi ** *
hát még csak most szereztem meg, eddig winxp movie maker-el csináltuk a videoinkat, de ez tele van effektekkel és még azt sem tudom hogy mi micsoda, legalább van normális lassitás benne :)
azért is kérdezgetek hogy ki tud vmit erröl :)
azért is kérdezgetek hogy ki tud vmit erröl :)
na mivan? senki nem szokott videokat csinálni????
ismeri vki ezt a progit?
vki szokott házilag filmet csinálni? akár játékból, ingame stb..
vki szokott házilag filmet csinálni? akár játékból, ingame stb..