F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
A gyerek nevére már nem emlékszem, de igy nézett ki hogy >>xy<< lehet hogy te is láttad valamikor akkortájt láttalak téged is.
Ki rugatta ki magát??

ÕÕÕÕ.....Azt hittem abban a felbontásban játszol. Vagy nem? 😊

malter
az a kép mérete LOL😄
Lacc
Én meg azt amikor mindenféle paraszt bejön és addig keménykedik, tkzik és káromkodik, amig ki nem rugatja magát.
Basszus!!! Utálom amikor szabálytalan mûvelet miatt kilép játék! De ideg vagyok most! 😞

800*600 de gáz! 😊

malter
kifagytam😊
fitutufi
váááóó<#wow2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

malter
lehet nem imageshackel kelett volna mert elég szar minöség igy
malter
csináltam 1-2 képet😊

LOL! Én is tiszta ideg vagyok, amikor nem tudok bejutni. Ilyenkor képes vagyok ott ülni, és folyamatosan kattogni, hátha megürül egy hely. És be is tudok jutni viszonylag hamar. Külhoniak nélkül meg elég nagy pangás lenne. Úgyhogy nem támogatom a jelszó használatot. 😊

fitutufi
hanem ferikével ? 😄DD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dynamic
Eskü én is ezt akartam írni, csak nem pistikével😄D
dikki*yysw
Akkor írjatok szkriptet hogy 5 játékos felett jelszó, alatta nincs, mittomén 😊)

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Lacc
Ez nem rossz ötlet mondjuk. Csak nem biztos, hogy lenne elég magyar.
dikki*yysw
Írd bele a szerver nevébe hogy "pistike a jelszó" .

Az a baj, hogy...
1. sokan nem járnk erre a fórumra, és nem tudnak majd bemenni még a Magyarok sem.
2. Éjszaka játszó Magyarok is vannak, amikor a szerver 90% külföldi.
Ez így még mindíg jobb, mert legalább mindíg van kivel játszani.
malter
de már sokan járunk,max 1-2 nem hun és az épp elég hogy ne férjünk be
Lacc
De ha meg pass van rajta akkor nincs mindig full hent, pedig az a jó 😄
fitutufi
jó lenne minnél elõbb....

fitutufi
kéne megint pass a serverre , mert elszaporodtak a buzi külföldiek és ilyenkor lehet a legnagyobbakat tolni és tele van a server 😞

dikki*yysw
HL2-ben kliens számolja a fizikát, a szerver csak a nagyon nagy cuccoknál számol és közvetít, de ezt már 2003-ban megmondták. Amúgy tényleg kurva lagos még így is, tehát áll amit mondtam.

Lacc
HL2-ben van elég komoly fizika multiban is. Elég lagos is szokott lenni, ebben valszeg benne van ez is.
dikki*yysw
Szerintem multiban nem nagyon fogsz fizikát találni, meg le/odébb stb lökhetõ cuccokat, mert nincs olyan net ami elviszi ezeknek a követését. Singleben meg biztos, hogy minden mozgatható lesz, szal ettõl nem félnék. Többi persze igaz, de hát béta.

Danecay
Ja az észrevettem! 😊

Lacc
Ez closed béta, semmi nincs benne optimalizálva...
Danecay
Ja és 1 GB Memóriával volt még megsegítve a GAME.

Danecay
Na én most néztem meg a multi demot, és hát remélem ha már eltolták egy fél évvel a hiányosségokat is javítani fogják. Na jó, tudom, hogy ez egy BETA verzió. de pl. a mennyzeti lámpákat közelrõl nézve mind amellett, hoy nem lehet kilõni õket, lövés hatására meg sem mozdulnkak a mellett még csúnyák is. A padlók és a falak textúráji elég nagy felbontásúak viszon egyes tárgyak pl. dobozok kifejezetten randák. Nagyon hiányolom a fizikát, sajna nem találkoztam a DEMO-ban olyan tárgyal aminek ha nekimegyek, vagy belelõvök elmozdulna, na persz kivétel ez alól az üveg 😊 pedig a beállításoknál maximumra vannak véve ezen beállítások. Valamint nagyon bízom benne, hogy sikerül optimalizálni a gamet mert ahhoz képest, hogy nem olyan ngyon nagy grafikailag a játék, legalább is a DEMO alapján, egy 64 BIT-es ATHLON-on és egy GFORCE 6800@6800GT-n ne szeggasson már! Mind ezek mellett nagyon várom a végleges verziót 😄

hehe. Egy tps-t egy fps-el összehasonlítani??? Nane!!!

Jobb?
Hogyan lehet összehasonlítani teljesen különbözõ gamekat?
pfff hogy nem szoktok le róla.
Nagyon kira volt a Constantine. jó a történet, izgalmas, jó grafika...stb.
Ennek a singlijérõl még semmit nem tudni, de úgy néz ki, hogy izgalmas lesz, szép grafika és fx-ek lesznek.
A multia egy eszement hatalmas hent, a szépsége az FX-ekben és a szép grafikában rejlik.
Próbáld te is ki a multidemot 😊
Johnny23
Sziasztok!
sasoltam egy két ingame movie-t és nekem bejön a dolog, sztetek jobb lesz mint a Constantine ????<#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Hehe. Én is ezt untam meg. Azért váltottam plazmára, és követõkre találtam. 😊

bezzeg amikor én vagyok akkor csak assault meg smg rusht tudnak
Milyen plazma örjöngés volt tegnap este! 😄D Mindenki bepörgött, és legalább 4-en 5-en plazmával rohangáltunk, és osztottuk a headshotokat. hehe

Hogy itt mekkora éjjeli hentelés volt!!! VÁÁÁÁÁÁ És végre 4 vs 4, nem úgy mint napközben...

megnéztem még mindig akad 😞
Na gyere mutasd meg hogy kell hátha most már nem fog annyira akadni mind délelött😄
Lacc
Hát miért, te az smg-sek elõl csak szaladni tudsz? Ebben a játékban le kell lõni õket 😄 Meg az aknákra csak figyelni kell, és távolról szétlõni õket, vagy ha mással nem hát gránáttal. Persze simán elkaphat igy is egy ami takarásban van, de igyekezni kell 😊
Ha lassan megyek vm smg utolér és akkor annyi ,ha meg gyosran akkor pont az arcombarobban az akna,fõleg most hogy bullettimeot kiszedték 😞
Lacc
De, voltak azért néhányan 😊
Na látom szép lassan belejön mindenki az aknázásba. A régi szép idõkben(hungs indulása) még milyen jó volt, hogy senki nem számított arra, hogy befordul a sarkon, és proxy repül az arcába. hehehe 😄

a kedvenvam a félautomatta az nagyon szuper
Lacc
Ami túl erõs volt az a pisztoly, azt ki is vettük 😊 Akna pedig szerves része a játéknak, gyorsan bele lehet jönni a használatába, neked is ajánlom.
Az smg nem olyan erõs de gyors, az assault messze erõsebb, 1-2 lövés a felsõtestbe armor nélkül le is küzdi az ellent, csak meg kell szokni a lassabb tüzelést, ésigytovább.
Ma jól elvertél 😄 túl erõs az smg meg mindenhol akna volt :I
fitutufi
gyertek má hungsra 😊

Lacc
Mert azok nem törtek.
malter
a hungs elég sürün full a többi szerveren miért nem nyomul senki?
Lacc
Ilyenkor be van ragadva a server, újra kell inditani.
x-akta 😊