F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Takonygenya és egyéb a vacsora után "nem jól esõ olvasnivaló" névre, valamint nem veszem fel más ember nevét."
Nem Pro cs 1.6 ez kérem. Itt még nincsenek "nagy" nevek, itt mindenki csak játszani akar.. Az meg nem tökmindegy, hogy milyen nevû embert lövök le, ill. lõ le az engem?
Világosítsatok már fel, kérlek! 😊
köszi mindenkinek, fa**a volt, bár még csak erõsen ismerkedem a pályákkal.
kösz..😊
[url=http://www.fileplanet.com/150285/download/F.E.A.R.-Multiplayer-Closed-Beta--
Természetesen egy ingyen accountot regisztrálnod kell.
Az egyik klántársam most töltötte le, és telepítette fel ezzel a kulcsal, úgyhogy tökéletesen müxik.
Én is átírtam a player nevet
Az indok igen egyszerû volt.
Kiváncsi voltam, hogy hogyan játszanak az emberek ha nem vagyok bent.
Tessék...
Nem váltogattam a nevem, és nem neveztem el magam Takonygenya és egyéb a vacsora után "nem jól esõ olvasnivaló" névre, valamint nem veszem fel más ember nevét.
Nah mind1.
Téma lezárva, nincs harag és nem is volt, csak kérném a normális játékmodor és morál betartását, ha más is van rajtatok kívül a szerveren.
Nekem mas velemenyem van nem kulonbozik a tiedtol csak picit mas.
Az alapelvekben egyetertek de nalam az egyik legnagyob fajdalom pont a Player
nev. Foleg ha ismered a tobbieket.
En igy biztos nem mennek be sehova. Max veletlen de utanna mar allitanam is at.
En a temat lezartnak tekintem.
Maskor en nem csinalok ilyet a te szervereden.
Szia
Egy jo bableves sose rossz!!
Ha csak ti lettetek volna bent, egy szót sem szólok.
De melletetek volt még 4-5 ember aki addig jól érezte magát, amíg el nem kezdtetek bohockodni.
Hozzáteszem, hogy ennek következményeképpen, 2 ember átment a másik szerverre, majd én is kiszálltam.
A lényeg az, hogy a szervert az emberek és magam szórakoztatására tartom fent a játék szabályainak megfelelõen, és ha bárki ezt elrontja, eltávolítom a szerverrõl, legyen az Magyar vagy külföldi.
Ez egyáltalán nem diktatorikus, sõt más szervereken magyarázat nélkül bant kaptok érte.
Azt, hogy nem tudtad, hogy miért lettetek kirúgva, ez így nem igaz, mert a második esetben 2 emberke miután visszatette az eredeti nevét, beírta nektek az indokot, de nektek ezek után is tetszett, hogy "kedves" Life jót szórakozik a kickelések közben. (Nem szórakoztam jól, fõleg miután elrontottátok másik 4 ember játékát, köztük az enyémet is.)
A szerveren nincs semilyen szabály, nem mondhatjátok, hogy szigorú vagyok, de...
Ha én játék közben tudom nézni, hogy a csapatok kiegyenlítettek legyenek, és amint nem az akkor átállok, nem érdekelve, hogy a klántársam a másik oldalon van.
Ha éppen fáradt vagyok, és bénáskodom a szerveren, (túl sokat TK-ztam akaratlanul), akkor inkább kiszállok, hogy más játékostársak játékát ne rontsam el. (Volt rá precedens)
Valamint a csalás semilyen formáját nem tûröm el, (sajnos már van erre a betára is), de nem érzékeltem még, hogy bárki is használta volna, vagy csak azzal együtt is béna 😄.
Szóval ugyan ezeket várom el a többi játékostársaktól, függetlenül attól, hogy Magyar vagy külföldi.
(Ha a játék szabályainak megfelelõen, és emberi jóérzés határain belül játszik valaki, akkor nincs probléma.)
Csak hogy tudd.
Azthiszem oten de lehet hatan Skypeval ossze voltunk kapcsolva.
Nagyon jot jatszottunk egymas ellen senki nem valtott csapatot ok nelkul
Nem TK-zott direkt mindenki tudta ki kicsoda.
Nagyon jokat mulattunk, szetrohogtuk az agyunkat egymas neven meg a nev osszefuggeseken. Pl: Tul sok Koko killed Izomagyu vagy FreddyKruger killed Aranyoskislany. Meg persze sokfajta volt olyan is amit ide nem lehet beirni.
A lenyeg : Jot szorakoztunk egy magyar szerveren mi magyarok ugy hogy senkit
nem bantottunk meg es nem beszeltunk csunyan.
Mivel csak mi voltunk fent es mi is Skype val ossze voltunk kapcsolva komolyan nem ertem mi itt a baj?
Mindenki tudta ki kicsoda.
En nagyon jot mulattam (persze en nem vagyok mervado)mig le nem lett love mindket szerver ugy hogy senki nem szolt egy szot sem nekunk a miertrol.
Termeszetesen tied a szerver barmikor azt csinalsz vele amit csak szeretnel
ezert nem is erdekel ez a resze.
DE:
Legyszi tiszteljel mar meg minket azzal ha gondod van valamivel szolsz vagy kerdezel eloszor es utanna cselekedsz.
A neten sokfele iratlan szabaly van en is tudom.
De elofordulnak ilyen egyedi esetek amikor spontan mindenki beleegyezesevel kicsit megszegjuk.A kivulallonak lehet fura de mi elvileg "Otthon" voltunk
nem kulfoldi serveren bunkoskodtunk.
Amugy jelentosege nincs az egesznek csak azert irtam hogy sosem lehet tudni mit hoz a jovo mit fogunk megint olyat csinalni ami nem tetszik neked abban a pillanatban mint kivulallo (remelem erted mire gondolok) Legyszives szolj!
Fejezzuk be vagy amit akarsz csak eloszor szolj utanna cselekedj.
Eleg diktatorikusan kezelsz par dolgot.Sokan ujak meg most lett net nekik es nem biztos hogy tudjak az iratlan szabalyokat.Ram is ramszoltak mar parszor csak abbol tudok tanulni.Utanna megjegyeztem es ennyi.
Mindegy koszi a szervert hogy hasznalhatjuk jokat mokazunk rajta.
Szia
Ezzel fel tudod telepíteni, de valószínüleg használatban lesz ha multiban akarsz vele játszani.
A multiplayer/ client setting menü alatt megtalálod a cdkulcsot.
Írd át valamire ami jólesék és irány játszani 😊
a playware-rõl szedtem egyébként, szerintem az utolsó verzió, kulcs nélkül..
Magyarországi "támogatott üzlet" nincs közöttük.
Gondolod, hogy megcsinálnak egy betademot, és ahelyet, hogy az elõrendelõknek többet adnának inkább visszabutítják?
Elég kizárt.
Más..
Tegnap feltelepítettem, a win2003-at és meglepõdve tapasztaltam, hogy sokkal szebbek a fényhatások a fearban.
Bementem játszani, de a nevem véletlenül player maradt.
Jó volt a játék, majd a következõ körben a Magyarok, (merthogy ki lenne más) elkezdtek ökörködni és a nevükkel szórakozni, ezzel sikeresen hazavágták a többiek játékát.
Kiléptem, és addug rugdostam kifele az embereket, míg be nem jöttek normális névvel.
Persze 1-2 emberen kívül nehéz volt felfogni, hogy miért rugdosom õket, és jó szórakozást láttak benne, míg le nem lõtem a szervereket.
Azt gondolom, hogy ha ti nem tisztelitek a játékostársaitokat, akkor inkább lelövöm a szervereket, vagy lejelszavazom.
Oruljunk neki.
akkor nincs postakoltseg es kaptunk volna egy szep kis DVD-t Cd key el.
Megpersze Oktoberben a jatekot. 50 dolcsi atszamitva magyar forintra.
(Hu de sok volna volt!) <#vigyor3>#vigyor3>
Na en megmondom oszinten erre nem is gondoltam! Pedig mivel igyis-ugyis megveszem,
(neha egyet illik ha nagyon jo) veszteni valom nem sok lett volna es akkor mar tudtunk volna nyomulni az uj verzion.
AAAAAAAA de hulye vagyok!<#szomoru1>#szomoru1>
Az eletben eszembe nem jutott volna ez a lehetoseg!
Minek is mondta az a majom!
Most tiszta ideg vagyok.<#csodalk>#csodalk>
Most hagytam abba a dumalast egy csavoval a Vivenditol.
Felejtos ez az uj verzio.
Juli28 a vege.
Utanna leallitjak az osszes servert.
A jatekkal nem lehet servert csinalni (Hat ezt nem akarom elhinni de ki tudja)
Utanna nem lehet jatszani vele.
A Cd key meg ugy mukodott hogy 1 volt belole es azt adtad meg 5db jo ismerosodnek.
Magyarul 1 kulcsal 6an jatszottak.
Ezert nem rakta fel senki sehova gondolom en.
Nem mondott semmit a demorol mikor jon pedig kerdeztem.
Nemtudja.
Na ennyi a hirek mara tolem.
De a remeny hal meg utoljara!<#buck>#buck>
Ezt írja amikor megprobálok csatlakozni egy szerverhez.Miért?Már felraktam a fear_mpbeta_update_en_10_11 patcht is.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Mit nem tudunk játszani ? Help !
És szegény magyarok ezzel nem tudják tolni!<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Tegnap jól megtömtétek, mind a 2 szerver televolt. 😄
Ma nem voltam netközelben, ezért nem nyomtam vissza.
Mostmár megy.
Ma este 10tõl toborozzunk össze egy only-magyar játékot! Tök szar volt tegnap Töpike és a többi hungarier ellen játszani<#vomit>#vomit>
Az a baj, hogy a buborék efektus túl erõs.
Szép robbanás...jól leállt a server úgy 2 percel ezelõtt<#gonosz3>#gonosz3>
Pedig szépen öltem...A cD-key utáni kutatást abbahagytam...úgy egy életre<#smile>#smile>
Karikázott a szemem a cirill genya betûktõl és az auslander tag is baszott nekem visszairni...szal eccer csak lesz aztaán lehet majd csinálni az ungarische verziót<#nevetes1>#nevetes1>
mint az az egy csavo ott a jobb oldalon.
Lehet ugy tobb cafat lenne 😊
Az elsõ széria lenne a legjobb, de valaki beleállt a képbe 😄
Ilyen lesz mint ami most van, csak benne a sok vérrel és húscafattal 😄
Ha oten lennenek = ❤️+2>3+2>
Mint a hid alatt levetted a kombinekodat! LOL
Nah HUNGS elindult.
Ez vicc kicsit aberralt a humorom.
Aztán küldök értesítést megy e!sziasztok
(bocsi de nem birok magammal jo kedvem van! )
Remálem mûxik<#duma>#duma>