59
Get your hands up people!!!
-
#59 Rico Bass távozása után már nem volt az igazi
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2017.06.26. 19:05:12 -
SL #58 Until The End címen új Vinyl-t adnak ki idén -
#57 Master Blaster - Come Clean (Retro Version)-Italo
Master Blaster - Come Clean (Electro mix)
Master Blaster - Come Clean (Megastylez remix) -
#56 Hamarosan jön a Come Clean c. számuk! -
#55 link jöhet priviben, thx :) -
#54 én szeretem -
S8DJ #53 nem szereti senki a Master Blaster-t? -
S8DJ #52 ha kértek letöltési linket akkor itt jelezzétek és elküldöm pm-ben -
S8DJ #51 Master Blaster - Everywhere !!!! -
S8DJ #50 mi a hivatalos honlapjuk? -
ktomi22 #49 fel kéne dobni ezt a topicot.. naon jok a zenéik.. -
#48 Hmm, van 2 új számuk + azok remixei.
Can Delight (My Mine feldolgozás)
Walking In Memphis (Cher feldolgozás)
Az első nagyon üt! :) -
#47 Na, Rico Bass kiválása után kb. be is fejeződött a "karrierjük". Pedig az átlag gagyinál jobbak voltak... -
#46 Hehe, kijött az új sláger - megint eg feldolgozás - ki gondolta volna? :)
Since You've Been Gone -
#45 de milyen sulyos lenne ha igy élö felvételbe odamondanám neki h : timo jo volt a cucc amit adtam neked? eheheh -
#44 jajah... -
Garfield #43 De bazze, itt a nagy lehetőség:
Élő Viva TV felvétel Timóval!!! -
#42 Lehet, hogy a Master Blaster formáció kommersz, de a 3 (most már csak 2) DJ, akikből áll a csapat, amúgy szvsz elég jó techno zenét nyom. -
#41 hat ilyen dolgok megtörténhetnek hogy játszik 2 iszonyat jo progi dj a playbe akik honapokig egy árva forintot nem kaptak azé h játszottak + amikor egy más stilusu buliba el akarnak jönni kijelentik h nekik is szépen belépöt kell fizetni stb. szal a tulaj ilyen szinten lenéz bárkit... -
#40 hallod nagyon komoly partyk szoktak lenni ott techno,prog,trance stilusokban. csak a tulaj meg a szervezocsapat azok elég nagy tajparasztok. ilyen kommerszebb party amugy mostanába nem jellemezö naon régen voltak ilyen naksik meg hasonlok -
OPM #39 :DDD
amúgy olyan színvolnalas hely? -
#38 ne égessé már köszi! nekem a play a törzshelyem mivel 10 percre lakok töle, de ez gááz. -
OPM #37
-
#36 dial my number -
zsilike #35 nem értelek. -
OPM #34 wobinich? -
zsilike #33 HI!AQUASKY kiado 5-ös!!!!egyik legjobb breakbeat kiado,MB sulyosan yo!!!Breakbeat forever -
#32 Dial My Number egész jó lett. Végre van benne valami ének szerű dolog is :) -
#31 ugyehogy... -
#30 éN BOGYÓ NÉLKÜL IS RÁZOM, HISZEN bÉTÓVEN A ZENE mÓCÁRTYA. -
#29 nem kizárt..:D -
Phat Smoker #28 rasztapaszta masztablaszta -
#27 sztem ket bogyo utan te meg beethovenre is raznad:D -
#26 ja talán 5-6 tekila meg 2-3 sör után.. de még akkorse biztos :PP -
#25 A remixek jók (Klubbingman, Jens O..), de az original nagy rakás szar, de parizer-t idézem:(discoban)bulizni lehet rá -
#24 hm... rendben. igazából nem értek hozzá, úgyhogy Rátok bízom! -
#23 Tudod a te (ti) stílusodban is vannak kontárok biztos, őket te se csípnéd, mi így vagyunk ezekkel. -
#22 hm. én teljesen más zenei körökben mozgok, mégis néha (két - három havonta egyszer) pár barátom elcibál diszkóba, és ott szokott menni ez is. őszinte leszek: bulizni lehet rá... még így is, hogy egyáltalán nem hallgatok ilyen tipusu muzsikát. -
#21 ez kicsit félreérthető. -
#20 maszterbaszter