Tekken 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*meccs
Üdv, az elsõ kérdésedre nem tudom a választ, de valahol le van itt is írva, azt hiszem. A második kérdésedre pedig: próbáld a story módot minél több karival végig vinni, és akkor beadja a többit is. Devil Jin-t pedig 200 lejátszott mets, vagy a devil within véghezvitelével kaphatod meg.
hello!
most vettem nemrég meg eme becses játékot! 😊 s volna egy két kérdésem! remélem nem halt még ki eme hely! 😊
elsõ: a a játékosok nehézségi szintjeinek a sorrendje kellene, mert mesterig értem, de onnan már kicsit kusza! 😊
második: a kérdõjelek helyére hogy lehet karaktereket szerezni? kettõ valahogy megvan, a kengurú meg egy lány! köszi szépen! 😊
most vettem nemrég meg eme becses játékot! 😊 s volna egy két kérdésem! remélem nem halt még ki eme hely! 😊
elsõ: a a játékosok nehézségi szintjeinek a sorrendje kellene, mert mesterig értem, de onnan már kicsit kusza! 😊
második: a kérdõjelek helyére hogy lehet karaktereket szerezni? kettõ valahogy megvan, a kengurú meg egy lány! köszi szépen! 😊
A japán játéktermi verzió volt olyan, amit hálózatba lehetett kötni.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
nem igaz.kamu az egész.ezeket a neveket alapból a csinálók írogatták bele a játékba.
Hali.
Most nyomatom ezerrel a tekkent, és az tényleg igaz, hogy arcade-n a netre csatlakozik? Mert itt olvastam, hogy azt írta pár ember, de máshol meg nem hallottam róla, mivel, ha játszok néha látok pár - elég érdekes nevû - játékost. Pl, hogy azzal végzõdik a neve, hogy <ITA>, vagy hogy .
Most nyomatom ezerrel a tekkent, és az tényleg igaz, hogy arcade-n a netre csatlakozik? Mert itt olvastam, hogy azt írta pár ember, de máshol meg nem hallottam róla, mivel, ha játszok néha látok pár - elég érdekes nevû - játékost. Pl, hogy azzal végzõdik a neve, hogy <ITA>, vagy hogy
Aham, köszi!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Hali!
Bocs a tudatlanságomért, de most lesz Xbox 360-am, és azt kérdezném, hogy ez a legújabb Tekken?
Bocs a tudatlanságomért, de most lesz Xbox 360-am, és azt kérdezném, hogy ez a legújabb Tekken?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Sziasztok, akit érdekelne egy Tekkenes, fórum alapú szerepjáték, és esetleg szívesen belebújna egy hivatalos vagy egyedileg kreált saját karakter bõrébe, az látogasson el ide: www.armleg.com/huntekkenrpg. Mindenkit várunk szeretettel ^^
Hát sztem senki! Tudtommal nem adtak ki cheateket a játékhoz😄 Inkább nyomd ki a gamet úgy sokkal jobb lesz játszani az új karakterekkel hogy megküzdöttél értük 😛😉
Sziasztok tudna valaki csalást adni a tekken 5-höz?
köszi szépen! 😊 csak azért kérdeztem mert láttam 1 képen hogy jinpacihi ember formájában küzd.
Nem játszható karakter
Kizárólag Action Replay, Codebreaker meg hasonló csalóprogikkal lehet elõhozni
Kizárólag Action Replay, Codebreaker meg hasonló csalóprogikkal lehet elõhozni
PSN ID.: Beegabor
Nem tudjátok hogy lehet megszerezni a gaméban Jinpachit?XD már mindent megcsináltam de nem adja meg!
kössz
hi
eddig minden mukodott a tekken 5 be, es egyszercsak latom h nem lehet vs battle-t nyomni, az osszes tobbi opcio mukodik csak a vs battle szurke es nem lehet ramenni..
mitol lehet ez?
eddig minden mukodott a tekken 5 be, es egyszercsak latom h nem lehet vs battle-t nyomni, az osszes tobbi opcio mukodik csak a vs battle szurke es nem lehet ramenni..
mitol lehet ez?
Én ilyet hallottam: Lei mozgását Jackie Chan, Law-ét pedig Bruce Lee mozdulatai alapján alkották.
Gon pedig (a kis dinó a 3as részbõl) vmi mesébõl való.
Gon pedig (a kis dinó a 3as részbõl) vmi mesébõl való.
Azért kéne amúgy, mert letöltöttem és nem képfájlba volt, hanem simán csak egy mappába a fájlok és azokat írtam fel DVD-re, de nem mûködik. Valószínüleg az a baja hogy nem az a neve a lemeznek mint eredetileg , szóval nagyon örülnék ha valaki megnézné nekem
aki elolvassa fasz
Nagyon megköszönném ha valaki megcsinálná nekem a következõ dolgot:
Egy mûködõ TEKKEN5 dvd-t tegyen be valaki légyszi a számítógépébe és írja meg nekem, hogy mi a lemeznek a neve (tehát amit a sajátgépbe belépve látunk)
THX
Egy mûködõ TEKKEN5 dvd-t tegyen be valaki légyszi a számítógépébe és írja meg nekem, hogy mi a lemeznek a neve (tehát amit a sajátgépbe belépve látunk)
THX
aki elolvassa fasz
császtok
Azt tudtátok,hogy King-et egy régi japán rajzfilm alapján csinálták aminek tiger mask volt a címe?
Itt van az intro-ja az anime-nak:LINK
Azt tudtátok,hogy King-et egy régi japán rajzfilm alapján csinálták aminek tiger mask volt a címe?
Itt van az intro-ja az anime-nak:LINK
aki elolvassa fasz
Ezek a játékok inkább humán ellenfelek ellen jók, azok közül is akkor, ha ott ül melletted a "haverod".
De mivel a harcrendszer baromi mély, a játék szavatosságát elég igazságtalan megkérdõjelezni önmagában is.
De mivel a harcrendszer baromi mély, a játék szavatosságát elég igazságtalan megkérdõjelezni önmagában is.
www.youtube.com/aabyssx
Szerintem nagyon jó ez a játék,csak a szavatossága nem az igazi...
Bár ha valaki Arcade modban nyomja,az sokáig tart,csak nehéz.
szoval tök jo a játék!😊De nem a kedvencem
Bár ha valaki Arcade modban nyomja,az sokáig tart,csak nehéz.
szoval tök jo a játék!😊De nem a kedvencem
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Hello tudna vki segteni?oan oldalt vagy ftp cimet keresek ahonan lelehet tölteni tekken 5öt az oldal lehet fizetõs is.vki?
jinnel végig kell vinni a devil withint vagy 200 meccset kell játszani azthiszem
végülis lehet, csak emulatorral
és ne mongyanekem senki hogy nincs mûködõ emu, csak kibaszott erõs gép kell hozzá. nekem volt is, csak a ratyi gépemen 3-as fps-el futott XD
(vagy lehet h azé nincs mûködõ emu mert mindenhol ezt csinálja?)
és ne mongyanekem senki hogy nincs mûködõ emu, csak kibaszott erõs gép kell hozzá. nekem volt is, csak a ratyi gépemen 3-as fps-el futott XD
(vagy lehet h azé nincs mûködõ emu mert mindenhol ezt csinálja?)
iu: ezzel nem fikázni akartam az sc3-at
konzolos játék? kihalt?
a konzol a legfaszább 😄 legalábbis... ha nem lenne pc-knél az a gané ratyi gépigény hogy szaggat meg lassú meg 150 ezerér vettem meg és hibaüzenetet ír ki, meg ien szarságok, akkor a pc lenne a legjobb (szerintem)
konzolos játék? kihalt?
a konzol a legfaszább 😄 legalábbis... ha nem lenne pc-knél az a gané ratyi gépigény hogy szaggat meg lassú meg 150 ezerér vettem meg és hibaüzenetet ír ki, meg ien szarságok, akkor a pc lenne a legjobb (szerintem)
nah megvan a game, hát mit is mondjak...
egy isten!!!
szerintem szarrá alázza az sc3-at mind játékmenetben mint háttérzenében mint intróban. (jó mongyuk az sc3 karakterszerkesztése az mindennél jobb)
csak azért hoztam fel az sc3-at mert olvastam hogy "harcoltak/harcolnak" a legjobb "verekedõs game címér " XD
azt is olvastam hogy az sc3 introja nagyon állat...
hát... szerintem naggyon átlagos... nincs benne semmi.. lekonyult szar háttérzenére (egyszerûen sehogyse indul be) mutatják a karakterek fejét, és a végefele egy kis fight)
a tekken 5 egy isten, jinnel nemsoká tekkenladzsord vagyok XD
egyébként ez a topic full kihalt? :S
egy isten!!!
szerintem szarrá alázza az sc3-at mind játékmenetben mint háttérzenében mint intróban. (jó mongyuk az sc3 karakterszerkesztése az mindennél jobb)
csak azért hoztam fel az sc3-at mert olvastam hogy "harcoltak/harcolnak" a legjobb "verekedõs game címér " XD
azt is olvastam hogy az sc3 introja nagyon állat...
hát... szerintem naggyon átlagos... nincs benne semmi.. lekonyult szar háttérzenére (egyszerûen sehogyse indul be) mutatják a karakterek fejét, és a végefele egy kis fight)
a tekken 5 egy isten, jinnel nemsoká tekkenladzsord vagyok XD
egyébként ez a topic full kihalt? :S
gondolom 😊
majd beszartam a háttérzenéken meg a "kõföltöréseken" (a videókat nézem róla)
egy dologtól fosok csak:
a tekken 4-et msot jáccottam szarrá most már egy kicsit unom.
és a tekken 5 harcrendszere nem spkkal több mint a 4-é
remélem nem fogom ugyanolyannak érezni...
jó mongyuk a 4-be ritkaszar a háttérzene, az ötbe fain
majd beszartam a háttérzenéken meg a "kõföltöréseken" (a videókat nézem róla)
egy dologtól fosok csak:
a tekken 4-et msot jáccottam szarrá most már egy kicsit unom.
és a tekken 5 harcrendszere nem spkkal több mint a 4-é
remélem nem fogom ugyanolyannak érezni...
jó mongyuk a 4-be ritkaszar a háttérzene, az ötbe fain