F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De arra számíthatsz, ha hosszabb távra tervezel, mégy kell 1 kis kes!
Mivel elég sokat költöttem 4 hónappal ezelött a gépemre, mégis egy kalap szar!
2500+ Barton -mat egy 3000+64 (936) procira?
vagy
a 9600PRO -mat egy 9800PRO vagy GT6600 -ra cserélni?
csak az egyik megoldásra lenne lovettám 😞
Vélemény?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
krocka space=ugras ??? na ne égesd magad! pff .. szerinted nem próbáltam mindent??
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Valaki megmondaná, hogy ezt miért csinálja nállam a game!?
Indul a game.. ülünk a kocsiban.. mielõtt kiszállnék átnyom a kocsin az ajtó és a kocsi mögé kerülök, ahonnan nem lehet a kocsi elé mászni sehogy..😊
A képen jól látszik, hogy hol van az ajtó..
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050807/fear.jpg
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Tesztekben magasan elveri, játékokban (ogl-ben) szintén, D3D-be is valamivel gyorsabb.
Ja és sima 6600-ról beszélek, nem GT-rõl. A sima kb 9700pro szinten van.
ja és még ne haggyuk ki a half life 2 😊 de az más kategória
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
2 gépem van. És véletlen 9600 & 6600TD.
Már a TD magasan veri a 9600-ot.
A 6600TD és a 6600GT közt kb: 20% külömbség van, tehát bocs, de nem valós amit mondasz!!!
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
MicrosoftWinfos újratelepítés és minden hiba megoldodott! Jó a kép, van hang....
<#falbav>#falbav><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#duma>#duma><#szomoru1>#szomoru1><#hawaii>#hawaii>
Az új fiókom: DevLupius
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azért nem tudom,de sose tudnék valóban "félni" egy játék közben.Egy jó horror játék megad egyfajta hangulatot (mint pl. az Undying) de azért félni...
Az ilyen "jaj ugy féltem inkább kikapcsoltam a gépet" beirások meg szerintem amolyan "költõi tulzások".Illetve ha mégsem,annak meg tényleg semmi értelme ezzel játszani (vagy ilyen játékokal),mert ha valaki tényleg igy érez abban nem tudom mi a szórakozás.
A legfélelmetesebb emlékem amugy nekem még a Resident Evil 2-bõl van,amikor a rendõrségen bementem valami kihalgatószobába,és ott volt egy tükör a falon,amin ugye a szomszéd szobából át lehetett látni.Na és azon a tükrön át egyszer csak átugrott egy ilyen emberre emlékeztetõ megnyûzott várben tocsogó valami (már meg nem mondom mi volt a nevük).Na az riasztó volt,bár abban is inkább a meglepetés ereje volt nagyobb.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
SHADOWMAN?
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
it ezen képen pl stabilan 30 fps-en mozog a játék hol nagyobb hol pedig kisebb , a legalacsonyabb 19 fps volt

Sõt tovább megyek szeretem a Horrort A JÓ HORRORT!szerintem már akkor horrort néztem és OLVASTAM (érted: olvastam) amikor te azt a bizonyos kását kevergetted érdekes mosolyal az arcodon a homokozóban !Érted spojlerfülü forma1 rajongó kisbarátom?! Egyébként meg ajánlom a GP Legend-et az még játék volt a kategóriádban...
felraktam wma codecet de az sem segitett rajta, de meg keresek hatha lesz ujabb.
Vezérlõpult/Sound Effect Manager/Speaker Configuration /2 Chnanel mode for... ???
Az új fiókom: DevLupius