E3: Need for Speed Underground 2 bemutató
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fontos lenne... Tambalazs
http://ady92.uw.hu/
http://ady92.uw.hu/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
amúgy nekem is bejött
bár single-ben sosem játszom
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
már nem emléxem a lényeg hogy pályánként eltérõt lehetett setupolni és nem feltétlen a legdrágább volt a jobb
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
meg igazán átvehetnék a törésmodellt is.
Meg most már lehetne vmi értelme a pénznek is.
az a piros "nem tom" milyen mazda meg rx8... mellesleg tényleg rá van írva a hátuljára csókolom. lol
tuning mászterek csak így tovább😄DDDD
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
mert szerintem nem az 5ös széria és nem is rx
(aztán vagy összejött vagy nem)
multiban viszont szerencsére nincs traffic, csak a knockout hiányzik😞
UI.: a képeken nincs(remélem nem is lessz) forgalom, mert a tököm kivolt mikor végre sikeresen bevettem egy kib*szott kanyart és a gép letesz egy teherautót-> felesek benne-> elsõ helyrõl 3.-ra esek vissza. Jajj...ha visszagondolok milyen szép szavak hagyták el a számat😊
Viszont lehetne több videó, esetleg primitív FPS mód hogy járkálj ki-be a garázsokba megbeszélni a tuningbeszerelést.
2 nem tom te merre pattantál le mert ha fent van a patch akkor vagy kitéped a földbõl tempóveszteséggel a táblát, vagy frontál és nem mégy sehova, nem hogy lepattanj
az AI-ról meg annyit, hogy ekkora tempó mellett, meg ha van egy jól lökdösõdõ ember, akkor ha napkeltétõl nyugtáig dolgoztak volna az AI-n akkor sem lehetne jó AI-t csinálni
a paradicsomszószról meg annyit, hogy még így is ott lehet õket hagyni, ha meg nem lenne akkor meg azon lézengenétek, hogy milyen lassúú
tükrözõdésrõl annyit hogy tiltható
multiban viszont szerintem nagyon jó;
épp ezért tetszik nagyon hogy itt fikázzátok, de játszottatok egyáltalán multiban vele?
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
es a ketto nekem igy kepekrol eszmeletlen tetszik!! foleg az a 350 z😊
Ott telt be a pohar, mikor megyek 200-zal, nekimegyek egy kozlekedesi tablanak es lepattanok rola. 😄D De szarrrr
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nfsu elég volt kb 2 hétig nekem, aztán szia. viszont jó lesz az nfsu2 fórum😊)) eddig a tuning "szakértõk" okoskodtak, most meg majd a hifi "zsenik" villogtatják "tudásukat"😄D
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Nyersz, megveszed, nyersz és elunod....
de azért várom...
Adják csak ki egy évente, mindig kicsit csiszolgatva rajta, így is jó, legalább mindig ad vmi. újjat.
Majd, ha kész a játék megveszem, úgy kb. 4-5 év múlva az NFS-Ug. 5-öt eredetiben, addig én is csak tesztelem az éves update-eket GAMEZ-ként.
LOL
Vagy kanyarba fordulás = mandíner?
A Colin 4-et meg ne hozd fel példának, mert azt is elszúrták... A Colin 2 messze jobb multirésszel rendelkezett...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!