F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudna krealni valaki egy jo kis ruhat?
Mondjuk piros mackofelsot es kek rovidgatya strandpapuccsal.
Nekem jo lenne egy ilyen!
Egyszer az egyik lanpartin Mohaa versenyen hawaii ingben rovidgatyaban nyomultam.
Vicces volt.
Egy jo bableves sose rossz!!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Hu azt hogy utalom.
Külföldi servereken vagy egyáltalán a külföldiek közt csak 1-2 skilles emberke akad, de az a tapasztalat, hogy ritka nagy parasztok is.
Meddig?
Egyet jatszol es eluldozol mindenkit.<#smile>#smile>
Ha meglatom hogy belepsz mindig remenykedek hogy ellensegem leszel.
Ide meg vagy 20 ilyet!
Akkor olyan izgi a game.
Gratula tenyleg jol nyomod!
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Senkinek nem kellene mert olyan egyszeruen nez ki.
Epp az a lenyeg hogy igazoljak azoknak a majmokat akik 2db 7800gtx et SLI ben hasznalnak hogy erdemes volt megvenni ezeket mert huuu dee szeep grafikat lehet igy megcsodalni.
A valosag sokkal csunyabb.
Nincs szikraaradat ha ralosz a betonfalra, stb.
Direkt figyeltem par haborus es kommandos filmet. Hat eleg gagyi a grafikajuk!😊
Ritkan vagy egyaltalan nincs lensflare a csavok sem gyulladnak ki ha granatot kapnak es a vizalatt minden szurke.
Szerintem nem is akarjak hogy valosaghu legyen mert az "gagyi".
Az egesz arra hasonlit mikor lehet egyszeru faliorad is meg lehet vizeseses szivarvanyos villogo ledes orankent fur elizt dalolod is.
Melyiket valasztanad?
Kb 80% az utobbit.
(Ez csak az en velemenyem, lehet nem igy van)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintem elsosorban egy tisztesseges bevilagitas kell, hogy meg realisztikusabb legyen egy jatek (ebben nagy merfoldko volt a D3 az egyseges fenyrendszerrel de meg boven van mit csiszolni), de ami csak ezutan lehetseges az a szort fenyek, puha arnyekok, es az egymasra (szinben) reagalo feluletek megoldasa.
Es mindehhez meg nagyon hurkak a gepeink. <#smile>#smile>
Hidd el ha meg tudnak oldani, mar reg lenne a jatekokban is a Brazil(?)hoz hasonlo post-render. Meg nincs.
De ha vennék új hardvert, akkor nem azért venném, hogy legyen egy felesleges fényeffektem, meg pár extra textúrám valami nonszensz helyen... szal elvárnám hogy a realisztikus felé javuljon a grafikája.
De ettöl még iszonyat jol néz ki (ha nem is olyan reralisztikus, bár maga a sztori se vmi reális😊 .
Szerintem a FEAR az elsõ élõ példa arra, amikor annyira túlzásba viszik az effektezést, meg a shadereket, hogy már átestek a ló másik oldalára. Minden olyan plasztikus, olyan mû benne.
Most aztán jól megaszontad😊
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Jo kis csatak voltak.
Igy sokkal jobb.
Legalabb kell a granatokra is figyelni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Egyébként szerverek átállítva FF-el
Gondoltam egyértelmû, hogy a config.exe mire való...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(aztan ha sok a balek aki csak a csapattarsakat tudja loni akkor en szemely szerint egy 2.1-es max sebzest is elviselnek)
Visszaható erõ mekkora legyen?
de szerintem csak ki kell fogni a jo idot es egy jo partit.
most is ugy elvertek, hogy ha nem jon at lashy akkor szegyenben maradok...
azert az nagy segitseg hogy kicsit nerfeltek a ninjakat, gondolom azt megsirattad rendesen <#wink>#wink>
En is szeretnek FF -et.
BF te meg gyorsan behoztad a lemaradasod a vizsgaid miatt 😊
sazl : c
En mindenesetre ket kezzel jelentkezem hogy legyen megint!!
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Csak sokan szoltak, hogy ki kellene kapcsolni.
Lifeforce, bocs hogy itt hozom fel a temat, de jatek kozben nincs ido ennyit gepelni. <#bee1>#bee1>
A kerdesem az lenne, hogy nem szeretned visszarakni a friendly firet? Legalabb a TDMes serveren?
Szerintem szuper lenne, mert mar kezd nagyon elquakesedni a jatek, foleg ha hatan egyszerre kezdenek granatozni azzal a biztonsaggal hogy ugyis csk az ellenfel kaphat belole. <#violent>#violent>
Tudom, hogy sokszor csak a baj van belole ha lehet TKzni, de tok jo lenne ha egy kicsit megfontoltabban kene jatszani.
Barhogy lesz is, elore is koszi! <#integet2>#integet2>
Ha a minimumot rakom rá,akkor nagyon szép árnyéka lesz a TÁRGYAKnak,de azok nem "mozognak" így szerinem idokolatlanúl lassít.
Pl a Doomban 2 féle volt = on-off....de "offnál" is megvoltak az árnyékok,csak a karaktereknek nem volt,meg persze nem "valós idejü" volt. Ha jól tévedek 😊
Én rárakom az árnyékot,akkor minusz 10 FPS 😄
Az így kapott ~15 meg elég "vicces" :S
Az SP demo során pl többször is megijedtem a saját árnyékomtól, hogy miez a fekete ami itt suhant el 😄DDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯