F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

videokártya szerintem. igaz nekem mind a kettõ jó (3.0Ghz intel proci és 6600GT)
TC3

TC3
Szerintem tedd fel ezt a kérdést a hardver fórumba, mert oda jár nem egy-két számítógép zseni.
De arra számíthatsz, ha hosszabb távra tervezel, mégy kell 1 kis kes!
Mivel elég sokat költöttem 4 hónappal ezelött a gépemre, mégis egy kalap szar!

Kandurex
Látom tegnap jó kis vitát okozott, a "mire érdemes ávltani 9600PRO után?" kérdés. Végül is rosszul tettem fel: A valós inkább ez: Mit érdemes fejleszteni

2500+ Barton -mat egy 3000+64 (936) procira?

vagy

a 9600PRO -mat egy 9800PRO vagy GT6600 -ra cserélni?

csak az egyik megoldásra lenne lovettám 😞

Vélemény?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FEAR FAQ MEGFRISSÍTVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LoCk
Ok ! THX Jeff!

krocka space=ugras ??? na ne égesd magad! pff .. szerinted nem próbáltam mindent??

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

rorr
október

Nekem akkor csinálta ha a hangot letíltottad. találni kell hozzá megfelelõ kodeket és jó lesz.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Azzal soha az életbe nem jön elõrébb azt garantálom 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

kRockA
space=ugrás

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

LoCk
Hi!
Valaki megmondaná, hogy ezt miért csinálja nállam a game!?
Indul a game.. ülünk a kocsiban.. mielõtt kiszállnék átnyom a kocsin az ajtó és a kocsi mögé kerülök, ahonnan nem lehet a kocsi elé mászni sehogy..😊

A képen jól látszik, hogy hol van az ajtó..

http://www.kepfeltoltes.hu/view/050807/fear.jpg

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

HELPer
ebben a játékban is fuckolnak :-) (mint általában minden)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Maxtreme
nameghát 4pipe (9600) vs 8pipe (6600) azért nem mind1.

kRockA
lesz még stalker is!

Maxtreme
Így van. Nekem elõtte 9600xt-m volt.
Tesztekben magasan elveri, játékokban (ogl-ben) szintén, D3D-be is valamivel gyorsabb.
Ja és sima 6600-ról beszélek, nem GT-rõl. A sima kb 9700pro szinten van.

Quki
azt utálom hogy mindig horror játékokban van ilyen vadiúj grafikai megvalósítás , na ezt jó megaszondtam<#vigyor3>ez elõtt a doom3 most meg ez...
ja és még ne haggyuk ki a half life 2 😊 de az más kategória

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

És milyen õszinte vagy magaddal <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

Lefordítottam!
Kõssz! Mekkora egy állat vagyok.Na végre megy a telepítés.
Alap szinten azért ne ártana megtanulni angolul... legalább hogy azt tudd, mi az a birth... vagy fordítsd le szótárban...

steam, origin: ACE_hun

Nem értem ez a demo telepítés kalap szar,miért nem jó a dátum amit megadok,a mait kell,vagy a tegnapit vagy ááááá....!
geri15
a teljes verzió mikor jelenik meg?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

TC3
Ott a születési dátumodra kiváncsi!

Szevasztok azt kérdezném tõletek ,hogy telepítéslor kér dátumot mit kell megadni konkrétan.Mert én megadom a mai dátumot és nem engedi elkezdeni a telepítést.Valaki segitsen már.Kõssz!!
kRockA
9600 mi? nem mind1

TC3
Na ezt megtudnám cáfolni!!!!!!!
2 gépem van. És véletlen 9600 & 6600TD.
Már a TD magasan veri a 9600-ot.
A 6600TD és a 6600GT közt kb: 20% külömbség van, tehát bocs, de nem valós amit mondasz!!!

Maxtreme
Ekkora hülyeséget.

kRockA
félni nem nagyon lehet, de megijedni! a demo elején amikor mész egy ajtó felé és rádront a nagy mamlasz! na én akkor csúsztattam az egeret! (lehet hogy csak azért mrt elég hangos volt a gém)

<#wow1><#wow1><#wow1>
MicrosoftWinfos újratelepítés és minden hiba megoldodott! Jó a kép, van hang....
<#falbav><#violent><#boxer><#duma><#szomoru1><#hawaii>

Az új fiókom: DevLupius

Nem tudom,2 évig senki nem szólt ha valamit elírtam,pedig biztos rengeteg mindent elrontottam ez alatt az idõ alatt.Most 2 nap alatt másodszor b...ak le valami hibás írásért...Vagy engem már külön figyelnek?<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dynamic
"iJesztõ" könyörgöm
megnyûzott várben tocsogó = megnyúzott vérben tocsogó (ezt jól leirtam)

Jó hát most hogy félelmetes,vagy ilyesztõ,ezek szerintem max ilyen hangulatkeltõ hatások.
Azért nem tudom,de sose tudnék valóban "félni" egy játék közben.Egy jó horror játék megad egyfajta hangulatot (mint pl. az Undying) de azért félni...
Az ilyen "jaj ugy féltem inkább kikapcsoltam a gépet" beirások meg szerintem amolyan "költõi tulzások".Illetve ha mégsem,annak meg tényleg semmi értelme ezzel játszani (vagy ilyen játékokal),mert ha valaki tényleg igy érez abban nem tudom mi a szórakozás.
A legfélelmetesebb emlékem amugy nekem még a Resident Evil 2-bõl van,amikor a rendõrségen bementem valami kihalgatószobába,és ott volt egy tükör a falon,amin ugye a szomszéd szobából át lehetett látni.Na és azon a tükrön át egyszer csak átugrott egy ilyen emberre emlékeztetõ megnyûzott várben tocsogó valami (már meg nem mondom mi volt a nevük).Na az riasztó volt,bár abban is inkább a meglepetés ereje volt nagyobb.

Istencsászár
Ezt bármennyire is szeretnéd kedves NVIDIAFAN ............. de az ATI most jobban muzsikál!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rorr
Ezt bármennyire is szeretnéd kedves ATIFAN nem így van ha jó áron akarsz minõséget vegyél 6600 gt-t szerintem is, vagy várd meg a 7600gt-t egy-két hónap aztán lesz! Semmi gond az ATI-VAL de az nvidia most jobban muzsikál!!!

rorr
Azért még mindig jó a shadowman!!! Csak mikor folytatják?

rorr
A helyesírás (hejesírás)nem megy?

Istencsászár
az király gém volt😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

rorr
Ebbõl az egyszerû volt igaz !Téma lezárva majd októberben a teljes megjelenésekor vitatkozunk!😊
SHADOWMAN?

Quki
ha meg a soft shadows-ot kiveszem akkor már szépen fut a játék

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Quki
lol...ez full grafikán megy és 800x600-as felbontásban , ja de a soft shadows berakva , és aniztrozóp szûrés 4x 😊 , és az a furcsa a gépem amd 3200+ 1 giga ram és 9800 pro és simán elfut a game
it ezen képen pl stabilan 30 fps-en mozog a játék hol nagyobb hol pedig kisebb , a legalacsonyabb 19 fps volt

Istencsászár
a csillog villog elég érdekes szó Half Life 2 na az csillog villog a midentõl amit csak lehet rárakatak ez inkább gyönyörû és filmszerû egyzserüen szép

rorr
kishamis!Nem azt mondtam ,hogy öreg vagyok hanem azt idõsebb vagyok és nem félek😊 Ebben a kacatban meg semmi ijesztõt nem találtam meghogy FEAR. 😞

rorr
Azt hozzá kell tenni valószinûleg ez egy összedobott pálya és a véglegeshez semmi köze!Most próbáltam egy 4 évvel ezelötti felsõ kategóriás gépen eg három évvel ezelötti felsõ kategóriás videókártyával 512mb rammal és tökéletesen játszható volt az ajánlott beállításokkal a computer specifikációt állítottam közepesre fizika ,játékos,effektek stb!Szóval nem értem mi ez a gépigény?!

Istencsászár
soroldmég lécci ezeket nemsimerem mer kisfiú vagyok te 50 éves öregember

rorr
Ha horrort akarsz játssz az Undying-al a Thief1-el (zombis pályák) vagy a System Shock2-vel éjjel :garantált szórakozás!

rorr
Nem vagyok félõs!!!Érted kisfiú! 😊Elöször olvasd el mit írtam majd értelmezd és UTÁNA reagálj OKÉ?!egy picivel jobb a gépem a tiédnél tehát a gf2 ugrott 😊
Sõt tovább megyek szeretem a Horrort A JÓ HORRORT!szerintem már akkor horrort néztem és OLVASTAM (érted: olvastam) amikor te azt a bizonyos kását kevergetted érdekes mosolyal az arcodon a homokozóban !Érted spojlerfülü forma1 rajongó kisbarátom?! Egyébként meg ajánlom a GP Legend-et az még játék volt a kategóriádban...

Tjay
nekem is ac97-es hangkartyam van, de vszinu nem az a gond, mert kiprobaltam egy usb-s fulhallgatoval ami nem is hasznalja a hangkartyat es azzal sem szolt.
felraktam wma codecet de az sem segitett rajta, de meg keresek hatha lesz ujabb.

Hol lehet 2.0 -ra állítani?
Vezérlõpult/Sound Effect Manager/Speaker Configuration /2 Chnanel mode for... ???

Az új fiókom: DevLupius

Istencsászár
Ezvan nem gef 2õvel kell jáccani és akkor nem ronda a "kültér" amugymeg mirevágysz ha ittis sirsz hogy csilli villi mikellmég horrort nemszereted láccik azér nemszar egy játék mer félsz