569
  • mrlouis
    Hello eladó Tekken5 játék ps2-re, használt, 4000Ft, Pestiek előnyben, email: [email protected]
  • 22Barna22
    semmi akk tekken lord leszel :D
  • Glockman
    hahó!!
  • Glockman
    Mi lesz ,ha elérem a teken lord címet?????
  • Glockman
    Hello , ha valaki nem értené a történetett , vagy valamit szertne egy ember történetetét megnézni az itt kerese: http://yugioh-gx12.gportal.hu/gindex.php?pg=22655230
  • hoki1985
    Ja ez számít akkor a slim a gépem és az adatok
    console: scph-77004
    browser: 1.40
    cd driver: 2.00
    Ps driver: 2.00
    DVD driver: 3.11E

• hoki1985
    Helló nekem olyan problémám van játékkal hogy a Namco felirat nem tűnik tűnik el mi lehet a progléma a játék írott a gép chipelt sok verziót kipróbáltam már de mindegyik ezt csinálja és már nem tudok mit kitalálni. Ha valakinek van ötlete akkor kérem jelezze. Előre is köszönöm mindenkinek további szép napot
  • proba1980
    köszy!
  • knightbali

[Már nem kell. Megtaláltam.]
  • knightbali
    Jah, ha már itt vagyok, egy kérdés. :)
    Hogy lehet a capoeirás gyereket behozni játszható karakternek?
  • knightbali
    *meccs
  • knightbali
    Üdv, az első kérdésedre nem tudom a választ, de valahol le van itt is írva, azt hiszem. A második kérdésedre pedig: próbáld a story módot minél több karival végig vinni, és akkor beadja a többit is. Devil Jin-t pedig 200 lejátszott mets, vagy a devil within véghezvitelével kaphatod meg.
  • proba1980
    hello!

most vettem nemrég meg eme becses játékot! :) s volna egy két kérdésem! remélem nem halt még ki eme hely! :)
    első: a a játékosok nehézségi szintjeinek a sorrendje kellene, mert mesterig értem, de onnan már kicsit kusza! :)
    második: a kérdőjelek helyére hogy lehet karaktereket szerezni? kettő valahogy megvan, a kengurú meg egy lány! köszi szépen! :)
  • Super DANTE
    A japán játéktermi verzió volt olyan, amit hálózatba lehetett kötni.
  • bigbigle
    nem igaz.kamu az egész.ezeket a neveket alapból a csinálók írogatták bele a játékba.
  • knightbali
    Hali.

Most nyomatom ezerrel a tekkent, és az tényleg igaz, hogy arcade-n a netre csatlakozik? Mert itt olvastam, hogy azt írta pár ember, de máshol meg nem hallottam róla, mivel, ha játszok néha látok pár - elég érdekes nevű - játékost. Pl, hogy azzal végződik a neve, hogy <ITA>, vagy hogy [AUS].
  • ps2slim
    Szerintem a két Capoeirás a legjobb benne
  • Blekk Síp
    Aham, köszi!
  • Seth
    A 6. rész jön hamarosan PS3-ra,de 360-ra szerintem nem fog
  • Blekk Síp
    Hali!
    Bocs a tudatlanságomért, de most lesz Xbox 360-am, és azt kérdezném, hogy ez a legújabb Tekken?
  • Tekken5
    TekkenLord
  • Raven456
    Hali az Arcade-on melyik a legmagasabb fokozat???
  • ninana
    Sziasztok, akit érdekelne egy Tekkenes, fórum alapú szerepjáték, és esetleg szívesen belebújna egy hivatalos vagy egyedileg kreált saját karakter bőrébe, az látogasson el ide: www.armleg.com/huntekkenrpg. Mindenkit várunk szeretettel ^^
  • matestaker
    Hát sztem senki! Tudtommal nem adtak ki cheateket a játékhoz:D Inkább nyomd ki a gamet úgy sokkal jobb lesz játszani az új karakterekkel hogy megküzdöttél értük :P;)
  • Donát9
    Sziasztok tudna valaki csalást adni a tekken 5-höz?
  • matestaker
    köszi szépen! :) csak azért kérdeztem mert láttam 1 képen hogy jinpacihi ember formájában küzd.
  • Seth
    Nem játszható karakter
    Kizárólag Action Replay, Codebreaker meg hasonló csalóprogikkal lehet előhozni
  • matestaker
    Nem tudjátok hogy lehet megszerezni a gaméban Jinpachit?XD már mindent megcsináltam de nem adja meg!
  • Tekken5
    az gáz
  • Shortstop
    az a vicces hogy nekem úgy sem jó hogy ki majd visszadugom a controllert
  • Tekken5
    Semmi, csak vicces volt ez a hsz
  • Prince of Máté
    Mi a baj?:)
  • Tekken5
    LOL! XD
  • kaboom
    kössz
  • Prince of Máté
    Húzd ki aztán dugd be a kettes kontrollert!
  • Shortstop
    ilyen nálam is van/volt
  • kaboom
    hi
    eddig minden mukodott a tekken 5 be, es egyszercsak latom h nem lehet vs battle-t nyomni, az osszes tobbi opcio mukodik csak a vs battle szurke es nem lehet ramenni..
    mitol lehet ez?
  • Szabi DEMON
    Én ilyet hallottam: Lei mozgását Jackie Chan, Law-ét pedig Bruce Lee mozdulatai alapján alkották.
    Gon pedig (a kis dinó a 3as részből) vmi meséből való.
  • sci21
    és kazuyárol?jinről és persze yoshimitsurol nem tudsz ilyen dolgokat?:O
  • sonic333
    Azért kéne amúgy, mert letöltöttem és nem képfájlba volt, hanem simán csak egy mappába a fájlok és azokat írtam fel DVD-re, de nem működik. Valószínüleg az a baja hogy nem az a neve a lemeznek mint eredetileg , szóval nagyon örülnék ha valaki megnézné nekem